:: |
Autor |
Poruka |
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Imam jednu zelju muzicku i ukoliko neko moze da mi pomogne bicu veoma srecan. Naime posle dugog trazenja, nisam uspeo da nadjem Snezanu Savic i staru stvar Tri poljupca hocu ja. Nemojte se preterano smarati ovim, ako ima ima.
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death.
Poslednja prepravka: Nightmare datum Sub Jun 25, 2005 11:12 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pesma je postavljena u Muzicke zelje!
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
|
|
Sanjice ti si cudo. Hvala do neba.
Spasila si jedan (vise ne toliko) mladi zivot.
Stize ti jedan poljubac, samo se bojim da ne nakvasim kablove.
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
|
|
Hello!
Prvo mi treba jedna informacija. Poslednji album Halida Beslica je onaj na kojem se nalazi pesma Prvi Poljubac. E sad me smaraju i kazu da je izasao novi album Halida Beslica, a ja ga nigde video nisam.
Dakle da li je izasao novi album ovog coveka ili ne i da li ga neko ima.
Unapred zahvalan i izvinjavam se za smaranje.
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
sheba_diesel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 183 Mesto: Beograd
|
|
Mislim da je taj novi albim ili kompilacija ili nesto uzivo(pre neki best off).Nema novijeg studijskog albuma od prvog poljupca,koliko ja znam!
Verovatno su ti rekli za best off koji je izdao music star
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Nemam informaciju da je izasao novi album od Beslica,mozda su mislili na Muslimovica?
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
|
|
Bas na Beslica. No moguce da nisu u pravu. U svakom slucaju pozdrav i poljubac za djavolicu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne znam kad je izdat album Beslic i prijatelji,mozda je to to? Stvarno ne znam da ima novi album,ajde pitaj te koji su ti rekli,pa ako ga imaju daj i nama
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
|
|
OK. Ukoliko ima nesto da fali upisi mi ovde, imam preko 30000 naslova.
Al' uglavnom su narodnjaci.
Pozdrav jos jedared od vojvodjanske nocne more
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death.
Poslednja prepravka: Nightmare datum Sub Apr 09, 2005 3:27 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
|
|
'Bar dan ljudi. Treba mi nesto od Jovana Perisica uzivo
Ako nesto moze vi posaljite.
Unapred zahvalan.
Vojvodjanska nocna mora
|
|
|
|
|
|
|
|
Sta tacno?
|
|
|
|
|
|
Jedina pesma koju sam nasla je Uzivo Vukosavlje sa Bajom pesma je Pitao sam prolaznike ...
I stavila sam je u Muzicke zelje
|
|
|
|