:: |
Autor |
Poruka |
Facaa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Avg 2007 Poruke: 13

|
|
Pozdrav ljudi!
Treba mi od Jovana - Moje Najmilije ali full verija s one 2-3 riječi na početku..ovako mislim da ide:
" Grešan sam prema tebi bio, još uvek skupo plaćam...."
Obična počinje sa "tebi bio..."
Znači treba mi ova cijela...
Hvala.
EDIT: adresa:
egeal@net.hr
|
|
|
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
|
|
 |

|

|
|
E hvala, ta je cjela, ali sad ponovo imam problem.
Kod negdje 80% mi pukne download..probo sam par puta i uvjek na istom mjestu. Jel i kod vas tako? Jel ima još tko neki drugi link, ili da mi uploada svoju verziju...bio bih jako zahvalan.
mail:
egeal@net.hr
|
|
|
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
Taj link je sa sajta. A ti, ako si preko dial-up_a, nemoj nista drugo da otvaras ili da trazis dok skidas pesmu da bi mogao da skines celu. Najveci je to problem
|
_________________ Pravila Fontane Zelja
 |
|
|
|
 |

|

|
|
Je, uspio sam iz 5. pokušaja.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Dete, tek ti je 16 godina, dete, dete, tek ti je 16 godina dete, a ti bi se šminkala...
ako ima tko na egeal@net.hr
Neznam ime pjesme pa ako ima ovdje na sajtu nek netko da link
EDIT. Hvala
|
Poslednja prepravka: Facaa datum Uto Sep 18, 2007 9:02 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
ice_baby_ice >Полицајац<

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Jul 2007 Poruke: 1796 Mesto: Svuda po malo...

|
|
ovu pesmu ti peva Kemal Malovcic-- tek tek i mozes je skinuti ovde
|
_________________ UDRI NARODNA M I L I C I J O ! ! !
 |
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Ubuduće ako ne znaš naziv i/ili izvođača pesme, molim te da prvo pitaš na ovoj temi http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=37891 pa tek onda pesmu zatražiš ovde
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
Pozzz svima...
Treba mi verzija pjesme "4 strane sveta" (od Mile i Djoganija) u kojoj Vesna pjeva "tražit ću te makar preko suda, baš me briga neka misle da sam luda..." ima tu još par rečenica dodanih...
link može tu ili na egeal@net.hr
Hvala
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Pogledaj da li je ovo, original verzija sa cd-a Djogani
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |

|

|
|
škorpijica je napisao/la sledeće: | Pogledaj da li je ovo, original verzija sa cd-a Djogani |
Zavaljujem
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Ima li kakav remix od pjesme "Mešaj mala" od Saše i Rade Manojlović. Ali nešto ubrzano, pjesma mi sama po sebin djeluje kao uspavanka, ali sam negdje čuo odličan remix. Pa ako netko ima nek posalje.
Hvala unaprijed
|
|
|
|
|
 |
|