:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Drage naše članice, dragi naši članovi.
Zbog uspeha koji je imao prošlogodišnji izbor za miss i mistera, velika nam je čast da možemo da otvorimo
DRUGI IZBOR ZA MISS
DOMAĆI.DE 2007.
Pravila izbora su sledeća:
(Coco Bill ih je prevrnuo na šalu da bi imali razloga da ih cele pročitate)
● Član 1:
Sve devojke i svi momci koji su na listi članova foruma "Domaći.de" i imaju više od 100 postova imaju pravo da se prijave na odgovarajuće izbore.
● Član 2:
Izbor za miss/mistera se radi svake godine, jednom godišnje, počev od 2006.
● Član 3:
Prijava počinje 1. oktobra i traje do 1. decembra. Posle toga sledi anketa do 31. decembra i objavljivanje rezultata (miss godine, prva i druga pratilja – i slično za mistera). Prijave postavljene 1. decembra (i kasnije) i posle će biti brisane i neće se uvažavati kao prijave.
● Član 4:
Miss je ona devojka koja ima najviše glasova, drugoplasirana je prva pratilja, a trećeplasirana – druga. Mogli ste i pretpostaviti…
● Član 5:
Za prijavu je dovoljno poslati svoju sopstvenu sliku na unapred predviđenu temu. Brisane će biti slike na kojima se nalazi samo: mrtva priroda, pejzaži, životinje i ljubimci, Madlen Olbrajt i slično. Znači – slika na kojoj je kandidat i koju šalje kandidat.
● Član 6:
Slike mogu da budu bilo kog formata (osim .unp – Ulje Na Platnu), ali je poželjno da bude .jpg. Na slici treba da se lepo vidi kandidatkinja/kandidat i da budu maksimalno 700 kilobajta. Veće od toga će se (možda) brisati. Slike postavljene 1. decembra (i kasnije) će biti uklonjene. Moguće je postaviti najviše tri slike po postu. Kako će biti obučena – nije bitno. Bitno je da postave sliku u najboljem izdanju i da se ne vidi samo lice u anfasu (ovde se ne prave lične karte i pasoši).
● Član 7
Nagrade… Nagrade?... Ovaj, pobednice dobijaju titulu, a za ostalo ce se vreme pobrinuti… I sponzori ako ih bude bilo.
Zasada jedini sponzor je isti kao i prošle godine: Humoristički časopis "Ein Newŷddïon" za prva tri mesta na oba konkursa daje pretplatu na časopis.
● Član 8:
Komentarisanje slika je dozvoljeno, ali bez vređanja i svađa. Svađe i kršenja "Pravilnika" između kandidatkinja, kandidata i ostalih će se kažnjavati prema istom "Pravilniku foruma Domaći.de" i prema knjizi "1001 kazna"
Ako kandidat-kinja dobije ban – diskvalifikuje se iz prostog razloga što ima ban.
● Član 9:
Pošto je ovo prošle godine bio problem: "Pravilnik o sujeverju", "Pravilnici o baksuzima", "Marfijevi zakoni" i "Zakoni 'leba i masti" (poznatiji kao "Zakon 'leba s mašćom") ne utiču na 13-og prijavljenog! Zadovoljni?
● Član 10:
Sve predloge i pitanja oko oba izbora možete postaviti na licu mesta, a posle završetka glasanja na temi:
http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=30188
U slučaju da počne prijavljivanje - ti predlozi će biti razmatrani za naredne izbore.
Glavni voditelj oba izbora je moderator Coco Bill.
● Član 11:
Po završetku prijave (30. Novembar), pokreće se anketa u kojoj će svi članovi moći da daju glas jednoj kandidatkinji/kandidatu. Anketa traje do 31. decembra i posle toga će se objaviti rezultati. Jednostavno, zar ne?
● Član 12:
Svi članovi ovog foruma imaju pravo da glasaju.
Prijavljivanje može da počne! Nemojte oklevati, već se prijavite u što većem broju (nema nikakvog utovarivanja uglja i prenošenja teških komada nameštaja)!
Članovima želimo ugodnu zabavu, kandidatima puno sreće, upravi veću platu, a onom ko je voditelju ukrao bicikli – teži prelom vrata i 10-ak gljivičnih obolenja stopala!
Vaši voditelji:
Andrejica i Coco Bill
|
Poslednja prepravka: coco_bill on Sub Okt 06, 2007 6:29 am; ukupno izmenjena 3 puta |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Evo da ja kao voditeljka probijem led
Prvo da se predstavim za sve koji me ne poznaju. Ime mi je Andrea, imam 22 godine i student sam Tehnoloskog fakulteta.
Na ovoj prvoj slici sam slikana u svatovima kod nase "Plave fontane"
Sledeca slika je slikana na letovanju u Bugarskoj, u nekom kaficu
I poslednje slika, kod mene u sobi. Slika nije najboljeg kvaliteta ali meni se slika dopada
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
[Edit by Coco Bill: Slike uklonjene zbog neregularnosti]
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*
Poslednja prepravka: Aleksica on Pon Sep 03, 2007 1:06 am; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
|
|
|
Aleksice, ne vide ti se slike. Ili probaj ponovo da postaviš (klikni na "Edit") ili stavi kao attachment.
Еdit by Coco Bill (3. IX): Hvala.
|
Poslednja prepravka: coco_bill datum Pon Sep 03, 2007 4:53 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Wooooooooooooooooooooow....
Svaka cast svim curama ali Alexica je moj Favorit!!!!!!!!!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Evo i ja da se prijavim... Probijamo led, probijamo led!
|
|
|
toni2006 $$ doctor 4 love $$
|
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city
|
|
Evo da i ovdje izrazim podršku kandidatkinjama! Go girls!
|
|
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Samo napred....aj jos slika sta je ovo samo 4 kandidatkinje za sada
|
|
|
|
|
|
Bojan_kralj je napisao/la sledeće: | Samo napred....aj jos slika sta je ovo samo 4 kandidatkinje za sada |
4 slika za tri dana... tek je počelo. Prijave će trajati još 3 meseca.
|
|
|
gilence Princ bez konja - stara garda
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad
|
|
Clan 6., kaze lepo, da se ne vidi samo lice.... A ne bih rekao da su se devojke pridrzale navoda?!
|
|
|
|
|
|
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593
|
|
aleksica za sad moj favorit...mada stavite i cele slike
|
|
|
|
|
|
$elvis$ Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 123
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Wooooooooooooooooooooow....
Svaka cast svim curama ali Alexica je moj Favorit!!!!!!!!! |
Care, dijelim tvoje mišljenje u potpunosti....Stvarno je ko bombon
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|