www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pecene semenke - recept?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Male tajne velikih majstora kuhinje ~ -> ~ Svaštara ~
::  
Autor Poruka
medeni73
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de





Datum registracije: 10 Mar 2005
Poruke: 1

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 5:52 pm    Naslov poruke: Pecene semenke - recept? Na vrh strane Na dno strane

Veliki sam ljubitelj slanih grickalica a pogotovu pecenog neoljustenog suncokreta i belih semenki od bundeve (u fisheku!Smile ). Obe stvari pecem sam od sirovih semenki ali nisam bas siguran da mi ide bas od ruke, zna li neko kako se tacno peku semenke? Treba li rerna na jako slaboj vatri da bude i da se semenke vise suse nego peku ili obrnuto? Moja varijanta je da semenke properem u vodi i tako mokre posolim i na tepsiju i u rernu... Ali cini mi se da cesto zagore ili kao da nemaju bas "onaj" ukus koji bi trebalo...
Hvala unapred za vasa iskustva i savete !


 
Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Male tajne velikih majstora kuhinje ~ -> ~ Svaštara ~ -> Pecene semenke - recept? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

 
Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma





- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon