:: |
Autor |
Poruka |
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Sta mislite o Opel Astra Classic II, generalno o Opelovim automobilima.
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
A koji je to model/tip?
Ima li nekakva fotografija negde?
Nisu imena/nazivi automobila svuda isti. Hvala.
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Reklamirali su je na TV.
Evo par slika
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Mhm... poznanik vozi ovaj tip automobila.
Automobil je, koliko se secam, 1.6i
Za dizajn sam svojevremeno pomislio da je "ruzhan". Mishljenje do danas nisam promenio.
Koliko sam upucen, imaju sasvim solidnu limariju - u poredjenju sa automobilima iste marke iz 80ih-90ih godina.
Ovi sa troja vrata imaju "preteshka" vrata, tako da posle izvesnog vremena prednja dvoja pochinju, malko, da vise. To je opet minus, po meni.
Pozitivno je to da se u relaciji novac/kupljeno dobije rekativno solidan automobil sa Euro4 motorom. A koliko mi se chini, ovo je vec malo stariji model. Chini mi se da se vishe ni ne proizvodi. Motorizacija, tj. KS i sl. mi nije toliko vazhno, tako da tome ne pridajem nishta.
|
|
|
|
nedd1ch Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka
|
|
Sacekajte 2008 i proizvodnju Astre classic II u Kragujevcu pa ce valjda i cene biti pristupacnije.....
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|