:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Ja uopće nikada nisam napravila dramu zbog toga, niti zaplakala.
Jednostavno su mi nakon dosta stvari, raskidi sa frajerima bili smješni.
Ako lijepo kaže koji je razlog, što mu ja sad mogu?
Ni suzama ni molitvom ga vratiti. Naprotiv, ako smatra da će mu negdje bit bolje,
bolje neka ode, nego da bude sa mnom ni zbog čega.
Hvala Bogu pa je svijet pun muškaraca, uvijek jedan još bolji može naići
|
|
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | Ja uopće nikada nisam napravila dramu zbog toga, niti zaplakala.
Jednostavno su mi nakon dosta stvari, raskidi sa frajerima bili smješni.
Ako lijepo kaže koji je razlog, što mu ja sad mogu?
Ni suzama ni molitvom ga vratiti. Naprotiv, ako smatra da će mu negdje bit bolje,
bolje neka ode, nego da bude sa mnom ni zbog čega.
Hvala Bogu pa je svijet pun muškaraca, uvijek jedan još bolji može naići  |
Mislim da si u pravu, samo sto ja placem, dobar ti je savet... Pokusacu i ja biti tako hladna nakon raskida...
|
|
 |
maja 16 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Mar 2007 Poruke: 17 Mesto: Osijek

|
|
ma mene je sad zadnji put ostavi decko i to mi je bilo prvi put da me decko ostavlja....bili smo zajedno 9 mj i on mene ostavi preko poruke katastrofa... i onda jos drugi dan saznam da me prevario s najboljom legicom... bas je ispo jadnik... a dobro mozda sam to i zasluzila, bila sam odvratna prema njemu, mozda mi je tako to sve vratio.... sad mi zao sto sam tolko mjeseci potrosila na idiota...
|
_________________ maja |
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
maja 16 je napisao/la sledeće: | ma mene je sad zadnji put ostavi decko i to mi je bilo prvi put da me decko ostavlja....bili smo zajedno 9 mj i on mene ostavi preko poruke katastrofa... i onda jos drugi dan saznam da me prevario s najboljom legicom... bas je ispo jadnik... a dobro mozda sam to i zasluzila, bila sam odvratna prema njemu, mozda mi je tako to sve vratio.... sad mi zao sto sam tolko mjeseci potrosila na idiota... |
9miseci skupa a ostavija te priko poruke'!!!??!!
Ja bi ubila Boga u njemu
|
|
|
|
|
 |
maja 16 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Mar 2007 Poruke: 17 Mesto: Osijek

|
|
ma nisam mogla vjerovat... bas sam mislila da je decko ok i da me nikad nebi tak povrijedio.... al j****... nekuzim kak je mislio tom porukom sve objasnit i rijesit... uopce nije htio da se nađemo i popricamo... ma bas je seljacina... jos kreten napise kao mozemo mi bit super prijatelji i nekad zabrijat, ma de glup je.... ja sad lijepo uzivam za njega me boli briga....
|
_________________ maja |
|
|
|
 |
Zsejla Dragonfly

|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo

|
|
...nista.
Ne vidim sta bih trebala da uradim...
Been there, done that, moved on...8)
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
maja 16 je napisao/la sledeće: | kreten napise kao mozemo mi bit super prijatelji i nekad zabrijat, ma de glup je.... ja sad lijepo uzivam za njega me boli briga.... |
To je meni moj reka, al doduse uzivo ..kao da mozemo brijat, al ja necu briju, vec vezu Uzivam i ja sad....
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
jelenatjelena Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 15

|
|
Verovatno bih se zatvorila u sobu i isplakala krokodilske suze dok me niko ne gleda i milion puta postavila pitanje "zasto ja?", ali bih vec posle toga bila normalna kao i pre!
|
|
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
imam glupo pitanje: sta znaci "brijati" u kom kontekstu se to koristi thanx
ince, nisam imala do sad neki bitan raskid, ok mlada sam ima vremena,ali par dana da se oporavim od prvog soka verovatno, a onda..idemo dalje kao i uvek.
|
|
|
|
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Mene je ostavio pre par nedelje i bas sam u teskoj depresiji.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|