:: |
Autor |
Poruka |
Zaratustra Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Jul 2007 Poruke: 69 Mesto: Sheher Sarajevo
|
|
Sistem je preporucljivo svako pola godine "dizati" na novo, tj. formatirati sistemsku particiju i nanovo install OS, licno svako pola godine, medjutim ako primjetim da je usporio sistem, zbog kojekakvih instaliranja, jer cesto instaliram i testiram razne app, radim sa svacim, onda svasta nabacim na sistem, uleti katkad i sranja raznih, pa ako uspori, nema mu druge do format C:
|
_________________ Potpis |
|
|
|
|
Blazeme Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 08 Okt 2005 Poruke: 148 Mesto: Pljevlja
|
|
Zavisi...
Desilo mi se da 5 puta u toku dana reinstaliram sistem...
|
|
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Obaram obicno posle 5 meseci, a jednom mi se desilo da za 10 dana oborio 20-tak puta, dok sam ukapirao da nije problem u sistemu nego u hardweru.
|
|
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Po potrebi...tacnije dok vise jadnicak ne bude na izdahu i nista ne funkcionise kako treba...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
milan*miki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Dec 2007 Poruke: 24 Mesto: Banja Luka
|
|
zavisi od toga koliko koristite komp. ako igrate samo karte sta ce vam formatiranje...ali ako puno surfate - ne gine vam format svakih mjesec dana
|
_________________ ako ne znaš šta pričaš, ne laprdaj!!! |
|
|
|
|
mladen_v Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 28
|
|
ja sam dosta na internetu, ali od kad sam aktivan stalno, nakon godinu dana sam tek moro formatirati
|
|
|
|
|
|
D@cha Prijatelj foruma
|
Godine: 89
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
|
|
Ako ne razvalim racunaljke (imam ih dve) obradom imotazom video materijala izguram i do 3 meseca a desi mi se da bude i dve nedelje
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
|
maja-zemun Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2008 Poruke: 13
|
|
E jos nijednom nisam za ovih godinu i po koliko imamo kompjuter i net hvala bogu sve radi savrseno!!!
|
_________________ Sreca je tu samo ako se mnogo zeli .... |
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Ja ne bas puno ... jedino ako nesto skinem sa neta pa mi zakoci komp jedino tada,ali retko posto ne znam to da radim jer me ne zanima iako idem taj smer u skoli ali opet... kad me ne zanima onda ne i ne
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
cele_nk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Avg 2008 Poruke: 9 Mesto: niksic mne
|
|
5-6 mjeseci, najbitnije je azurirati anti virusne baze ...i makar jednom nedeljno skenirati sistem...
|
|
|
|
|
|
D@cha Prijatelj foruma
|
Godine: 89
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
|
|
Nekada i po 4-5 meseci ne diram nista a onda bitne stvari bacim na diskove, a ostalo odnese voda,uz pomoc maxtor partition managera sve hdd-e nuliram i onda podignem os
|
|
|
|
|
|
rema10 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd
|
|
oborio jednom posle 6 meseci od kupovine novog PC-a zbog virusa otisao u radnju kupio kasperski i sad uzivam
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|