:: |
Autor |
Poruka |
MARINA-NS Shukran La Kul Shi

|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)

|
|
Obozavam arapski jezik ucim ga vec 2-3, pisanje znam vrlo dobro, citanje tu i tamo, ali da pricam samo ono osnovno. Obozavam arapsku muziku, probala sam njihovu hranu i navukla sam se jako brzo! imam drugaricu arapkinju sa kojom sam pocela da ucim pisanje i kasnije sam nastavila sama posto me je jako zanimalo, kupila sam i neki mali recnik ali ne pomaze mi bas puno!
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
 |
semir_86 Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 921 Mesto: Mostar

|
|
Arapski sam ucio u srednjoj skoli znaci 4 god i stvarno tezak jezik. odlicno ga pisem i citam ali zato ne kontam nis kad mi profa nes kaze, jezik je uzasno tezak, a turski sam imao kao izborni predmet i naravno nisam ga uzeo jer mi je i arapski bio previse....
|
_________________ Kod nas se od Daytona godine broje ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje, brđani postaju građani, do juče svjetla gasili sjekirama a sad su u odijelima... |
|
|
|
 |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*

|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257

|
|
Ja bih stvarno volela da naucim oba, ali posto znam da su preteski, nista od toga...
|
|
|
|
|
 |
costi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 6 Mesto: Nis

|
|
Ja dosta dobro govorim turski jezik.Gramatika je teska, aki citanje i pisanje nije, malo izopacena latinica!
|
_________________ fgdgdg |
|
|
|
 |
sexy seka Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 10 Avg 2008 Poruke: 175 Mesto: ....europa....

|
|
meni je lakši puno arapski..
otac mi je radio par godina u kuvajtu, pa je pomalo učio i arapski...
a turski uopće nemam pojma...
|
_________________ Visoka i iskvarcana
kosa duga, ispeglana
pola grada ona pali
jer joj ništa baš ne fali
Ona premija je prava
zgodna riba, boli glava
dugi nokti, kosa plava
nasminkana i kad spava |
|
|
|
 |
Mirjanale Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 21 Jun 2008 Poruke: 15

|
|
Da li je neko učio arapski? I da li je teška gramatika i izgovor?
[Edit by coco_bill: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
[Edit by coco_bill: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|