www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Volim te kao ortaka.
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 12:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mr. Bond je napisao/la sledeće:
BRAVOOOOOOOOOO Very Happy Obozavam te Smile Znao sam ja da ima normalnih devojaka ovde Very Happy

mozda je annabel_lee musko... pa pise ovako lepo Mr. Green

samo nas pali Mr. Green
nema devojaka koje pisu tako Mr. Green

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 1:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poslednja dva komentara nemaju nikakve veze s temom, svoje izlive neznosti ostavite za pp, msn..., a ovde se drzite teme, a to da li je koleginica (kojoj verovatno to bas i nije bila namera) nekog od vas malko "pripalila", e to je vec vasa licna stvar i ako imate zelju da je iznesete, mozda mozete probati u delu "I tata bi sine".

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 10, 2007 8:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Idemo dalje. Wink
Ne se vezuj za nekoga koga ne mozhesh da napustish. To za ortaka je bilo, jeste i bice. Sada imash i to iskustvo, ubuduce pokazhi odmah u kom grmu lezhi zec. Ako ne bude nishta odmah - ne ochajavaj. Doce druga, treca, ... i na kraju opet ta koja je sudjena - da se tako izrazim. A ostavljanje "odshkrinutih vrata", tako nazivam to sa ortakom, je tipichno i za mushko i za zhensko. Ukratko.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

ZooRooX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Avg 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 10, 2007 3:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Glupost,mada iz ortackih veza znaju da se rode veoma strastvene veze! Sve to ima svoje cari,ali nama muskarcima to nepase iako u datom trenutku se strpljene ocekuje koje mozda i prelomi!

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 10, 2007 3:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Annabel_Lee je napisao/la sledeće:
Citat:
Al mislim da bi bilo vrijeme da zenske smisle neku novu foru za odbijanje Smile

Krajnje je vreme da prestanu da se foliraju, femkaju i, pri tom, kukaju kako nema normalnih momaka, zašto nemaju momka i sl. Rolling Eyes Neka pođu od sebe i za početak budu iskrene, možda je problem u njima samima Wink

auuuuuuuu, jel ti pričaš to, jer je znaš??? svaka čast na ovome. doduše, nisi jedina, koja je to rekla meni, ali jih je malo, strašno malo takvih. I što je najvažnije, i što si pogodila u bocu, je to, da se poslje jauče kako nema normalnih momaka.

Još jednom, svaka čast!

kosta00
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 02 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 23, 2008 7:17 pm    Naslov poruke: Samo prijatelji za sad? Na vrh strane Na dno strane

Ovako. Pre pet dana sam se aktivno druzio sa jednom devojkom, i danas sam joj dao disk koji sam snimio video snimak i u pozadini ljubavna pesma. Kad je pogledala poslala mi je SMS i rekla mi sledece "odusevljena sam klipom, stvarno je extra, niko mi nije lepse priredio ali moram te razocarati jer imam decka i nemozemo biti vise od drugova".
Kad sam procitao, bio sam razocaran. Sad sta da radim?
Prvo sam mislio da je ignorisem skroz, sto ce mi pomoci trekking i racunar, skola i slicno. Tako da je uopste ne vidjam, i prezivecu to. To mislim da bi bilo dobro. Sad ovo drugovi mi ne odgovara jer necu sebe da mucim. Cim dobijem etiketu drug, izmedju nas nece nikad nista biti, a radicu i cinicu svaku uslugu i glupost.
Tako da sta bi ste vi uradili po tom pitanju?
(etiketu drug ne prihvatam)

kosta00
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 02 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 23, 2008 10:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće:
Možda kršim pravilnik, ali je ovo više pitanje za oba pola. Ja mogu odgovoriti sa ženske tačke gledišta, jer se u temi spominje i ženska populacija i nadam se da time ne kršim Pravilnik ovog foruma. Izvinjavam se Gospodinu Barabi, zbog upadanja u mušku sobu, ali sam kucala pre ulaska, niko se nije odazvao i s'toga evo me ovde. Dakle, još jednom, iskreno izvinjenje zbog ovog upada, no ako moj savet može pomoći bilo bi mi zaista drago...

Citat:
Ovako. Pre pet dana sam se aktivno druzio sa jednom devojkom, i danas sam joj dao disk koji sam snimio video snimak i u pozadini ljubavna pesma. Kad je pogledala poslala mi je SMS i rekla mi sledece "odusevljena sam klipom, stvarno je extra, niko mi nije lepse priredio ali moram te razocarati jer imam decka i nemozemo biti vise od drugova".

Smatram da ona ne gaji nikakva osećanja prema tebi, izuzev prijateljska. Tebi se ona sviđa, ali je zauzeta. Teško i bolno, ali ipak ta činjenica je veoma značajna. Ne bi trebao pokušavati ništa ako ima dečka. Pa, sigurno nije jedina? Ali opet, srce razum ne pita. Možda da pokušaš ostati sa njom prijatelj uprkos želji tvog celog bića da je osvojiš, da bude samo tvoja?

Citat:

Jednostavno, pokušaj se ohladiti od nje, tako što ćeš naći neku drugu koja je slobodna i koja će te zaista zavoleti, sa kojom nećeš biti drug, već u vezi. To ti je moj savet na ovo podpitanje.

