:: |
Danasnji heterosexualni gay tipovi? |
DA |
|
26% |
[ 5 ] |
NE |
|
73% |
[ 14 ] |
|
Ukupno glasova : 19 |
|
Autor |
Poruka |
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
ma bre totalno odvratno!!!!!!!!!!!!!!kao sto napisah u temi o momcima koji nose bunde tj jakne sa krznom...katasrofa....ne mozes ni kod kozmeticara da stignes na red jer zaboga sve su oni popunili te u solarijum te pod tretman lica te pod cupkanje obrva te pod pedikir manikir...i sto je najgore-tracare sa najgore i najubedljiviji u davanju svateta koja ti boja dobro pristaje a koja ne..koliko kg da smrsas i gde imaju najbolji vosak za deplaciju imam osecaj da cemo se s njima uskoro tuci na rasprodajama za neku majicu...
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
LaNa83 je napisao/la sledeće: | ma bre totalno odvratno!!!!!!!!!!!!!!kao sto napisah u temi o momcima koji nose bunde tj jakne sa krznom...katasrofa....ne mozes ni kod kozmeticara da stignes na red jer zaboga sve su oni popunili te u solarijum te pod tretman lica te pod cupkanje obrva te pod pedikir manikir...i sto je najgore-tracare sa najgore i najubedljiviji u davanju svateta koja ti boja dobro pristaje a koja ne..koliko kg da smrsas i gde imaju najbolji vosak za deplaciju imam osecaj da cemo se s njima uskoro tuci na rasprodajama za neku majicu... |
najgore je što bi se ja, ma koliko god sređena, kraj takvog muškarca osjećala potpuno zapušteno i neuredno
|
|
|
|
|
|
Zwezdana89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 77
|
|
Ma grozno!!! Volim kad decko vodi racuna o sebi, lepo se oblaci i mirise ali da se puderise i depilira???! fuj!!!!
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: |
najgore je što bi se ja, ma koliko god sređena, kraj takvog muškarca osjećala potpuno zapušteno i neuredno |
pa to im je valjda i cilj...da nas uteraju u kuce pa da imaju prodju kod svih muskaraca ...ma nek se drze sto dalje od mene i mog decka
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Usla ja sa ortakinjom u "Terranovu" da vidm neke farmerice. I tako trazimo mi to i (ona posto je manje - vise fenserka) njoj se svisi neka roza majica. mOram da priznam da je slatka, ali naravno nikad ne bih obukla. Itako gleda majicu (koja je bila roze boje) i razmislja se da je kupi kad joj jedan nas ortak (koji je bio sa nama) rekao da nije normalna jer je to muski deo... Nas dve smo se samo pogledale i otisle na suprotan kraj. Sva sreca nasla sam ono sto sam trazila, ali je to bilo...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Mislim da ponekad ne bi bilo lose jedna dobra depilacija kod mog muskarca da se uradi
Da vidimo kako i to izgleda.Al mislim da je to ravno naucnoj fantastici.
Navracala sam ga i par puta da pocupa malo obrve, nije pristao
Nosi cesto roze majice, i ja mu ih kupujem, jer mu onako crnom super stoje
I kad ga covek pogleda, sve moze da kaze, osim da je metroseksualac ili sl.
Pravi muskarac bre
Znaci sve je stvar u coveku, i stavu, i zrelosti, a to sto ce mozda nekad da se drugacije obuce ili malo obrve da sredi, ne moze to da pokvari
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
menise svidjaju metroseksualci....
ne vidim sta je lose u tome da decko obrati paznju na svoj izgled, zar treba da izgleda kao pecinski covek?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Svakako da treba da vodi računa o higijeni, stilu odevanja i sl., to je poželjno kod svih nas, ali kod metrosexualaca je sve to prenaglašeno
OK je da se momak depilira ako je previše maljav te mu to izaziva probleme sa znojenjem, stvara bubuljice i sl. Ili da ide na tretman lica ukoliko ima potrebe za istim Pedikir, takođe, sasvim je na mestu, o5 ukoliko recimo ima problematična stopala;-)
ALI, da se šminka više nego ja, kupuje krpice češće od mene, ide u solarijum (koji ja, btw, ne posećujem)...
Hvala Bogu, ukusi su različiti, ali ja volim čisto muško (u oba smisla, i pravo muško i negovano muško, u granicama normale, svakako )
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|