www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zasto se kod nas vrednost devojaka promenio?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 06, 2007 1:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odrastanje tokom burnih godina ('90-te), gde je egzistencija većine nas bila ugrožena na neki način, ostavila je svoj danak. Kako na momcima, tako i na devojkama. Vrednosti su se veoma poremetile. Čak oni koji imaju pravilna shvatanja života i ljubavi često bivaju neshvaćeni, posebno ako se radi o tinejdžerima u nezgodnim godinama, kada nisu sigurni ni u šta. Danas je sasvim normalno varati osobu sa kojom si (sa minimum 2-3 osobe sa strane), sasvim je normalno za devojke da polugolim telima privlače budže sa moćnom finansijskom situacijom... Koliko li sam se puta zapitala: Čemu to? Nikad ih neću razumeti... možda zato što samu sebe ne mogu ni da zamislim da radim tako nešto.
Samo od osobe zavisi da li će ostati svoj/svoja, snažnih stavova i pravilnog shvatanja ili će se utopiti u masi promiskuiteta i iskrivljene slike ljubavi i razumevanja...

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 08, 2007 8:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lane86 je napisao/la sledeće:
... Tačno je što kaže Shiseido da, današnji momci (naravno čast izuzecima) biraju "namontirane" devojke, koje će šetati jer su "napucane" i izgledaju bruka dobro... jer će im drugovi zavideti na tome kakvu "ribu" furaju...

Izvinite drage dame, al zar djevojke ne tražite momka koji dobro izgleda, koji ima čvrstu zadnju, radiator mjesto stomaka, modernu frizuricu itd itd. Molim ljepo, iz ličnog iskustva znam, ne sviđam joj se zato, jer nisam prosečni bodibilder, imam stomak (ne ipak prevelik) i jer sam ošišan ko skin.

Koliko god se nekoma moja persona svidjela (a mnogim djevojkama se sviđa), ni jedna ne bi bila samnom. Uvjek isti izgovori.

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 08, 2007 1:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^Dobar izgled ne podrazumeva za svakoga telo od stene i fensi stil, a između ostalog, nije baš ni praktično šetati lutku kraj sebe! Jednostavno, nemamo svi iste kriterijume za odabir partnera i nije kod svih "pod obavezno" i propagadni materijal, dobra kola i dva novčanika, jer, zaboga, novac koji mu je tatica dao nije mogao stati u jedan! Mr. Green

Citat:
Koliko god se nekoma moja persona svidjela (a mnogim djevojkama se sviđa), ni jedna ne bi bila samnom. Uvjek isti izgovori.

E, svašta! Evil or Very Mad Jesi li se zapitao gde i s'kim si uopšte gubio vreme?! Dopao si joj se kao osoba, ali eto izvuče neki izgovor i odbije te...pa šta! Ne znači da je nisi vredan, već da ti nije dorasla! Ako neće jedna ili druga, 'oće treća. Ništa strašno! Sve je za ljude! Very Happy

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 09, 2007 8:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shiseido je napisao/la sledeće:
Jesi li se zapitao gde i s'kim si uopšte gubio vreme?! Dopao si joj se kao osoba, ali eto izvuče neki izgovor i odbije te...pa šta! Ne znači da je nisi vredan, već da ti nije dorasla! Ako neće jedna ili druga, 'oće treća. Ništa strašno! Sve je za ljude! Very Happy

Pitao sam se mnogo puta, i pitam se i dandanas, a šta vrijedi pitati? Ko pita ne skita... a ja skitam... Nisam ja reko da neće treća, al ta treća u mene prerasla u 103...

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 09, 2007 10:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shiseido je napisao/la sledeće:
^^Dobar izgled ne podrazumeva za svakoga telo od stene i fensi stil, a između ostalog, nije baš ni praktično šetati lutku kraj sebe! Jednostavno, nemamo svi iste kriterijume za odabir partnera i nije kod svih "pod obavezno" i propagadni materijal, dobra kola i dva novčanika, jer, zaboga, novac koji mu je tatica dao nije mogao stati u jedan! Mr. Green

Citat:

E, svašta! Evil or Very Mad Jesi li se zapitao gde i s'kim si uopšte gubio vreme?! Dopao si joj se kao osoba, ali eto izvuče neki izgovor i odbije te...pa šta! Ne znači da je nisi vredan, već da ti nije dorasla! Ako neće jedna ili druga, 'oće treća. Ništa strašno! Sve je za ljude! Very Happy

svidja mi se kako shiseido razmislja Laughing

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 10, 2007 4:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Razmišlja ko svaka djevojka ovdje na forumu... Sve su fine, sve su kul, a kad je upoznaš, pa više bi volio metak u glavu nego taj dan upoznavanja...

Shiseido, pa i tebi dreamwalker, da vam kažem, uobraženi smo svi, to je valjda jasno. Ali pošto je ovdje pitanje vrijednost djevojaka, na to se koncentriram... Više vrijedimo, više smo dobri, ako smo ljepi, ako izgledamo bar imalo ko Brad Pitt... Istina je, htjele to djevojke priznati ili ne... Nije ni važno, ba JA znam za sebe, i vidim šta se meni dešavalo, i ljudima oko mene... I sit sam več toga, ako nisu prve 2,3 sjele na mjesto, 'oče 4. Pun ki je kurko več tih priča i donekle i izgovora... Vrijedimo onoliko, koliko nas vide njihove oči, a šta jim duša vidi? ... e o tome če i one da razmisle kad nalete na konjeve kojih šućur ne fali... al kasno stiže Marko na Kosovo, tako i njima, pa možda i meni, doći če valjda iz guz..e u glavu, samo molim boga da djevojkama prije,

Vidio sam mnogo toga, i žalostno je to, šta djevojke traže u muškarcu, žalostno i jadno... ne vrijediš ništa dok nisi lijep... nisi vrijedan ni prašinu sa cipele da jim očistiš...

