:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Eto primjer za smrtnu kaznu....
|
|
|
|
|
 |
bebacka Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 239 Mesto: SUBOTICA

|
|
da li je moguce da znate takve a ne cinite nista povodom toga?!?
|
|
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Ja kad bi saznaLa da neka osoba koju ja znan to radi- isti momenat bi biLa prijavljena! 8)
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
ramar Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 155 Mesto: Beograd

|
|
Ne bi se ja ljutio da fizicarka poludi za mnom... verujte mi
|
|
|
|
|
 |
Ugard Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 74
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 123 Mesto: Cincinnati

|
|
Trebalo bi takve kaznjavati na naj rigorozniji nacin, inace, veoma cesta pojava ovdje u USA, mada su kazne zaista ostre za te bolesnike.
|
|
|
|
|
 |
bejzbol Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Nov 2006 Poruke: 13

|
|
Boze, boze... "Sta mislite o sexualnom zlostavljanju u skolama"... Paaaa mislim sve najbolje sta bih mislio...boze, boze..
|
|
|
|
|
 |
sweet_stuff Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 35 Mesto: Hrastnik

|
|
mislim da svi znamo sta bi trebalo takvim profesorima da se ucini...
|
|
|
|
|
 |
LudacaFL Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 156

|
|
u mojoj bivsoj skoli, nakon sto sam vec zavrsila, pronasli su maldu uciteljicu koja je imala seks sa jednim od njenih ucenika, i kad su to sve saznali, nije cak ni isla u zatvor... a ucenik je bio 12 godina a ona oko 30...i moje dve sestre sad idu u tu skolu...nemoguce da se poveruje sta ljudi mogu da ucine i da ne plate za njihove greske...WOW
|
|
|
|
|
 |
lloyd12345 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Avg 2005 Poruke: 78

|
|
Ipak mislim da ima mnogo vise seksualnog zlostavljanja van skole nego u njoj
|
|
|
|
|
 |
dekija85 Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 672 Mesto: Beograd

|
|
profesore koji seksualno zlostavljaju decu ja bi njih sve u logor pa neka se samo izmedju sebe zlostavljaju ili u neki cuzu gde su camuge da ih oni malo celice
|
_________________ NO REMORSE NO REGRET |
|
|
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
Eh,kada samo pomislim koliko toga ima a da mi i ne znamo,jer zrtva pod prijetnjom i uz dozivljenu traumu je u stanju da cuti kao zalivena.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
 |
sara_x Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 115

|
|
Nisam imala prilike da doživim, vidim ili čujem da je to neko doživeo. Neko je već naveo da misli da sexualnih zlostavljanja ima više van škole nego u njoj. Slažem se sa time. Još je gore ako zlostavljano dete svoju traumu donosi iz škole. Mislim da je takva stvar neoprostiva. Zar ti predavači ne idu na psihološke testove? Na tome bi trebalo ozbiljno poraditi...
|
_________________ Moć nad ljudima, krije se u poznavanju njihovih malih tajni |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|