:: |
Autor |
Poruka |
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
E pa vidite malo treba biti gentleman pa platiti. Nije lepo devojka da placa. Ako se nema para nemoj ni izlaziti. Nikad nisam dozvolio devojka da mi plati pice niticu ikada dozvoliti.
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja i moj decko nismo tome nikada pridavali paznju..ni ko je platio ni koliko ni koliko puta ni ciji je racun bio veci..ja i on to vise navikli..placa kako ko stigne i kako ko ima...ali jos se nije desilo da nismo imali ni on ni ja...
Za mene je to glupo ko ce platiti racun..sta fali i da zenska ponekada plati nesto
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
lazaruzic Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar
|
|
pa zavisi ko ima para,negledamo ko kome placa,mada sm bio sa devojkom koja nezna koliko ima para pa je normalno sve ona placla
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Ja sam još jedan od staromodnih. Malo me je sramota i neprijatno da izadjem u grad ako treba devojka da mi plati. Ebi ga...Fabrički sam takav.
|
|
|
|
|
|
ALEEX Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 375 Mesto: iza 7 mora,brda itd....
|
|
Ma bre,ne radjam ja pare!-Nista mi ne smeta kod devojka hoce da plati nebitno sta,al cenim to.Mrzim one sponzoruse koje su navikle da ih neko izdrzava!
|
_________________ Ako hoces da te svi mrze, reci svakome ko je ko. |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
ALEEX je napisao/la sledeće: | Ma bre,ne radjam ja pare!-Nista mi ne smeta kod devojka hoce da plati nebitno sta,al cenim to.Mrzim one sponzoruse koje su navikle da ih neko izdrzava! |
Tako je..živio govornik hehehe
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | Ja i moj decko nismo tome nikada pridavali paznju..ni ko je platio ni koliko ni koliko puta ni ciji je racun bio veci..ja i on to vise navikli..placa kako ko stigne i kako ko ima...ali jos se nije desilo da nismo imali ni on ni ja...
Za mene je to glupo ko ce platiti racun..sta fali i da zenska ponekada plati nesto |
Apsolutno se slažem.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | Ja i moj decko nismo tome nikada pridavali paznju..ni ko je platio ni koliko ni koliko puta ni ciji je racun bio veci..ja i on to vise navikli..placa kako ko stigne i kako ko ima...ali jos se nije desilo da nismo imali ni on ni ja...
Za mene je to glupo ko ce platiti racun..sta fali i da zenska ponekada plati nesto |
Slazem se sa tobom... Nikad to ne gledam... Bitno je da se volimo, a ovo ni ne gledamo...
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Najbolje još da je za 3 godine koliko sam s momkom svaki račun on platio! Pa nisam s njim da bi me izdržavao...
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^O tome bas i ja razmisljam. Sposobna sam da se sama izdrzavam. A placamo kako ko stigne i kako ko ima Nema tu puno razmisljanja.
|
|
|
|
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
Devojka mi nikad nije platila pice zato sto to ja ne volim i ne zelim, ipak ja sam musko majka mu stara ... Inace kad se kupuje klopa to nema problema. Trebaju nam ugljenihodrati za predstojece sate
|
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Kad djevojka ima rodjendan, pa nas vise ima, onda je nekako i ok da casti. Ali ako ja nju izvedem da je pocastim za njen rodjendan, onda je to druga prica. Onda ja placam.
Inace kad izadjemo, ne volim kad mi ni prijateljica ni djevojka placaju pice, veceru ili sta vec...
A ne bi mi bilo nikakvo ponizenje i da plati. Sta fali? Mozda sam nekada u krizi pa nemam novaca a ona ima, pa sta fali da plati?
sve je to normalno...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|