:: |
Vas osecaj??? |
Za druge je bio osmeh na mom licu,ali samo ja znam sta je u meni... |
|
53% |
[ 8 ] |
Bilo mi je jako tesko tako da tih trenutaka nisam mogao/la da kontaktiram ni sa jednom osobom.... |
|
33% |
[ 5 ] |
Tog trenutka sam se osecao/la slobodnije... |
|
6% |
[ 1 ] |
Nemam komentar...Mogu samo da kazem da mi je bilo opusteno... |
|
6% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 15 |
|
Autor |
Poruka |
Dinke Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Avg 2007 Poruke: 58 Mesto: Sabac
|
|
Vas osecaj nekoliko minuta posle zavrsetka vase veze sa ljubavnim partnerom ili parnterkom prema kome ste nesto vise osecali?
|
_________________ Prati svoje srce,ne slusaj nikog oko sebe....................................... |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Za druge je bio osmeh na mom licu,ali samo ja znam sta je u meni...
Inace u svim sferama moga zivota se ponasam ovako..i kao sto kaze pjesma..place mi se ja se smejem
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
diskutabilno.... od slucaja do slucaja...
ni u kom slucaju nije bilo ni prijatno ni opusteno...
isto zavisi i od toga da li sam ostavio ili sam bio ostavljen.
kako god ... boli i osecaj je los... a izraz lica... ni sam ne znam.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Sobzirom da je to samo moj problem i niciji vise, za statak sveta se trudim da izgledam uljudno tj osmeh je tu malo kiseliji,ali idalje tu Ako mi nije do vidjanja ostajem kod kuce i vidam svoje rane, prijatelji su tu ako zatreba. Nadam se...
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
pa ono bilo je različito, što se sad tu može. sa nekima je bilo opušteno jer je izrečeno na vrijeme i iskreno..sa nekima nije jer zapravo nismo bili sprečeni ničime drugime osim više sile i neke selidbe..bude svašta, ali i to se prođe. uglavnom prvog trenutka progutam sve to i nastavim dalje.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
progutam gorak zalogaj i dignem glavu gore...prkos i inat unutra, osmeh spolja
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | progutam gorak zalogaj i dignem glavu gore...prkos i inat unutra, osmeh spolja |
Isto tako se i ja ponasam... Samo osobe koje me dobro poznaju mogu da primete da nesto nije u redu...
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
|
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
pred drugima se pravim da je sve ok i ne zelim ni da pricam o tome....a kad ostanem uvece sama kuci,tad mi je najteze ali sve to prodje...
|
_________________ Ljubav nikad vise ni u sali,los je onaj sto se hvali da ce da me prevari.... |
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Hmmm...pa sve zavisi. Ali generalno se vodim ovim "Za druge je bio osmeh na mom licu,ali samo ja znam sta je u meni...".
Znaci je sve super, sve ok, osmijeh (kakav god da je) je tu. Nekad mi ide malo losije, pa kao i dobijem pitanje "to nesto nije ok?", ali me onda i izvuce odgovor "da sam samo malo vise umorna...".
Zna se ko su ljudi pred kojima ne treba da glumim, tj. zna ona...
Zahvaljujuci ovakvom ponasanju su ljudi i dosli do zakljucka kako meni nije stalo i meni nije tesko, ali sta koga briga kako je meni...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
ZooRooX Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Avg 2007 Poruke: 26
|
|
Cudna mimika lica ali se opisati nemoze!
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Mnogo se tu osecanja izmesa u jednom trenutku, tako da bih obelezio sva cetiri odgovora.
|
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
kad sam ja raskidala bilo mi je nekako zao njega.. a kad je drugi decko raskinuo samnom, onda me je tek posle nekoliko minuta udarilo u glavu sta se desilo.. i tek tad mi je doslo da zaplacem
|
|
|
|
|
|
|