Citat:
Prvo sam mislio da je ignorisem skroz, sto ce mi pomoci trekking i racunar, skola i slicno. Tako da je uopste ne vidjam, i prezivecu to. To mislim da bi bilo dobro. Sad ovo drugovi mi ne odgovara jer necu sebe da mucim. Cim dobijem etiketu drug, izmedju nas nece nikad nista biti, a radicu i cinicu svaku uslugu i glupost.

Ne mora da znači. Ako ti je zaista stalo do nje, pokušaj biti sa njom prijatelj neko vreme pa vidi hoćeš li uspeti da se sva tvoja ljubav koju osećaš prema njoj, bazira na prijateljskoj ljubavi. Da li će to osećanje požude da ti bude devojka samo prosto nestati ili se to neće i ne može dogoditi? Isprobaj sebe. Razmisli da li možeš sa njom biti prijatelj ili ne? U slučaju da ne, prestani je viđati, zaboravi sa nju. Možda će te se setiti kada raskine sa dečkom, možda će ona tebe posle juriti. Ako ne možete biti ni prijatelji, onda idi traži neku drugu, ne gubi vreme.

Citat:

Ja ti mogu dati savet, a sad koliko će pomoći ... Ukoliko smatraš da ćeš se ohladiti vremenom od nje, samo ako ne budete imali kontakta, možda je tako i najbolje, da ne mučiš svoje srce koje bi bilo povređeno svaki put kada ih vidiš zajedno. Teško bi ti bilo, zar ne? Ako je voliš, ne možete biti prijatelji, a ako nađeš drugu devojku koju ćeš zavoleti, onda možete. Mada, iz tvoje priče, shvatam da ona želi samo prijateljstvo, jer je zauzeta. Poštena je, zar ne? Ne želi da ostavi dečka zbog tebe, niti da vodi paralelnu vezu, već ti je ponudila jedino što je mogla - prijateljstvo, i to bi trebao da ceniš. Ali ako vam ne ide kao prijateljima, bolje da zaboraviš na nju.
Hvala ti u svakom slucaju. Poslao sam joj "Mozda kasnije sad necu nista. Samo te molim da kad me vidis da me ignorises. Tako cu se ohladiti brze. Zelim ti sve najbolje sa onim skim si. Bicu ja dobro." Mislim da cu se oladiti za mesec dva. Toliko mi je trebalo da izadjem iz druge veze, pre 6 meseci. Trekking ce mi pomoci garant, a i posao koji radim posle skole.

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 23, 2008 10:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U dogovoru sa pokretachem teme
"Samo prijatelji za sad?"
spojih sa postojecom temom.
+ izbrisah komentar chlanice Exclamation

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

delakroa
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 28 Okt 2008
Mesto: Tavankut/Subotica/Sombor

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 23, 2008 6:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj da, strasno je to kad ti se tako desi...

nl99pk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 04 Mar 2007
Mesto: Thessaloniki

greece.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 09, 2008 4:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad mi kaze volim te kao ortaka, ja joj kazem daj ne lozi se, samo sam hteo sex Very Happy

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 115

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 02, 2009 11:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam imao priliku da me neka tako otkači. bično su to bile drugčije priče.
većinom zasnovane na činjenicama da nismo jedno za drugo ali baš nikako.
ali uvek uz pitanje dali bi mogli ostati dobri.
ono možeš da misliš konta od**** te hladno i pita možemo li ostati dobri.
neznam ali u većini slučajeva na taj način kad popušiš teško bude nekakvog prijateljstva.
mada sam znao i ja da postavim takvo pitanje Mr. Green ali svedno nikad nismo ostali dobri.

kosta00 je napisao/la sledeće:
(etiketu drug ne prihvatam)

koliko vidim da si mlad bez uvrede.ko je j*** . naćeš drugu.
kojoj neće samo da se sviđa klip.nego i ti.
a ako ostaneš "kao prijatelj" samo će da te levati.
a raja da te z******a.to ne želiš sigurno.probaj da joj smuvaš neku prijateljicu .da vidiš kako se ponaša prema prijateljima.brzo će da
ostavi tog dečka.ako nije dugo snjim u vezi.što sumnjam.

[Edit by škorpijica: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 06, 2009 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmm, ja ne koristim takve izgovore, jer ne umem da lazem, procitao bih me odma.. Laughing
To 'volim te kao ortaka' sam rekla jednom u zivotu i nikad vise..
lika znam vec od rodjenja... znaci, mojih 18 godina, a ne izgleda lose..
aal ne mogu sebe da zamislim sa njim, uvek sa njim bila zezzancija, ovo ono, opusteno bas extra, i nikad nisam ocekivala muvanje sa njegove strane Wink Kad on meni na moj 18 rodjendan kaze mi da ce me muvati to vece Rolling Eyes ja se pogubila i nisam znala sta da kazem Laughing ostala sam bez texta.. bukvalno Laughing Laughing nije on hteo nesto ozbiljno, nego kao muvanje na jedno vece, i tako.. nije dobio ni jedan poljubac, za kojeg kao niko ne bi znao Laughing
sttvvaarnooo, ne gledam na decka na taj nacin i to je to Laughing jbg Laughing

drago mi je sto je i posle te moje ispale ostao isti.. zezzancija, opusteno, drugovi.. ko da nista nije bilo Laughing Wink

a ne kao svi ostali 'drugovi' koji posle ispale ne znaju ni da se jave.. Rolling Eyes Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Volim te kao ortaka. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon