:: |
Autor |
Poruka |
medeni73 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1
|
|
Veliki sam ljubitelj slanih grickalica a pogotovu pecenog neoljustenog suncokreta i belih semenki od bundeve (u fisheku! ). Obe stvari pecem sam od sirovih semenki ali nisam bas siguran da mi ide bas od ruke, zna li neko kako se tacno peku semenke? Treba li rerna na jako slaboj vatri da bude i da se semenke vise suse nego peku ili obrnuto? Moja varijanta je da semenke properem u vodi i tako mokre posolim i na tepsiju i u rernu... Ali cini mi se da cesto zagore ili kao da nemaju bas "onaj" ukus koji bi trebalo...
Hvala unapred za vasa iskustva i savete !
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|