www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Na koji način iskazujete svoju ljubav?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 8:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na sve moguće načine Mr. Green Mr. Green Mr. Green Razz Razz Razz

ivanadel
Najdan
<i><b>Najdan</b></i>

Godine: 40

Datum registracije: 07 Maj 2007
Mesto: U srcu moga Srca

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 6:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Isključivo delom!

"...Ne nisam ti priznao da sam ponekad i sam poželio da odem na dno,
ali sam ostao ona ista osoba
kakva sam želio da budem kad budem izlazio..."

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 22, 2007 10:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada nekoga, stvarno, volim, ne postoji način na koji neću pokazati nekome koliko mi znači svaki trenutak proveden sa tom osobom... Tada umem da budem, toliko, blesava i luckasta da je to neverovatno...

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 07, 2007 3:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pogledom, poljubcem, ponasanjem a sve to kaze samo one dve najlepse reci "volim te" ponekada je mnogo lepse te reci ne izreci, nego to pokazati jednim, jedinim pogledom, da se najezi od srece i shvati da je moja druga polovina

milojko22
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Avg 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 7:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Maženjem i nežnim poljupcima ga stalno zasipam. A to isto narvno i dobijam uz slatke ljubavne stihove. A reči koje mu stalno govorim su: volim te i voleću te zauvek!!!

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 16, 2007 9:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*miss jr* je napisao/la sledeće:
pogledom, poljubcem, ponasanjem a sve to kaze samo one dve najlepse reci "volim te" ponekada je mnogo lepse te reci ne izreci, nego to pokazati jednim, jedinim pogledom, da se najezi od srece i shvati da je moja druga polovina

upravo ovako Wink

nemam sto dodati Wink

~ Banetova Žena ~

So fucking sexy:)
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Avg 2007
Mesto: kucica na drvetu

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 16, 2007 9:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svakim delom tela i svakom svojom recju.
On uvek zna... koliko treba da zna Exclamation

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 16, 2007 9:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

malo sam krut Laughing ne volim da se ofiram Laughing

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 18, 2007 5:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne volim bas ono cico maco i na svaka dva min-volim te- nisam taj tip. ali oseti on moju ljubav , prepoznaje moj pogled, dodir, pronalazi se u njemu.
Very Happy
a ja volim da ga volim Very Happy

svobodan
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Maj 2007
Mesto: iz bgd jbt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 21, 2007 10:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cicos macos volim da joj tepam dok je ne utepam Laughing

Masha92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jul 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 29, 2007 5:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Delima se voli...To je sve sto cu reci Wink

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 16, 2008 2:51 pm    Naslov poruke: Volim te i vise od zivota Na vrh strane Na dno strane

Posto mi je ova poruka izbrisana a meni ova poruka ili tekst previse znaci otvaram novu temu.
Radi se o istinitoj prici a prica ponajvise pokazuje onu bezuslovnu ljubav, ljubav bez granica i zbog koje smo spremni sve da ucinimo..

Ako i dalje mislite da obrisete poruku, sad vec temu ucinite.. mada mislim da ne bi trebali, ovo zaista pokazuje sta je ljubav i da ona ljubav iz bajke jos uvek postoji... samo je treba naci

Voze se devojka i decko na motoru.
Devojka: 'Nemoj tako brzo,smanji!!!!!'
Decko: 'Ne, bas je ludo...'
Devojka: 'Ne, nije...molim te uspori'
Decko:'Reci da me volis!'
Devojka: 'Znas da te volim!'
Decko:'Zagrli me' (cura ga zagrli)
Decko: 'Molim te uzmi moju kacigu sa glave, meni je tijesna i stavi je sebi na glavu!!!'

Sljedece jutro u novinama: Motor imao nesrecu, jer su kocnice popustile, dvije osobe su bile na motoru-jedna je prezivjela, a druga poginula.

ISTINA JE: Da je decko ustanovio na pola puta da su kocnice popustile, a to nije htio reci svojoj curi...zelio je posljednji put cuti njene rijeci: VOLIM TE! zelio je posljednji put osjetiti njen: ZAGRLJAJ! Zatim ju je zamolio da stavi njegovu kacigu na svoju glavu, jer je zelio da ona prezivi iako je to znacilo da ce on poginuti!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Na koji način iskazujete svoju ljubav? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon