:: |
Autor |
Poruka |
ThGamEr Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Sep 2006 Poruke: 685 Mesto: Svuda po malo
|
|
Virusi
Nisam znao da je 6101 simbian, samim tim, neko ovdje nije u pravu, nego da ne davim sa nekom bolesnom pricom, jer nisam dosao da se svadjam.
Inace virus ne mora da se instalira na mob. telefon, moze on to da odradi i sam
Enjoy the silence
editirao aureliano, no no no za slanje virusa!!!
|
_________________ I am a professional killer, I kill for money,
but you are my friend, I kill you for nothing.
|
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Bas iz tog razloga izbjegavam telefone koji imaju operativini sistem (smartphone)
Ali koliko sam cuo virus se nece nikad asm instalirati na smartphone znaci svaku instalaciju morate sami odobriti.
I drugo nemojte Bluetooth drzati stalno upaljenim-nema potrebe
samo se izlazete jos jednom nepotrebnom riziku da vam neko naskodi
|
|
|
|
|
|
n3xt Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 97 Mesto: Istok
|
|
postoji i kasperski za telefone ali nazalost neznam vam reci gde ga mozete skinuti
|
_________________ Sreca se ne juri,sreca se srece .... |
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Jao imao sam virus na telefonu, i uvece tacno u 00:00 se sam konektuje na internet i potrosi mi sav kredit. I ujutro u 7:00 se sam diskonektuje. Unistio me je
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
dreams je napisao/la sledeće: | 1. Samo symbian telefoni su u opasnosti od virusa!!!
2. obicno su virusi tipa koji se salju sa ComWariora, ali postoji i AntiComWarior - ovaj "virus" je najrasprostranjeniji!
3. Postoje i opasniji - puno opasniji!!! ako ste zaludjenik za GPRS cuvajte se ili nabavite Anti Virus jedan takav napravio je i Kaspersky za mobilne. Taj virus pogadja ce telefon i aktivira se po unosu. Sve ikonice pretvara u kosturske glave, zabaguje telefon i masu drugih stvari...jedini lek - flash telefona.
4. Cuvajte se virusa koji "jedu memoriju", oni prikazuju manji kapacitet memorije od postojeceg i iz dana u dan ga smanjuju bez upozorenja - lek falsh telefona
Procenat napada nekih od ovih virusa:
1.ComWarior - 80% - zastita od ovoga - iskljucite blutooth, kada ga ne koristite, i ne primejte poruke sem ako ne znate od koga su!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. Kosturske glave ( stavka br.3 ) 5%
3. "jedac memorije" ( stavka br.4 ) 1.5%
pozz |
A zar nema za Windows Smartphone Mobile, Linux Mobile kao i JAVA virusi ?
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|