www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

black_panthera zelje
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~
::  
Autor Poruka
black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 03 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 01, 2007 9:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja imam isti takav omot, ajd molim te posalji mi tu pjesmu ako ti nije problem mozes preko msn da mi posaljes

black_panthera.13@hotmail.com

A ako ne vidis sad poruku onda na mail ako ti nije problem

Care skinula sm pjesmu i ja isto mislim da to nije ta, no ipak ti puno hvala na trudu

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 02, 2007 7:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Proveri pp ostavio sam ti link da skines Wink

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 04, 2007 2:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E puno ti hvala, evo odmah idem

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 23, 2007 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bokic moze pjesma Zeljka Samardzica - Rodjena za mene

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 23, 2007 10:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pesma pod tim nazivom ne postoji, sledeci put prvo proveri naziv pesme Wink

Ja sam malo pretrazila i mislim da bi to mogla biti ova pesma Arrow Zeljko Samardzic - Ljubim ti okice zelene

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 23, 2007 11:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pjesma postoji jer imam omot tog albuma, a album je inace iz 1987. i pjesmu sam u medjuvremenu nabavila.

Evo spiska sa albuma

1987 - Jednom kad nam dođu sijede

01. Jednom kad nam dođu sijede
02. Otkad si otišla
03. Gladan sam te
04. Rođena za mene
05. Spopala me jedna žena
06. Jedne noći jedne zime
07. Prolila se čaša moja
08. Zasviraj mi malo, druže

Inace hvala na trudu i ako zelis mogu ti poslije poslati pjesmu.

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 57

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 29, 2007 1:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm, ni ja niti imam niti mogu da nadjem tu verziju od Zeljka Confused

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

zelene_okice_ns
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Sep 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 29, 2007 1:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja imam taj album, ako vam treba Smile

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 29, 2007 2:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako imas bili bi zahvalni ako bi nam mogla poslati na webmaster@domaci.de Smile
Ili bar ovu pesmu sto se trazi ako je previse za ceo album Smile

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 29, 2007 11:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobili smo ceo album Zeljka na cemu se srdacno zahvaljujemo Smile

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 04, 2007 12:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema na cemu, tu smo da si pomazemo Smile

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 11, 2007 12:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moze li netko da postavi ovu pjesmu Zeljko Samardzic - Jos samo poslednju noc

Sto posto se tako pjesma zove

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> black_panthera zelje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 6 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon