:: |
Autor |
Poruka |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
Fionda Rizzo je napisao/la sledeće: | ..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće: | Dulee_nbg je napisao/la sledeće: | Takva je dobra kad si dugo u vezi, a nju imas sa strane za kombinacije! |
pri cemu ne razmisljajuci da ces povrediti svoju trenutacnu partnericu
Citam ove odgovore i stvarno ne mogu vjerovat sto citam
Da sam musko nikada ne bih bila sa takvom droljom (izvinjavam se na izrazu)  |
U potpunosti se slazem! Kako bre vi momci tako razmisljate?
Ali cinjenica je da takve devojke se uvek dobro udaju! Znam par njih iz mog mesta koje su bil sa kim su stigle i na kraju se udale za nekog ko ima puno para i zivi i radi u inostranstvu. |
neka im je sa srecom, ali ja imam mog verenika, volimo se itd...
i sta ce im brak sa puno para i bez ljubavi?
|
|
 |
NemanjaSO Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Apr 2007 Poruke: 154 Mesto: Sombor

|
|
Iskreno i naj iskrenije bio sam u takvoj situaciji ali sam ja sa tom devojkom bio samo vece... Kada neko "gazi" devojku koju svi gaze to je totalno very shitt jer evo da vam ja postavim pitanjce jedno: svi naravno volite slobodnije devojke i one koje rade sve i svasta i svima a pitanje je:
[b]Da li bi ozenili devojku koju je pola vasih drugova pregazilo?[/b]
|
_________________ Kako rece NE zeni koja kaze DA? |
|
|
|
 |
GroundZero Mister Domaći.de 2008

|
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 130 Mesto: Zg

|
|
Jel bi prišao ? Boli me ona stvar za druge,ak mi se cura svida prici cu pa sta bude,a kasnije ovisi kak se bude razvijala situacija......a opet ak je cura razvaljena onda bi joj u kolekciju dodao n-tu potenciju (ONS).....
|
|
|
|
|
 |
RunnerSG Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...

|
|
Ma da mi se swidja, prisao bih joj, ne bitno dal ono owo ili ono...
|
|
|
|
|
 |
ZooRooX Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Avg 2007 Poruke: 26

|
|
Na druge se neosvrtati nikako!Ali ako je sa drugarom bila u nekoj vezi onda je to vruc krompir!
|
|
|
|
|
 |
dexonj2004 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Nov 2004 Poruke: 122

|
|
Uvijek radi kako tebi odgovara i nikad neces pogrijesiti. Pusti sta drugi misle, imas svoj zivot.
|
|
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Mada opet ljudi, nije svejedno kad sedite u drustvu, sa znas da je polovina tih ljudi bila sa tom devojkom koju ti sad drzis za rucicu i ljubis. km. verujem da ni manlo nije prijatno. Ali opet, ako joj vec das sansu onda je daj do kraja.
|
|
|
|
|
 |
David 1986 -Pežo boy-

|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430

|
|
od takve treba uzet broj i da niko nezna nac se s njom!
|
|
|
|
|
 |
fallen *ANGEL* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 66

|
|
brate ako je dobra riba pa zaskocicu je normalno,sta sad sa kime je spavala, pa koliko sam devojaka ja prevalio preko one stvari pa sta
|
_________________ *SRBIJA NIJE SAKA PIRINCA DA JE POZOBA SVAKA VRANA KOJU NANESE VETAR* |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|