:: |
Autor |
Poruka |
anyarmani Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Sep 2006 Poruke: 41
|
|
Zanima me da li ste nekada bile u situaciji da doticni (vas decko/muz/itd) procita vase misli, odnosno dnevnik...kako ste se ponasale, ili kako bi ste odreagovale?...
Npr. Ja sam krila tu svesku 3 godine, a onda posto mi je procitala moja mama(bez mog znanja) dala sam i njemu! Pobesneo je! Stvarno ne znam gde mi je tada bila glava, najveci problem je u tome sto ga nije procitao do kraja( jer se navodno razocarao) vec do dela kada sam bila u nekom vidu depresije...A na samom kraju pise kako ga neizmerno volim, a to nije video! I sta sad, izvinjavala sam se, terala ga da procita do kraja...kao sad je sve u redu, ali znam da nije...
Sta bih mogla jos da uradim? Sta mislite?
|
_________________ Mozda bi se svideo nekome, da se nisi trudio da se svima dopadnes! |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Hm... pa sad nema nazad, svakako... jedino što možeš da učiniš jeste da više ne praviš istu grešku... dnevnik je intimna stvar svih nas... čak i mi, ne bismo, trebali da čitamo stvari koje smo, nekada, napisali zato što tako evociramo stara osećanja, koja i nekada, nisu baš pozitivna... pogotovo što dosta nas stranice dnevnika popunjava u onim najgorim, životnim, trenucima... ali dobro... učinjeno je šta je učinjeno... Objasnila si mu kako stoje stvari i mislim da bi trebala da ga pustiš malo... doćiće to sve na svoje, on je još uvek, samo, pod ustiskom... vremenom... videće koliko ti je stalo do njega i zaboraviće na taj "incident"...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ju, ja to najiskrenije nikada nisam pisala, možda ponekad zabelježim e , idem na ovaj i ovaj put, pa neku dobru pjesmu napišem, ali nisam pisala svoje misli pa možda neću znati lijepo odgovorit na ovu temu, no svakako bih odustala od bilo kakve borbe da se opravdavam pred njim i teram ga, ako te voli skužiće da su to sve tvoje najiskrenije misli i trebalo bi da bude počastvovan što si mu dala da pročita to, baš ne znam koliko nas ima priliku pročitati nečije najdublje misli, nego je svima ljepše da se mažemo i lažemo.
Tako da bi trebalo on sam to da prihvati, takvu kakva jesi, pa... valjda bi to bilo to. Ako mu je draže da bude ljut i nalazi se uvrijeđen kao malo dijete , onda nemaš tu što ti radit..
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Meni se desavalo da pocnem da pisem ali batalim posle 2 dana. Ja sam imala situaciju kad sam krila vezu od roditelja pa mi je majka uzela mobilni i citala poruke, naravno bez mog znanja. Nismo razgovarala duze vreme zbog toga.
|
|
|
MARINA-NS Shukran La Kul Shi
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
hmm niko od mojih u kuci mi nije ceprkao po privatnim stvarima, pa isto tako ne dozvoljavam ni momku, jedino ima pristup mom telefonu kao i ja njegovom ali rokovnicima i pesmaricama ni u ludilu...
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
Uuu to je zeznuta situacija. Moj savjet pokusaj da se stise da situacija i jednom kad bude pravi momenta i prava prilika zamoli ga lijepo da barem kraj procita da shvati koliko on tebi znaci.
Ja nisam nikad pisala ali pomislim nekad da bogdom jesam barem bi moj decko znao sad pravu istinu a ne ono sto zli ljudi dolazi i pricaju pa mi je tesko da mu dokazem da nije tako. Nemam tajne od njega i moze sve da cita, glada, trazi, nebojim se nicega jer ja znam sta je istina i toga se ne bojim. Tako ocekujem i od njega.
|
|
|
|
|
|
andjeo-s-greskom Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 28 Avg 2007 Poruke: 29
|
|
Ja pisem dnevnik, ali nikada ne bih mogla dopustiti da ga neko cita...Ono sto hocu da drugi znaju to im i kazem,ali unutrasnja raspolozenja su posebna i znam da bi citanje tih misli cesto dovelo do pogresnih tumacenja i nerazumijevanja od strane odredjenih ljudi koji su tu upleteni...Za mene je to cisto licna stvar koja se nikoga ne tice...
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
anyarmani je napisao/la sledeće: | Zanima me da li ste nekada bile u situaciji da doticni (vas decko/muz/itd) procita vase misli, odnosno dnevnik...kako ste se ponasale, ili kako bi ste odreagovale?...
Npr. Ja sam krila tu svesku 3 godine, a onda posto mi je procitala moja mama(bez mog znanja) dala sam i njemu! Pobesneo je! Stvarno ne znam gde mi je tada bila glava, najveci problem je u tome sto ga nije procitao do kraja( jer se navodno razocarao) vec do dela kada sam bila u nekom vidu depresije...A na samom kraju pise kako ga neizmerno volim, a to nije video! I sta sad, izvinjavala sam se, terala ga da procita do kraja...kao sad je sve u redu, ali znam da nije...
Sta bih mogla jos da uradim? Sta mislite? |
mogu da skapiram zasto je pobesneo....
obzirom da je procitao u dnevniku i saznao tvoju drugu stranu licnosti koju do sada nije upoznao.....zar, ako ta veza nije prava, i puna poverenja, on ne bi trebao da zna sve o tebi, tvoja razmisljanja, stavove, pa da tim dnevnikom samo potvrdi ono sto vec zna o tebi...ali ne, decko se sigurno iznenadio.....
kad vec krijes dnevnike, potrudi se da to uradis kako treba, a sto se decka tice, moj savet:
budi iskrena
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|