:: |
Autor |
Poruka |
orha Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Mar 2007 Poruke: 6
|
|
Zloky je napisao/la sledeće: | Jedina dobra je fifa 98 sa dvoranom 5 vs 5 igrača i skroz je zabavna |
Old school babe heheh, i meni je najbolja 3ca na Play Stationu pa me niko ne razumije
|
_________________ www.teretana.ba |
|
|
|
|
loshMI88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2007 Poruke: 27
|
|
Neznate vi sta je dobro, kakav PES. Fifa 07 je zakon, grafika je sasvim solidna i realna, igrivost je za svaku pohvalu , sad sto vi imate lose masine niko vam nije kriv. 8)
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Ne verujem da ljudi pljuju FIFA-u zbog losih konfiguracija... (!?). Na mnogim forumima sirom sveta svi (tj vecina) hvale PES u svim segmentima (grafika, igrivost, realisticnost...). To je jednostavno tako i to je cinjenica, i mislim da se slazes samnom. Jedina prednost FIFA-e u odnosu na PES su licence. KONAMI se grci za samo neke licence dok FIFA ima licence za sve lige.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
blaugrana Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Sep 2007 Poruke: 1
|
|
joj ljudi ja se bas ne razumijem u pc igrao sam fifu 07 meni je super,igrao sam i pes on jos bolji.
Moze li mi iko pomoci???
kupio sam menadjer 07 instalirao,krekovao al mi se prilikom otvaranja pojavi
FIFA Manager 07 requires at least 768MB of free swap file space.Please free the required space and re-run the game.
sta znaci ovo free swap file space i kako da rijesim problem,hvala unaprijed...
|
|
|
|
|
|
ice_baby_ice >Полицајац<
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2007 Poruke: 1796 Mesto: Svuda po malo...
|
|
ja mislim da je fifa zakon. ma koji PES on veze nema. mogu samo i da zamislim kakva ce biti ova 2008 a sto se tice nase reprezentacije uvek je bolje uradjena na FiFi nego na PES-u. Mislim da sam bio jasan.
|
_________________ UDRI NARODNA M I L I C I J O ! ! !
|
|
|
|
|
Kobass Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jul 2006 Poruke: 189
|
|
Na tvoju veliku zalost, sudeci po najavama konami za pes08 sprema malu revoluciju grafike i igrivosti tako da realno gledano ne verujem da ce fifa opet imati bilo kakve sanse! BTW reprezentacija u pesu nam je uradjena fenomenalno u odnosu na to kakva u stvari jeste
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|