:: |
Autor |
Poruka |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara
|
|
Sta mislite o njemu?Ja mislim,da je jedan od najboljih pjevaca na sceni i vec dugo pjeva,odlicno pise textove itd...
P.S. Pjeva narodnjake,za one koji ga nikad niste ni culi
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Uopste ne volim njega ko pevac...i slabo slusam njegove pesme...
|
|
|
|
|
|
PEPPO Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...
|
|
Sjecam se prve pjesme nesto zene i mana
vise nikad nisam cuo za njega
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
odlicno pjeva, super mu je muzika,tekstovi,sve....nije poput ostalih koji samo stancaju pjesme,on ima svoj stil i kvalitetu.pise iz srca, njegove pjesme su posvecene njegovoj ljubavi Birgite Eriksen, dakle nisu isprazne ko kod Mana, Seki, Bojana i ostalih noviteta.steta samo sto ne izdaje malo cesce.ne cuje se za njeg cesto.novi album mi nije bas nesto mada ga nisam ni skinula do kraja jer me razocaro s onih prvih par pjesama krenuo je za glupim ispraznim trendovima ko sto je i mile kitic, rade lackovic i ostali koji zaboravljaju da ozbiljni slusatelji bi voljeli mozda i nesto drugo a ne pjesmice koje ce pjvusit klinci na tulumima uz punu bocu.bilo bi dobro da je nastavio u stilu Kada Dodje Januar, onih par ˝pjesmica˝ mu je visak
omiljene pjesme su mi Pusti Ljubav Nek Te Vodi, Prevari Me Zivot I Ljepota Njena Nece Me Pa Nece, Kada Dodje Januar a posebno volim i Knjiga Zivota, Kisne Ulice, Vracas Mi Se Lastavice, Tugu Tugujem, Moji Drugovi
|
|
|
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara
|
|
poison,tu si u pravu.nije kao ovi pjevaci,on je nesto drugo...sa novog su mi bezveze one prve dvije pjesme a ostalo mogu se slusati..a pjesma devedeset osma pogadja u srce,jer takav text jos nisam vidio..ima pravi "storytell" kako kazu reperi
a od starih svidja mi se Prevari me zivot,Opet bih tebe voleo,Nikom ne pricam,Podigla me iz pepela,Ovo malo gresne duse...
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Nikad nisam ni čula za njega
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Nikad nisam ni čula za njega |
pa jasno mi je da nisi jer ljudi kod nas u hrvatskoj slusaju bas te isprazne moderne gluposti (mada ne znam zasto su uopce moderne ) i zgadila mi se bas ta invazija ˝narodnjaka˝ na hrvatsku upravo zbog toga.ono glupo mi i jadno zvuci kad netko kaze slusam narodnjake a zapravo ni ne zna sta su narodnjaci.to sto zagrepcani slusaju na jarunu i ostalim fensi mjestima nisu ni priblizno narodnjaci.i onda netko kaze slusam narodnjake pa ga pitam za tako nekog pravog pjevaca pa me bljedo gleda..ma jadno mile kitic npr.je bio car al sad je bas zakenjo.to sto on sad pjeva nisu narodnjaci
@Venceremos
ma na tu 98. sam nekako i imala osjecaj al nikad je nisam skinula.e pa sad cu skinut ostatak albuma pa cu ti iskomentirat valjda me onda nece razocarat ak ti kazes da je ok
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Moja omiljena 'Podigla me iz pepela'
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
Oni mi je kao pjevac ok, imo je nekad dobrih pjesama.
Evo i moja omiljena!
Drugovi, drugovi
Kazu mi drugovi
s tobom gubim vreme
moji dobri drugovi
brinu se za mene
Ref.
Drugovi, drugovi
sam cu da zivim
za svoju sudbinu
nju ne krivim
Idu moji drugovi
od noci ka danu
za tobom sam krenuo
na pogresnu stranu
Ref.
Zivot mojih drugova
to se zivot zove
oni srecu kupuju
ja prodajem snove
|
|
|
|
|
|
astronaut_zr Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Maj 2007 Poruke: 3 Mesto: zrenjanin
|
|
BRZI je kralj !!!!!! Ja znam da smo najzesce pijanke organizovali uz Brzog... Podigla me iz pepela i malo mi srece dala pa me o5 bez milosti u pepeo zakopala... To nije njegova pesma al` je prepevao do jaja
|
_________________ jurim dance 90` |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
nit glas nit pesme nit izgled
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|