:: |
Autor |
Poruka |
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Razlog prevarila ga
|
|
|
fallen *ANGEL* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 66
|
|
nikada....... pre bih ruku sebi odsekao,de da udarim zensko
|
_________________ *SRBIJA NIJE SAKA PIRINCA DA JE POZOBA SVAKA VRANA KOJU NANESE VETAR* |
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
da, ali uvek sluchajno...
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
bojan_kralj je napisao/la sledeće: |
razlog prevarila ga |
a zašto mora bit samo taj razlog?
može bit sve i svašta. Danas se svi tuku kad stignu i svi o tome ćute, pa naravno i opet dobiju batine. I treba da dobiju opet, kad ne umeju da se okrenu onima koji ih stvarno vole.
udariti voljenu osobu. Sam naslov je kontradiktoran. Voljenu? Dići ruku na nekoga? Ma nema veze pol, odakle pravo ikome da se bije tek tako?
i što ako sam ga prevarila, treba svaki put da očekujem da me prebije? Ili on mene kad prevari, ja trebam da ga išamaram?
što je slatko tu u udarcu? Bilo ko, muško/žensko. Što, izbacite energiju ili kaj? Osjećate se nadmoćno, mislite da ste značajni?
svima koji ne umeju rečima,svađom,pa makar i raskidom da rešavaju stvari, nego se tuku pa kao prećute jer se boje reći porodici - odsekla bih obe ruke i ne bi mi bilo žao.
zapravo, meni uopće nije žao cura koje momak bije. Ne umeš reći roditeljima, prijateljima? Bojiš se njega? Tako i treba onda.
da, to je zato što nemaš samu sebe. Večita kuknjava kako je teško to reći drugima? Što je teško reći drugima? Da si p**ka, kukavica, to je teško reći drugima? Da netko ima svoje ja, umio bi i reći. Nego je to lakše danas zataškati i praviti se žrtvenim jagnješcetom.
i voljena osoba se ne može udariti. To nije voljena osoba.
nešto najjadnije što čujem je kad cura koju je momak pretukao kaže da ne sme reći, kaže : pa ja njega volim ma onda oboje nastavite da se tučete, ne smarajte narod.
[Edit by :LOL:: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Bravo Anđela ! Slažem se sa svime što si rekla !
Posebno da podvučem Anđela je napisao/la sledeće: | I voljena osoba se ne može udariti. To nije VOLJENA osoba.
Nešto najjadnije što čujem je kad cura koju je momak pretukao kaže da ne sme reći, kaže : Pa ja njega volim Ma onda oboje nastavite da se tučete, ne smarajte narod! |
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
jovana_88_nis Iskusni član
|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 913
|
|
Vala baš, meni su gore one što trpe od onih što tuku!Naravno ima raznih situacija,ima zena koje se plaše-o tome ne pričam.Pričam za devojke koje nakon batina kazu da ga vole,pa ne mozeš voleti nekog ko te lomi od batina- to je bolest.Nema razloga i opravdanja za onog ko digne ruku na zenu,osim u samoodbrani naravno-ima i ludih zena.
|
|
|
|
|
|
necavfc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 36 Mesto: beograd
|
|
žensku osobu nikada nisam udario niti ću.......mada nekada dovode do ludila.....
primer : `80. i neke finale kupa na marakani zvezda-hajduk.18-ica puna kao oko,gužva...u jednom momentu se razdra neka "gospođa" :"šta se gazite!!!!" čovek poče da joj se izvinjava , da je gužva , da nije namerno.... "ma šta nije namerno!namerno ste..samo zato što sam žensko!" čovek joj se i dalje izvinjava..." znam ja vi to samo zato sto sam žensko....ti bio me i udario..." čovek se i dalje izvinjava...."..ajde udari me ...ajde ako si muško?"...............taj šamar pmtiću do kraja života.....posle je krenula da se dere da zaustavimo autobus,da zovemo miliciju...naravno izbacili smo je napolje......
|
_________________ jedan grad jedan klub, jedna zemlja jedna krv |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Nisam udario, nikad, al je bila situacija u sr. školi, jedna me počela podhebavat, ono rat u Bosni i to, izvukla mi živac, kreno sam na nju ko parna lokomotiva, zaustavio me jaran. Da bi udario voljenu ženu, nema tih para i nema tog boga da ja to uradim. Udarit ču je po guzi, al to se zna, iz milja
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Upravo pre 15 dana je mene udario moj sad vec bivsi decko, prvi i zadnji put...razlog: rekla mu da pusim cigare....pa ti sad vidi...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | Ili on mene kad prevari, ja trebam da ga išamaram? |
ne,nego da ubijes boga u njemu zasto samo samar?
Citat: | udariti voljenu osobu. |
da, voljenu osobu, jer ja negde ne sumnjam da tu postoji ljubav, da ta osoba koja udara voli. Problem je samo taj, sto ti te osobe koje vrse fizicko nasilje kotiras kao normalne(normalne u smislu da mogu zdravorazumski da rasudjuju,a one to pak nisu u stanju jer ,kao sto rekosmo, one koriste fizicku silu da bi resili problem).
Kao sto rekoh, nije da tu nema ljubavi, problem je opet bolesna psiha.
Citat: | meni uopće nije žao cura koje momak bije |
meni jeste. Opet nisu one trazile to, one samo ne znaju kako da se iz toga izvuku. Treba im pomoci ako je moguce. Ne osudjujem ih,nisu one krive opet ponavljam.
ali svakako preporucujem terapiju posle takvog traumaticnog iskustva.
a te momke, svakako pravac u zatvor (ali mislim da to u Srbiji ne moze tek tako)
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
U šali da, inače ne. Nema razloga zašto udariti, sporazuman razgovor može sve rešiti.
Citat: | Razlog prevarila ga |
Za to služi razvod ili raskid, i to će je mnogo više boleti nego batine.
|
|
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Nisam nikad, nit je koji mene
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|