www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zena da plati muskarcu pice ili klopu??!?!?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 23, 2007 12:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa vidite malo treba biti gentleman pa platiti. Nije lepo devojka da placa. Ako se nema para nemoj ni izlaziti. Nikad nisam dozvolio devojka da mi plati pice niticu ikada dozvoliti. Razz

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 23, 2007 12:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja i moj decko nismo tome nikada pridavali paznju..ni ko je platio ni koliko ni koliko puta ni ciji je racun bio veci..ja i on to vise navikli..placa kako ko stigne i kako ko ima...ali jos se nije desilo da nismo imali ni on ni ja...

Za mene je to glupo ko ce platiti racun..sta fali i da zenska ponekada plati nesto Mr. Green

lazaruzic
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Zaječar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 25, 2007 12:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa zavisi ko ima para,negledamo ko kome placa,mada sm bio sa devojkom koja nezna koliko ima para pa je normalno sve ona placla Mr. Green

The world is mine

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 25, 2007 12:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam još jedan od staromodnih. Malo me je sramota i neprijatno da izadjem u grad ako treba devojka da mi plati. Ebi ga...Fabrički sam takav. Embarassed Embarassed Embarassed

ALEEX
Upozorenja: 1 od 3

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: iza 7 mora,brda itd....

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 25, 2007 11:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma bre,ne radjam ja pare!-Nista mi ne smeta kod devojka hoce da plati nebitno sta,al cenim to.Mrzim one sponzoruse koje su navikle da ih neko izdrzava! New Evil

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 26, 2007 12:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ALEEX je napisao/la sledeće:
Ma bre,ne radjam ja pare!-Nista mi ne smeta kod devojka hoce da plati nebitno sta,al cenim to.Mrzim one sponzoruse koje su navikle da ih neko izdrzava! New Evil

Tako je..živio govornik hehehe

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 26, 2007 12:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

crnibiser je napisao/la sledeće:
Ja i moj decko nismo tome nikada pridavali paznju..ni ko je platio ni koliko ni koliko puta ni ciji je racun bio veci..ja i on to vise navikli..placa kako ko stigne i kako ko ima...ali jos se nije desilo da nismo imali ni on ni ja...

Za mene je to glupo ko ce platiti racun..sta fali i da zenska ponekada plati nesto Mr. Green

Apsolutno se slažem.

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2007 5:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

crnibiser je napisao/la sledeće:

Slazem se sa tobom... Nikad to ne gledam... Bitno je da se volimo, a ovo ni ne gledamo...

~ Banetova Žena ~

*Stefy*
*samo njegova*
<b><i>*samo njegova*</i></b>

Datum registracije: 12 Feb 2007
Mesto: Kotor

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 12:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najbolje još da je za 3 godine koliko sam s momkom svaki račun on platio! Pa nisam s njim da bi me izdržavao...

kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze....

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 12:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^O tome bas i ja razmisljam. Sposobna sam da se sama izdrzavam. A placamo kako ko stigne i kako ko ima Smile Nema tu puno razmisljanja.

Jale21
Mister Domaći.de 2007
<font color=red><b>Mister Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 16 Okt 2005
Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 1:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Devojka mi nikad nije platila pice zato sto to ja ne volim i ne zelim, ipak ja sam musko majka mu stara ... Inace kad se kupuje klopa to nema problema. Trebaju nam ugljenihodrati za predstojece sate Laughing Laughing

Yes it's gonna be cold, lonely summer
But I'll fill the emptiness
I'll send you all my dreams
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 11:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad djevojka ima rodjendan, pa nas vise ima, onda je nekako i ok da casti. Ali ako ja nju izvedem da je pocastim za njen rodjendan, onda je to druga prica. Onda ja placam.
Inace kad izadjemo, ne volim kad mi ni prijateljica ni djevojka placaju pice, veceru ili sta vec...
A ne bi mi bilo nikakvo ponizenje i da plati. Sta fali?Smile Mozda sam nekada u krizi pa nemam novaca a ona ima, pa sta fali da plati? Smile

sve je to normalno... Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Zena da plati muskarcu pice ili klopu??!?!? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29  sledeća
Strana 27 od 29

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon