:: |
Autor |
Poruka |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
Koincidencije li... Baš sad slušam jednu pesmu Radeta Lackovića.
Reči idu ovako:
Život ima sto drugova,
jedni vernost svoju daju,
drugi to zaboravljaju,
treba znati
kome verovati.
Ima istine, ima istine...
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
jao dameski ovo je stvarno fenomenalno receno!ja imam odabrane prijatelje koji me stvarno cine presrecnom...na znam da li bih mogla bez njih ovako dobro da funkcionisem!
|
|
|
autentični srpski junak Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 249 Mesto: SENJE - Ćuprija
|
|
:120:
u ime prijateljstva
tm
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Prijevod, molim
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Friends are all we need
i love them!
mislim volim ih!
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
idealno_losha je napisao/la sledeće: | Prijevod, molim |
Naslov teme je prijateljstvo...
Pitaš me da li znam šta je hlad. A ja uživam pod jednom ružom i razumem jedno drvo. Drvo prijateljstva...
Jednom mi je poklonjen tren. Dovoljno poseban i veličanstven, topao i vedar i siguran da prkosi neprestanoj brizi o prolaznosti svega i ništavnosti mog bića.
Ime mu je prijateljstvo. Tog trena sam zaustavila neukrotivu reku života. Da bih uživala u nađenom i dočekanom. Ne brine me kad je počelo i ne strepim da li će prestati. Jer sam jača... Jer sam bogatija za jedno prijateljstvo. Za tebe... Za jednu zlatnu nit koju sam utkala u svoj kratki zamršeni deo postojanja. Ta nit je dovoljna da zanjiše ponekad neizdrživi ćilim stvarnosti i obaveza i da me okrepi. Samo ona toplim rečima, do rasipnosti, dariva oplemenjujuću snagu svemu što joj dođe u susret. Nesebično, bezobzirno i krajnje iskreno. Uvek dragoceno nasmejana sa pregršt nenačete radosti. U lavirintima njene krošnje moja nemirna mašta diše u beskraju i ne brinem za konačan broj otkucaja moga srca i ne smem da osećam neizlečivu želju za večnošću lepih trenutaka. Lakoćom leptira dodiruje moje malene svetove. Uvek najobičnijom pričom punom neuništive neizvesnosti da ćemo pronaći odgovore na najnežnija i najtananija pitanja. Kao pokretom čarobnog štapa, unosi najlepši deo nas u sadašnjost, ne potkradajući je mislima o mogućem ili propuštenom.
Pitaš me da li znam šta je hlad. A sunčam se u tvom zagrljaju.
Eto, kako neki ljudi umeju da ostave trag u našim srcima. Zato će neke od nas pratiti i čuvati ta fina, zlatna nit, jedan odblesak naše mladosti, svetlo i toplo treperenje u krvi i neprocenjiva riznica najdražih uspomena.
Toliko o prevodu.
Prijateljstvo se ne trazhi, prijaljstvo snadje nas/tebe/mene. Mislim upravo tako u ovom momentu - moja prva misao vezana za ceo tekst.
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
"Srecan je covek koji moze da kaze da ima jednog pravog prijatelja"
Da bi covek mogao nekog da nazove prijateljem... mora dugi niz godina da prodje. Da zajedno prozive i dobro i lose. U losim stvarima se prijatelji poznaju.
Svi smo drugari u jelu i picu... ali malo je onih koji bi pruzili ruku kada je najteze.
Isto tako je vazno da u ljubavi stvoris prijateljstvo. Mozda je to jedno od najteze ostvarivih prijateljstava koje covek moze da ima. Tome bi trebali svi da tezimo. Kada se tu stvori pravo, iskreno i jako prijateljstvo... nema dalje.
Sta ces lepse od pravog prijateljstva...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
"Pravo prijateljstvo nastaje onda, kada ćutanje između dva čovjeka postane prijatno."
A, kao i svuda, nije bitan kvantitet, u ovom slučaju, čak nepoželjan, mislim da ne možeš imati mnogo prijatelja. Drugara, da, ali prijatelj je već nešto drugo - bliskije, draže, bitnije
Po prirodi sam nepoverljiva, ali kada ukažem poverenje, onda se dajem cela i ne žalim O5, kada neko izneveri moje poverenje, dajem...ništa (da baš tako, bez duple negacije ), odn. ne dobija ni to
Sve to ima svoje Opauči te jednom, dva puta, možda i više, pa rezonuješ drugačije i naučiš da čuvaš i neguješ prava prijateljstva i shvatiš da ona ostala to ime nisu ni zasluživala Svakako, ne gubim ja, već oni/e A, inače, smatram sebe bogatom kada je prijateljstvo u pitanju
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Masha92 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd
|
|
vikky je napisao/la sledeće: | [B]Upita Ljubav Prijateljstvo:
“Zasto postojis ti kad vec postojim ja?”
A Prijateljstvo odgovori:
“Da donesem osmijeh tamo gdje ti si ostavila tugu!”[/font] |
Ova devojka je rekla ono sto sam htela i ja
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Prijateljstvo je za mene nesto neverovatno,posebno i uzasno dragoceno...Ne mogu da zamislim ni jedan dan,ni jedan deo svog zivota bez mojih drugarica,koje jako volim......U svemu smo zajedno,i kada treba da se uci i kada treba da se raduje,ali i place....obozavam ih....
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
malena_19 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2006 Poruke: 80 Mesto: samo kraj njega....
|
|
Imala sam par ,,najdrugarica'' ali nije to bilo ono pravo prijateljstvo... Posle nekog vremena sam ipak shvatila da su mi one samo drugarice... Medjutim,ipak je i meni posle kise zasijalo sunce.. Na fakultetu sam upoznala jednu Bosanku...koja mi je stvarno...NajBolji Prijatelj... Ona i jos tri druga cine jedan iskren krug pravih prijatelja.....I jako sam srecna sto ih imam!
|
_________________ I am a dreamer but when I wake,
..You can't break my spirit-it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
REMEMBER US and all we used to be...
..I've spend a lifetime with you..
And I love you,I SWEAR that's true.
I CANNOT live without you... |
|
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 33
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Prijateljstvo je nesto najlepse sto covek moze sebi priustiti. Jako je tesko imati prave prijatelje, vecina hoce samo da te iskoristi... Ja imam drugaricu sa kojom se druzim od kad znam za sebe, sa kojom se nikad nisam posvadjala i koja je uvek tu za mene... Ne bih mogla da zamislim zivot bez nje... Imam i par drugova sa kojima sam isto bliska... Ostali su samo poznanici koji prolaze kroz moj zivot. Samo oni pravi ostaju...
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|