:: |
Autor |
Poruka |
sestrep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd
|
|
Citat: |
Nisam zensko al poznajem zensku dusu... Znam da patite tad. al to su ili prolazne faze ili nikad ne prodju. Stvar je u tome da budes strpljiva, ako ga zaista volis. ali... ne treba bas sve trpeti. Ne treba da se toliko promeni da ti budes nesrecna. Pokusaj razgovarati sa njim. Nadam se da sam pomogao. |
Znaci svaka ti cast...musko a tako razmislja!
Citat: | Razgovaraj s njim..Razgovor je najbitniji za svaku vezu..Iskren razgovor....Kazi mu kako se osecas,pitaj ga zasto je takav,da li je do tebe il do njega...Zamoli ga da ti kaze iskreno i otvoreno(valjda si toliko zasluzila posle svih tih godina) gde vodi takva veza ,da li planira da se varti starim navikama,i ono sto ce mozda zaboleti al da li te jos voli kao sto te je voleo...Njegovi odgovori ce ti biti dovoljni da shvatis sta i kako..al pokusaj da ga saslusas mozgom a ne srcem..pokusaj (mada znam da je to tesko) da o svemu razmislis hladne glave...zapitaj se i sama da li je on vredan tvog truda ako se vec on sam ne trudi oko vase veze i ako mu nije stalo... |
Definitivno i ja tako mislim!
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|