:: |
Autor |
Poruka |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Ma hajde...Ljudi nemaju sta da rade pa pisu lazne apokalipse.......Mogli bi i mi da sastavimo neku ovako vijest, sta mislite?
|
|
|
|
|
|
SrXXX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 89 Mesto: Spavaća Soba
|
|
Eheheh, slažem se...Ali mi smo dosad "oguglali" na svakojake apokalipse. U trećem oku svaki treći broj govori da idućeg mjeseca dolazi apokalipsa...hah
|
|
|
|
|
|
m1l1ja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Jun 2006 Poruke: 39 Mesto: Priboj
|
|
Evo ljudi ovde proracuna da vidite kolika je sansa da udari u Zemlju
Ne plasite se, nema sanse, zivi bili pa videli
http://neo.jpl.nasa.gov/risk/a99942.html
|
_________________ Malo edukacije ne skodi 8) |
|
|
|
|
MaD_MaX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 19 Mesto: Beograd
|
|
neznam vi pricate o necemu sto ce se desiti tek za 30 godina a u danasnje vreme tehnologija kako napreduje mozda ce mo naseliti i neku obliznju planetu,ili mozda napravimo neku zastitu sa nekim magneckim poljem ili ko zna mozda se i pre toga sretnemo za nekom novom rasom koja je razvijenija od nas i nekoliko hiljada puta pa nas oni uniste ili ako su prijateljski nastrojeni i spasu ili tek trebamo da dozivimo 21.12.2012 godinu koju su maje odredile kao kraj sveta ili pocetak neceg novog a mozda cak i neko ledeno doba posto je vec krenulo polako globalno zagrevanje u sled cega dolazi globalno hladjenje mada za ovo tesko da ce uslediti min za nekih 100-200 godina.
eto vam par stvari koje mogu da nam izmene sudbinu
|
_________________ Sta mislite da li je Isus stvarno postojao i da li je stvarno vaskrsao:))
i ako bog postoji sto se nije pokazao:)) |
|
|
|
|
necavfc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 36 Mesto: beograd
|
|
sta nas briga,mi srbi cemo pod šljivu
samo da ne bude derbi taj dan
|
_________________ jedan grad jedan klub, jedna zemlja jedna krv |
|
|
|
|
vladimir_83 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 13
|
|
Gaucos_boy je napisao/la sledeće: |
"...Džinovski asteroid 'apofis' mogao bi kroz 31 godinu da se sudari sa Zemljom" |
pa naravno da bi mogao al ne mora
[Edit by coco_bill: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
|
|
|
|
*Fairy bitch* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 66 Mesto: zemlja snova
|
|
daj, do 2036. ćemo biti matori... pa šta ako i udari... mada bi to bila masovna histerija i jedna velika katastrofa...
ali ne sekirajte se... za 36 godina će smisliti kako da nas pomere sa putanje....
|
|
|
|
|
|
Wrathchild Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Sep 2005 Poruke: 65
|
|
iii sad se kao svi usutili , niko nista ne javlja ko sam od sebe skreno...
|
|
|
|
|
|
Ilija@Nis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 16 Jun 2007 Poruke: 124
|
|
Ajde u 1000000e da nece da udari!
|
_________________ "Ali znaj, cuces plac uvek kada uzmes mac, jedino ljubav sme s nule da pokrene sve" |
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Mislim da ce nas promasiti jer cak i mala promjena u njegovoj putanji (bilo kakva) moze ga skrenuti sa kursa sudara sa zemljom milionima kilometara jer ipak to je dug vremenski period ima jos do 29 ili cak 36 a i ako krene na nas pa ja mislim da ce tehnologija do tada uznapredovati dovoljno da nam nece biti problem skrenuti ga sa kursa sudara sa zemljom.
|
|
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|