:: |
Autor |
Poruka |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Na sve moguće načine
|
|
 |
ivanadel Najdan

|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Maj 2007 Poruke: 3602 Mesto: U srcu moga Srca

|
|
Isključivo delom!
|
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Kada nekoga, stvarno, volim, ne postoji način na koji neću pokazati nekome koliko mi znači svaki trenutak proveden sa tom osobom... Tada umem da budem, toliko, blesava i luckasta da je to neverovatno...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
pogledom, poljubcem, ponasanjem a sve to kaze samo one dve najlepse reci "volim te" ponekada je mnogo lepse te reci ne izreci, nego to pokazati jednim, jedinim pogledom, da se najezi od srece i shvati da je moja druga polovina
|
|
|
|
 |
milojko22 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Avg 2007 Poruke: 29

|
|
Maženjem i nežnim poljupcima ga stalno zasipam. A to isto narvno i dobijam uz slatke ljubavne stihove. A reči koje mu stalno govorim su: volim te i voleću te zauvek!!!
|
|
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
*miss jr* je napisao/la sledeće: | pogledom, poljubcem, ponasanjem a sve to kaze samo one dve najlepse reci "volim te" ponekada je mnogo lepse te reci ne izreci, nego to pokazati jednim, jedinim pogledom, da se najezi od srece i shvati da je moja druga polovina |
upravo ovako
nemam sto dodati
|
|
 |
So fucking sexy:) Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Avg 2007 Poruke: 30 Mesto: kucica na drvetu

|
|
Svakim delom tela i svakom svojom recju.
On uvek zna... koliko treba da zna
|
_________________ Live and let'em die. |
|
|
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
malo sam krut ne volim da se ofiram
|
|
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
ne volim bas ono cico maco i na svaka dva min-volim te- nisam taj tip. ali oseti on moju ljubav , prepoznaje moj pogled, dodir, pronalazi se u njemu.
a ja volim da ga volim
|
|
|
|
|
 |
svobodan Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt

|
|
cicos macos volim da joj tepam dok je ne utepam
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
 |
|
|
|
 |
Masha92 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Jul 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd

|
|
Delima se voli...To je sve sto cu reci
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
Posto mi je ova poruka izbrisana a meni ova poruka ili tekst previse znaci otvaram novu temu.
Radi se o istinitoj prici a prica ponajvise pokazuje onu bezuslovnu ljubav, ljubav bez granica i zbog koje smo spremni sve da ucinimo..
Ako i dalje mislite da obrisete poruku, sad vec temu ucinite.. mada mislim da ne bi trebali, ovo zaista pokazuje sta je ljubav i da ona ljubav iz bajke jos uvek postoji... samo je treba naci
Voze se devojka i decko na motoru.
Devojka: 'Nemoj tako brzo,smanji!!!!!'
Decko: 'Ne, bas je ludo...'
Devojka: 'Ne, nije...molim te uspori'
Decko:'Reci da me volis!'
Devojka: 'Znas da te volim!'
Decko:'Zagrli me' (cura ga zagrli)
Decko: 'Molim te uzmi moju kacigu sa glave, meni je tijesna i stavi je sebi na glavu!!!'
Sljedece jutro u novinama: Motor imao nesrecu, jer su kocnice popustile, dvije osobe su bile na motoru-jedna je prezivjela, a druga poginula.
ISTINA JE: Da je decko ustanovio na pola puta da su kocnice popustile, a to nije htio reci svojoj curi...zelio je posljednji put cuti njene rijeci: VOLIM TE! zelio je posljednji put osjetiti njen: ZAGRLJAJ! Zatim ju je zamolio da stavi njegovu kacigu na svoju glavu, jer je zelio da ona prezivi iako je to znacilo da ce on poginuti!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|