www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kada doticni procita vase misli...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~
::  
Autor Poruka
anyarmani
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Sep 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 05, 2007 9:00 pm    Naslov poruke: Kada doticni procita vase misli... Na vrh strane Na dno strane

Zanima me da li ste nekada bile u situaciji da doticni (vas decko/muz/itd) procita vase misli, odnosno dnevnik...kako ste se ponasale, ili kako bi ste odreagovale?...
Npr. Ja sam krila tu svesku 3 godine, a onda posto mi je procitala moja mama(bez mog znanja) dala sam i njemu! Pobesneo je! Stvarno ne znam gde mi je tada bila glava, najveci problem je u tome sto ga nije procitao do kraja( jer se navodno razocarao) vec do dela kada sam bila u nekom vidu depresije...A na samom kraju pise kako ga neizmerno volim, a to nije video! I sta sad, izvinjavala sam se, terala ga da procita do kraja...kao sad je sve u redu, ali znam da nije...
Sta bih mogla jos da uradim? Sta mislite? Rolling Eyes

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 05, 2007 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm... pa sad nema nazad, svakako... jedino što možeš da učiniš jeste da više ne praviš istu grešku... dnevnik je intimna stvar svih nas... čak i mi, ne bismo, trebali da čitamo stvari koje smo, nekada, napisali zato što tako evociramo stara osećanja, koja i nekada, nisu baš pozitivna... pogotovo što dosta nas stranice dnevnika popunjava u onim najgorim, životnim, trenucima... ali dobro... učinjeno je šta je učinjeno... Objasnila si mu kako stoje stvari i mislim da bi trebala da ga pustiš malo... doćiće to sve na svoje, on je još uvek, samo, pod ustiskom... vremenom... videće koliko ti je stalo do njega i zaboraviće na taj "incident"... Wink

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 05, 2007 9:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ehh, doosho, kazi ti njemu da ti je tvoj dnevnik kao Milan - Liverpool pre 2 godine, nishta nije izvesno sve do samoga kraja Wink Pa ono, dnevnik ti je ko svaka druga knjiga, zivotna prica i cita se od pocetka do kraja, nikad ne znash shta potom sledi...Ma bezveze, ne znam meni ne bi palo na pamet da citam tako neshto, iskreno mrzi me Mr. Green A i ne znam shta je toliko xtramno procitao kad se toliko uzbudio od toga Rolling Eyes

The tears of a clown make the whole world laugh.

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 07, 2007 9:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ju, ja to najiskrenije nikada nisam pisala, možda ponekad zabelježim e , idem na ovaj i ovaj put, pa neku dobru pjesmu napišem, ali nisam pisala svoje misli pa možda neću znati lijepo odgovorit na ovu temu, no svakako bih odustala od bilo kakve borbe da se opravdavam pred njim i teram ga, ako te voli skužiće da su to sve tvoje najiskrenije misli i trebalo bi da bude počastvovan što si mu dala da pročita to, baš ne znam koliko nas ima priliku pročitati nečije najdublje misli, nego je svima ljepše da se mažemo i lažemo.
Tako da bi trebalo on sam to da prihvati, takvu kakva jesi, pa... Rolling Eyes valjda bi to bilo to. Ako mu je draže da bude ljut i nalazi se uvrijeđen kao malo dijete , onda nemaš tu što ti radit.. Smile

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 08, 2007 2:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se desavalo da pocnem da pisem ali batalim posle 2 dana. Ja sam imala situaciju kad sam krila vezu od roditelja pa mi je majka uzela mobilni i citala poruke, naravno bez mog znanja. Nismo razgovarala duze vreme zbog toga.

MARINA-NS
Shukran La Kul Shi
Shukran La Kul Shi

Godine: 38

Datum registracije: 02 Okt 2005
Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 12, 2007 10:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hmm niko od mojih u kuci mi nije ceprkao po privatnim stvarima, pa isto tako ne dozvoljavam ni momku, jedino ima pristup mom telefonu kao i ja njegovom ali rokovnicima i pesmaricama ni u ludilu...

Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa!

goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 30 Dec 2004
Mesto: Linz

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 12, 2007 11:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uuu to je zeznuta situacija. Moj savjet pokusaj da se stise da situacija i jednom kad bude pravi momenta i prava prilika zamoli ga lijepo da barem kraj procita da shvati koliko on tebi znaci.

Ja nisam nikad pisala ali pomislim nekad da bogdom jesam barem bi moj decko znao sad pravu istinu a ne ono sto zli ljudi dolazi i pricaju pa mi je tesko da mu dokazem da nije tako. Nemam tajne od njega i moze sve da cita, glada, trazi, nebojim se nicega jer ja znam sta je istina i toga se ne bojim. Tako ocekujem i od njega.

andjeo-s-greskom
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 28 Avg 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 12, 2007 1:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja pisem dnevnik, ali nikada ne bih mogla dopustiti da ga neko cita...Ono sto hocu da drugi znaju to im i kazem,ali unutrasnja raspolozenja su posebna i znam da bi citanje tih misli cesto dovelo do pogresnih tumacenja i nerazumijevanja od strane odredjenih ljudi koji su tu upleteni...Za mene je to cisto licna stvar koja se nikoga ne tice...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 12, 2007 1:31 pm    Naslov poruke: Re: Kada doticni procita vase misli... Na vrh strane Na dno strane

anyarmani je napisao/la sledeće:
Zanima me da li ste nekada bile u situaciji da doticni (vas decko/muz/itd) procita vase misli, odnosno dnevnik...kako ste se ponasale, ili kako bi ste odreagovale?...
Npr. Ja sam krila tu svesku 3 godine, a onda posto mi je procitala moja mama(bez mog znanja) dala sam i njemu! Pobesneo je! Stvarno ne znam gde mi je tada bila glava, najveci problem je u tome sto ga nije procitao do kraja( jer se navodno razocarao) vec do dela kada sam bila u nekom vidu depresije...A na samom kraju pise kako ga neizmerno volim, a to nije video! I sta sad, izvinjavala sam se, terala ga da procita do kraja...kao sad je sve u redu, ali znam da nije...
Sta bih mogla jos da uradim? Sta mislite? Rolling Eyes

mogu da skapiram zasto je pobesneo....

obzirom da je procitao u dnevniku i saznao tvoju drugu stranu licnosti koju do sada nije upoznao.....zar, ako ta veza nije prava, i puna poverenja, on ne bi trebao da zna sve o tebi, tvoja razmisljanja, stavove, pa da tim dnevnikom samo potvrdi ono sto vec zna o tebi...ali ne, decko se sigurno iznenadio.....

kad vec krijes dnevnike, potrudi se da to uradis kako treba, a sto se decka tice, moj savet:

budi iskrena Wink

" I know the way to fuck them all...."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~ -> Kada doticni procita vase misli... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon