:: |
Autor |
Poruka |
Nevidjena1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2007 Poruke: 10
|
|
Od kada sam dobila vitiligo stanje nije stabilno vec se siri. I ja se bojim da moje dete ne dobije vitiligo ali to se nikada ne zna. Bezveze je dete lisiti zivota samo iz straha od moguce estetske bolesti. Osim toga, ako mi jedva uspevamo ili ne uspevamo da se izlevcimo ne znaci da buduce generacije nece. Istrazivanja su u toku pa mozda i necega lepog bude. I ranije su mnoge bolesti bile neizlecive, a sada ima leka.
I ja sam cula za sve te hemojske supstance, znam da ta informacija je nezvanicna i ne dovoljno proverena, a ja ne verujem u to.
Ja sam bas cula da drugo stanje moze pomoci da se bolest izleci. A za aktiviranje bolesti u trudnoci je poznato kod ljudi koji je nisu ni imali.
Uostalom nema niceg lepseg od jednog novog zivota.
|
|
|
|
|
|
daia Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Sep 2007 Poruke: 4
|
|
dal ima ios necoga ovde....???????????
nasla sam iednu devoicu coia ie uspela da se izbavi od ove bolesti...
|
|
|
|
|
|
ahil70 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 11 Apr 2007 Poruke: 1 Mesto: Beograd
|
|
Za sve one koji imaju problema sa vitiligom- postoji tretman za lecenje. Sve je na prirodnoj bazi. ko je zainteresovan nek se javi na mail: ahil70@yahoo.com. Zena koja to leci je iz Beograda.
|
_________________ Taj sam |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|