Mnogi če reći da sam zafrustriran, neka... imate svo pravo, al znajte, pišem ono što vidim, a šta vidim, žalostno jako, jako žalostno

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 10, 2007 4:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^^ nisam protiv zena... niti sam jedan od muskaraca koji na zene gleda sa visine (sto li se uopste nekome pravdam Rolling Eyes )... ali ... ima istine u ovome sto pises... ja i kada sa nekim zenama komentrisem "zene", desava mi se da kazu "*ebem ti zenski rod"... nisam ogorcen, niti sam besan... imao sam losih iskustava sa zanama... ali verujem da sam "uboo" premiju i drzim je se cvrsto... tako da me ova tema i ne pogadja licno... ali kada sumiram svoje okruzenje.... vise znam dobrih muskaraca nego dobrih zena... a ovde u mom gradu ima mnogo, mnogo vise zena od muskaraca... pa vi vidite... ako uzmem za parametar samo svoj grad... a u globalu.... ta razlika bi se jos vise povecala...

to je moje misljenje... "dobre" zene brze izumiru nego "dobri" muskarci...

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 11, 2007 2:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se sa tobom, a donekle i sa konjanikom.
Problem je u tome sto vecina muskaraca dubi na trepavicama nadajuci se da ce ova da rasiri nogice, sto se u vecini slucajeva nikad ne desi. Znaci, problem je u nama. Zato joj treba dati zrno i ona ce biti zadovoljna. Pruzis li joj ruku, iscupace ti je iz ramena!

P.S.: Ovo se odnosi na vecinu. Naravno, uvek ima izuzetaka. Wink

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 11, 2007 8:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam ni ja ni ogorčen ni bjesan na ženski rod, daleko od toga. Pišem svoja iskustva i svoja viđenja.

jerotije je napisao/la sledeće:
Slazem se sa tobom, a donekle i sa konjanikom.
Problem je u tome sto vecina muskaraca dubi na trepavicama nadajuci se da ce ova da rasiri nogice, sto se u vecini slucajeva nikad ne desi. Znaci, problem je u nama. Zato joj treba dati zrno i ona ce biti zadovoljna. Pruzis li joj ruku, iscupace ti je iz ramena!

P.S.: Ovo se odnosi na vecinu. Naravno, uvek ima izuzetaka. Wink

Jerotije, dubio na trapavicam, da, al možda zato jer šta god da smo prije činili (normalno), nije palilo, dubio bi svako, i životinje svašta čine da bi dobile ženku za parjenje... E sad, da li svako ko dubi Wink čeka samo da dobije muf, u to se ne bi baš kladio, mada ima naravno mnogo i toga.

Kažeš treba dati zrno, pa o tome je i riječ, ne samo da dajš zrno, daješ joj čitavu pogaču, neće ni da te pogleda. U tome je sva ova prića. Znaći vrijednost jim je porasla, pa ni pogača nije dovoljna, treba imati i auto, stan, dobro debeo novčanik, pa onda če da uzme i pogaču, pa i zrno čak.

Sva čast izizecima, ima jih naravno. Al sa izuzetkom, se potvrdi pravilo...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 18, 2008 10:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ima tu krivice ido jednih i do drugih....devojke su same te koje kvare sliku o sebi, a to muskarci obilato koriste

" I know the way to fuck them all...."

meeee
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 25 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 19, 2008 12:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi..svaka ima svoj razlog.Neke misle da ce tako odvuci decka sa TV-a,i konacno dobiti njegovu paznju.Nekima je dosadilo da vole,jer svaki put kad vole,svaki put ih neko povredi,pa su shvatile da je lakse da obuku kratku suknju,izbace grudi i setaju pored sebe nekog matorca,koji ce ih bar izdrzavati(mogu vam reci,koliko god mrzela ovo,u zadnje vreme mi je mnogo jasnije zasto devojke ovo rade.Jednostavno ne vredi,koliko god ga volela on se nece promeniti..ma nece ni da se trudi!!! New Evil Neke je povredio jedan kreten pa sada hoce da se osvete celom muskom rodu. Neke devojke pokusavaju da zavedu nekog decka,jer ga mnoooogooo vole,al oni su sa svojim devojkama,koje su ruzne i u 99.9% ih varaju itd...

Uostalom,samo cu citirati jednu pesmu:(ziva istina...nazalost!)

"..pokusala ja sam da te ne volim.pokusala sve sam,da se promenim.Al se tesko menja,to sto da ti Bog,ne postoje zveri srca pitomog.Za moje dobro gazi me,ne daj da zivot mazi me,za moje dobro muci me,da budem lossa uci me.Ako me volis rani me,i pusti da ti vratim ja,jer samo dobrim curama uvek se ruzno desava..."

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 10, 2010 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da je to do TV-a i drustva. Neke od nas su labilne, pa ih privlaci negativna paznja kad obuku minic i otkriju dekolte. Misleci da su ribe, face...sta li vec. Samo sto ne znaju da muskarci to zele da povale, al ne i da drze za ruku. Sad ce neko reci da sam mozda malo uobrazena, ali i pored grudi koje imam, ne mogu da pokazujem dekolte...(verujte, ima ga), jer mi je stvarno neudobno da me svi gledaju u grudi umesto u oci. Mislim, nije mi to nesto. Al primetila sam da sve ove devojcice od 11-12-13 godina se ponasaju kao da im je 25, brdo sminke na sebi, kratka suknjica tokom zime (a kasnije joj, bole me jajnici), napuce usne pa postavljaju ko zna kakve slicice po internetu.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Zasto se kod nas vrednost devojaka promenio? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  sledeća
Strana 9 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon