:: |
Autor |
Poruka |
lovra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Avg 2005 Poruke: 23
|
|
Ostin Pauers je nenadmasan film...hehe,a kada se vraca kroz vreme pa dolazi sa samim sobom (Ostin,naravno) da bi mogao da spase i devojku i svet, i onda trosi dragoceno vreme hvaleci svoga klona?
ma mene jako iritiraju te fraze, plagijati, npr...kada pozitivac ima uperen pistolj u negativca, a ovaj ga ubedjuje "hajde,pucaj" i ti fazoni,ili u hororima kada uvek beze na sprat i slicno
|
|
|
|
|
|
sanjurka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 112 Mesto: BAR
|
|
Ha, ha!!!
To mi je oduvijek bilo smijesno!
Zbog toga najvise mrzim filmove u kojima glumi Brus Vilis. Obavezno spasava svijet i izvuce se iz svake bezizlazne situacije!
Inace, dobra je fora u Kill Bil-u, kada se Uma Turman bori sa sto samuraja sam i pojedjuje .
|
|
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
To je tema koja se provlaci kroz filmsku istoriju. Sa jedne strane - ne bi bilo intresantno kad bi id pocetka do kraja "dobro" razvaljivalo "zlo." Sa druge strane film izgubi vjerodostojnost ako se pretjera
|
|
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Film koji sam nedavno gledao na tv (ne znam mu naziv) idealan je za naslov: "glupi negativci". Negativci, rasporedjeni u 2 vozila, proganjaju pozitivca. Dok ga prvi auto juri, drugi u telefonskom dogovoru, postavlja zasedu na putu sa sleperom. Medjutim to cini tako da, bukvalno sebi ispred nosa, ostavlja slobodan sporedni put dobrom momku, da u svom porshe-u zbrise.....Lepo sam se nasmejao i promenio kanal.
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Pa ne bi bilo to to kada bi pobedjivali negativci, glavni lik MORA da ostane ziv!
|
|
|
Lilly2eternity *Lilly the Killy*
|
Godine: 40
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 3266 Mesto: The Kingdom of Far Far Away
|
|
Ma da....e jeste!
A najgore mi je kad negativci konstantno pucaju u pozitivce, i baš nikako da ih upucaju...kao da je to nemoguće, kao da su ovi toliko vešti da mogu da izbegnu kišu metaka...strašno...
|
_________________ Ja mogu da ti pokvarim dan, k'o crna zemlja teška sam
ali umem da te volim k'o nijedna...
Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje... |
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
Lilly2eternity je napisao/la sledeće: | Ma da....e jeste!
A najgore mi je kad negativci konstantno pucaju u pozitivce, i baš nikako da ih upucaju...kao da je to nemoguće, kao da su ovi toliko vešti da mogu da izbegnu kišu metaka...strašno... |
istina!
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
**victoriano** Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 5282
|
|
mrzim to! a i najgore je sto ti pozitivci moraj uvek d pobede!pa daj jedan film u kojem ce negativac da pobedi osvoji svet i to!
|
|
|
|
|
|
arsen lupen >>uncle Max<<
|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Feb 2007 Poruke: 3586
|
|
ima i zanimljivih "glupih" negativaca meni je najurnebesniji dr Evil iz filmova Austin Powers
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Pozitivac je potplatio rezisera!
Salu na stranu, gledao sam neke filmove iz 70-ih u kojima se desava obrnuto: pozitivci ne uspevaju da obave posao do kraja. Tada je bilo u modi da se snimaju "nedovrseni" filmovi, pa kad izadjes iz bioskopa da razmisljas "sta li se posle desilo..."
Mogu vam reci da je i to glupo.
A da negativac bez neke diskusije opali metak u glavnog glumca... onda bi film trajao bar pola sata. A Cak Noris, Stalone, Svarceneger i ostali ne bi bas bili toliko popularni... Ipak su antiheroji popularniji. Odrasli vise vole Paju Patka od Mikija jer se Miki uvek izvuce, a Pajin lik je bukvalno pravljen kao stvarna osoba: lenstina, prznica, svadjalica i vecito u finansijskim problemima.
Usput, kad smo vec kod Stalonea, najvise mi se svideo film "Stani ili ce moja mama pucati". Koliko se izvlacio kod negativaca - mama ga je u tom filmu najvise dokusurila...
PS: Da li danasnju decu pripremaju sa tim sa raznim "Mocnim rendzerima", oni crtani tipa "pet likova imaju svog robota koji se na kraju sklapaju u jednog" [ne mogu da se setim sad niti jednog naslova ] i slicno... Na kraju, zar nije isti slucaj i sa Popajem?
|
|
|
milann89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 19 Mar 2007 Poruke: 106 Mesto: Zajechar over the Rainbow!
|
|
U Van Helsingu je dat omaz ovim odugovlacenjima katda Kate Beckinsale kaze nekoj vampirici dok je ubija da na treba da odugovlaci sa pricanjem kako nekog treba da ubije vec da to uradi... Filmovi sa takvim glupostima su skoro svi sa Staloneom, Svarcenegerom, Van Damom...
|
|
|
|
|
|
olakomeestas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Sep 2007 Poruke: 45
|
|
arsen lupen je napisao/la sledeće: | ima i zanimljivih "glupih" negativaca meni je najurnebesniji dr Evil iz filmova Austin Powers |
parodija na pozitice i njihove uvek resive bezizlazne situacije je kad dr Evil kaze Austinu i njegovoj devojci u I delu da ce ih staviti u easy escapable situation
|
_________________ ..and they live happily ever after..
ide maca oko tebe
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|