:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Naviknem jedno da drugo, prosto se upoznamo dovoljno, ali uz malo truda i naravno zelje/volje/ljubavi veza se upotpunjuje nekim bitnim detaljima svakim danom. ljubav jaca.
Ne ide uvek nako naravno, nekad se zasite jedno drugog pa se prosto vuku zajedno dok jedno od njih na naidje na "nekog drugog",iz tog se razloga gomila veza zavrsava upravo "prevarom".
ja ipak verujem u ljubav samo je jedna prava a do nje treba stici
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
uf,
evo, nama tje sada josh malo godinu dana i vetj me hvata frka od pretvaranja u dinosauruse..
pa sam ga nazvala i rekla mu da netju da budem dinosaurus!
i da zhelim da uvek imamo neshto novo da radimo i gde da idemo i tako...
gde se on i slozhio, poshto nam je oboma prva duzha veza
inache bilo mu je jako drago shto sam ga nazvala da bih mu to rekla ali stvarno ne zhelim da se ishta pretvori u naviku
|
|
|
marin.s3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Avg 2007 Poruke: 7
|
|
e ovako s deckom sam godinu i 4 mjeseca...sve je divno i krasno...i sad kad ovo sve citam skuzim da se ljubav cesto zna pretvorit u naviku...al ja sam ovako rekla...nikad al nikad to sebi i nama necu dopustit jer ja vjerujem u onu pravu ljubav...ako ju nades nista ti vise nemoze postat navika...volis ga jer je ono najbolje sto ti se ikad moglo dogodit,cini te sretnom,ti cinis tu osobu sretnom...ako nades pravu ljubav a svako ju nade kad tad onda ti sve drugo postane manje vazno,znas da s tom osobom mozes ostvarit ono sto cijeli zivot sanjas...ljubav ce postat navika jedino ako ti to dopustis il samo ako kraj tebe nije ona prava ili onaj pravi...meni se moja prava ljubav dogodila i to je za mene sve...kad zamisljam buducnost zamisljam ga snjim jer znam da je jedina osoba koja za mene to moze bit,i s kim ja zelim bit,i ostvarit sve snove...
|
|
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
|
|
|
ns21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 63 Mesto: Zemun
|
|
Najcesce jeste navika
retki su oni koji pobegnu od tog sablona
|
|
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Navika i ljubav se gradi, sve ostalo je gubljenje vremena -- ex-deda
|
|
|
|
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
~MINA~ je napisao/la sledeće: | Uglavnom je navika, mada postoji izuzetaka. |
Ja se totalno slazem sa ovim... I kada prestane ljubav tesko ti je da se oreknes svega. Ipak si sa tom osobom proziveo ponesto... Kako kazu: kamen da nosis 2 god u dzepu pa ce da ti bude tesko da ga bacis....
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ma kakva ljubav, to je cista navika. Nekome duga veza lepo funkcionise pa je ta navika prijatna i zato je zovu ljubav, a, opet, ima onih kojima "ne cvetaju ruze" pa oni kazu da su u vezi samo iz navike, a to je ustvari jedna ista stvar.
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
ns21 je napisao/la sledeće: | Najcesce jeste navika
retki su oni koji pobegnu od tog sablona |
ja sam rijetkost
dvije godine ludi jedno za drugim od prvog dana
|
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Zavisi kako je postavite i sta se desava u njoj. Ako su to svaki dan iste stvari - onda je manje vise navika, al ako se svaki iduci dan desi nesto finije nego juce ili nesto u tom smislu, onda je to vise ljubav...
Ljubav se stvori na pocetku veze, a kasnije samo ojacava i ucvrscuje...
|
|
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Moja duga veza je i jedno i drugo... Sa deckom sam za mene prilicno dugo,8 meseci......i nasa veza jeste navika,ali ne i dosada,nego lepa navika ispunjena ljubavlju Vremenom ga samo jos vise volim
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Svakako da se poslije određenog vremena provedenog zajedno naviknete jedno na drugo...S momkom sam tri godine, i zaljubljena sam u njega i dalje, i to jako, jako, tako da NIKAKO ne mogu reći da je naša veza samo navika.
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|