www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li ste ikada udarili voljenu osobu...?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
milojko22
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Avg 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 7:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne. Nikad ga nisam udarila. A on dobro zna, ako mi to uradi nikad više me ne bi video.

Alexxxxandra
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 18, 2007 4:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desilo mi se da njemu udarim neki samar i to kad stvarno zasluzi...prepukne mi...A kad bi digo ruku na mene....e to bi mu bilo poslednje!

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 19, 2007 10:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesam! Bilo je u šali, mada mi se ruka baš omakla, a on krenuo na pogrešnu stranu, pa je baš puklo! Mr. Green Prvo me je zbunjeno pogledao, a onda se nasmejao i rekao da se više neće brinuti, jer sada ima "ortaka" koji će da ga brani! Laughing

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 20, 2007 4:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne.
A da mene udari - slomio bih joj tu ruku ili neki deo tela kojim me je udarila i ostavio je negde u sred noci u nedodjiji (recimo na Medvedniku il na Peshteru).
Jako grubo, ali se na nasilje odgovara vishestrukim - hteo ja to ili ne.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 8:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije sportski udarati nezniji pol, nikada nisam i nikada to ne bih uradio po cenu zivota Wink

-Tor-
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 23 Avg 2007
Mesto: Tajno Skrovište

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 8:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne nikada.
Ovo je veoma zanimljivo devojke odgovaraju sa da hm, vreme se menja. Uskoro ćemo morati da smislimo neko udruženje ˝zlostavljanih˝ muževa Smile

Nearly reach the sky
And like my dreams
They fade and die
Fortunes always hiding
I looked everywhere
I'm forever blowing bubbles
Pretty bubbles in the air

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 8:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dreamwalker je napisao/la sledeće:
nije sportski udarati nezniji pol, nikada nisam i nikada to ne bih uradio po cenu zivota Wink

nekad mora do toga da dodje... Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 8:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće:

Ovakav odgovor sebi ne smes nikada dopustiti. Izvini, ali meni nije jasno zasto mora doci do toga? Ako mu nesto smeta neka lepo kaze, udarac svakako nece resiti problem, samo ce napraviti jos veci. Batina pomaze samo kod sirovih ljudi koji ne vide drugi nacin da iskazu svoj bes. Ja sam misljenja da ce u datom momentu pre zaboleti prava rec, nego udarac. Osoba koja bi digla ruku na mene, mogla bi istog momenta i da me zaboravi.

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 9:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

škorpijica je napisao/la sledeće:
..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće:

Ovakav odgovor sebi ne smes nikada dopustiti. Izvini, ali meni nije jasno zasto mora doci do toga? Ako mu nesto smeta neka lepo kaze, udarac svakako nece resiti problem, samo ce napraviti jos veci. Batina pomaze samo kod sirovih ljudi koji ne vide drugi nacin da iskazu svoj bes. Ja sam misljenja da ce u datom momentu pre zaboleti prava rec, nego udarac. Osoba koja bi digla ruku na mene, mogla bi istog momenta i da me zaboravi.

Majche u pravu si...zao mi je sto ima svakakvih ljudi... Mnogi ne gledaju tako na svijet i ljubav... Wink

~ Banetova Žena ~

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Baraba je napisao/la sledeće:
Ne.
A da mene udari - slomio bih joj tu ruku ili neki deo tela kojim me je udarila i ostavio je negde u sred noci u nedodjiji (recimo na Medvedniku il na Peshteru).
Jako grubo, ali se na nasilje odgovara vishestrukim - hteo ja to ili ne.
Laughing Laughing Laughing Laughing Da znas da moram i ja poceti ovako da razmisljam Laughing Laughing Laughing

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 11:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Jesam! Bilo je u šali, mada mi se ruka baš omakla, a on krenuo na pogrešnu stranu, pa je baš puklo! Prvo me je zbunjeno pogledao, a onda se nasmejao i rekao da se više neće brinuti, jer sada ima "ortaka" koji će da ga brani!

heheeh Smile bas super reakcija Smile naravno da se samo takva moze i ocekivati tj da je normalna.
ne opravdavam nasilje. mada, ljudi, cula sam da su u poslednje vreme zene pocele da zlostavljaju svoje muzeve, ne znam kako je to fizicki moguce, ali svakako da su naletele na one ne tako zadrte "balkance" koje ipak drze do toga da "nezniji pol NE treba zlostavljati".

Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 28, 2007 12:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

upravo danas je moju kumu (dobru drugaricu) decko sa kojim je oko 3godine zajedno, pretukao, da je ova jedva mogla objasniti meni preko telefona sto se desilo... Dosao joj je u stan, pretukao je, izlomio je i otisao... razlog: ne poznat Neutral

~ Banetova Žena ~

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Da li ste ikada udarili voljenu osobu...? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27  sledeća
Strana 25 od 27

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon