www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li bi ozenili devojku koja ima mnogo sexualnog iskustva?
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  

Dala biste ozenili devojku koja ima previse sexualnog iskustva?
Da
50%
 50%  [ 29 ]
Ne
29%
 29%  [ 17 ]
Neznam
19%
 19%  [ 11 ]
Ukupno glasova : 57

Autor Poruka
NemanjaSO
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Apr 2007
Mesto: Sombor

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 01, 2007 8:23 pm    Naslov poruke: Da li bi ozenili devojku koja ima mnogo sexualnog iskustva? Na vrh strane Na dno strane

DAvno mi je neko postavio pitanje i nisam jednostavno znao sta da odgovorim, zato bih zeleo da cujem i vase misljenje!!!
Dala biste ozenili devojku sa kojom je pola grada spavalo?

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 01, 2007 11:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da je ozhenim? Nema problema.
Da se ozhenim njome - takodje.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 02, 2007 2:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kod mene ce ici malo teze. Istekla mi je maticarska dozvola pre pola godine, pa nisam vise maticar dok je ne obnovim. Sad

Salu na stranu, naravno da bi se ozenio s njom [i za nju Wink]. Ni deca mi nikad nisu predstavljala problem.
A njena istorija nije bitna ako ona resi da uplovi u bracne vode.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 02, 2007 12:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, bez razmišljanja.Vazda. Pa , i ona koja bude htela da se uda za mene mora da se pomiri sa tim da ne ulazim nevin u vezu-brak. Zašto bi onda imao dvostruke standarde? Embarassed

*Alaska_lady*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Jul 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 02, 2007 5:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izvinite momci shto vam upadam........ali nekako se uvek zamislim kada je rech o takvim devojkama.........mislim da nikome ne treba suditi........tu je Bog da sudi........neke su takve "jeftine" jer su jednostavno glupe i nemaju ni malo samoposhtovanja.........ali mnoge koje ja znam a takve su jer su se malo izgubile u zivotu......i svaki put ochajnichki traze pomoc kada lezu sa nekim novim u krevet.........i naravno svaki put samo bivaju ponovo iskorishcene jer ih jednostavno prati "losh glas"........e sada da sam mushko i da je volim mislim da bih mogla da zazmurim na takve greshke iz mladosti......ali verujte mi takvim devojkama je najteze kada ostanu same sa svojim mislima i mislim da ih treba razumeti a ne ponashati se kao da nisu od krvi i mesa........sve u svemu........nisu sve iste........treba napraviti restart sistema vrednosti i mishljenja........valjda me razumete........

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 24, 2007 10:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
.ali verujte mi takvim devojkama je najteze kada ostanu same sa svojim mislima i mislim da ih treba razumeti a ne ponashati se kao da nisu od krvi i mesa.....

Pa draga moja nisu sve iste! Nije svakoj tesko da lijeze sa jednim, pa drugim, pa trecim, pa... pa ko zna kojim po redu. I ne padaju sve u bedak.

Citat:
..i svaki put ochajnichki traze pomoc kada lezu sa nekim novim u krevet.........i naravno svaki put samo bivaju ponovo iskorishcene jer ih jednostavno prati "losh glas"....

Laughing Laughing Laughing Cuj lijezu i ocajnicki traze pomoc. Ma daaaaaj molim te. Pa sta ako te prati los glas? Zar nisu same trazile to? Jednostavno mogu da pocnu da govore 'ne', a ne da se 'trpaju' sa svakim koji trazi.

Da se nadovezem na temu Arrow Ne, ne bih je ozenila, ne naginjem na pogresnu stranu New Spiral

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 24, 2007 2:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Alaska_lady* jel stvarno zivis na aljasci ?
pa nismo svi hvala bogu isti tipovi muskaraca, pre bih ozenio da kazem iskusnu devojku
jer ona sto nema iskustva nece se zadovoljiti samo sa mnom Crying or Very sad

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 24, 2007 2:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

~Tanja~ je napisao/la sledeće:
Citat:
.ali verujte mi takvim devojkama je najteze kada ostanu same sa svojim mislima i mislim da ih treba razumeti a ne ponashati se kao da nisu od krvi i mesa.....

Pa draga moja nisu sve iste! Nije svakoj tesko da lijeze sa jednim, pa drugim, pa trecim, pa... pa ko zna kojim po redu. I ne padaju sve u bedak.

Citat:
..i svaki put ochajnichki traze pomoc kada lezu sa nekim novim u krevet.........i naravno svaki put samo bivaju ponovo iskorishcene jer ih jednostavno prati "losh glas"....

Laughing Laughing Laughing Cuj lijezu i ocajnicki traze pomoc. Ma daaaaaj molim te. Pa sta ako te prati los glas? Zar nisu same trazile to? Jednostavno mogu da pocnu da govore 'ne', a ne da se 'trpaju' sa svakim koji trazi.

Da se nadovezem na temu Arrow Ne, ne bih je ozenila, ne naginjem na pogresnu stranu New Spiral

Slazem se u potpunosti sa ovim...

Nemam sto dodati...

Nek je Bog u pomoci takvim curama(dro*ama)... Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 24, 2007 5:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno nemam pojma, ali opet ko kaze da se takve devojke ne udaju. Mislim da svaka od njih vec zbari nekog macana. Mada to sad ovde nije problem. Neke to rade iz bunta,neke iz gluposti...imaju one svoje razloge. Ali,mozda ipak i one zasluzuju ljubav.
Smile
Mozda je i nadju (ako su pametne dovoljno da je prepoznaju i zadrze-svaka cast)

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 25, 2007 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće:

Nek je Bog u pomoci takvim curama(dro*ama)... Rolling Eyes

Ima mnogo vise devojaka koje nisu spavale sa mnogo muskaraca, ali samo zbog toga sto nisu imale prilike. I medju njima ima mnogo vecih droljetina nego medju ovim drugim.

Meni to ne bi predstavljalo problem ako je ona sa sobom to rascistila. Ako joj nisam prvi, isto mi je i ako sam drugi i ako sam sto drugi.

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 26, 2007 9:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Upravo tako! Možda se ne slažemo oko brojke ( da li ih ima više ili ne), ali je tačno da mnoge od devojaka koje nikad nisu vodile ljubav sa muškarcem sanjaju o tome da legnu pod sve živo. A to što su nevine... Pa, nisu imale priliku za tako nešto, inače da jesu... Da jesu, imale bi kilometražu na kojoj bi im pozavidele i ove grešne.

Slažem se i sa drugim delom tvoga posta: meni ne bi smetala prošlost devojke sa kojom sam , samo pod uslovom da ona u ovu novu vezu udje iskreno.
Kao u onoj novokomponovanoj pesmi :

" Neka bude opasna,
al verna u krvi,
nek joj budem poslednji,
kad već nisam prvi" Embarassed

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 26, 2007 11:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
A to što su nevine... Pa, nisu imale priliku za tako nešto, inače da jesu... Da jesu, imale bi kilometražu na kojoj bi im pozavidele i ove grešne.

gresis... ja sam bila nevina, imala sam prilika i prilika, medjutim htela sam da ocuvam svoje dostojanstvo, a ne samo zato da bih ispala "riba koja ne zna ko joj je sve ulazio"... Zasto da izigravam dro*u samo zato da bi se reklo "wow, znas koliko je frajera imala"... Tako da se uopce ne slazem sa ovim sto si napisao. Po tome znaci da su nevine djevojke zeljne sexa, i da nemaju prilike, a da su ove druge djevojke za uzor...

Ali dobro...svako ima svoje misljenje... Meni je moj verenik bio prvi, a bit ce mi i poslednji... Sad ja, po necijem misljenju nisam "riba u fazonu", ali me takva misljenja ne interesuju... Imam svoje ja i svoje stavove koje nitko i nista ne moze osporiti ili pokolebati...

Ja da sam musko ne bih mogla takvu ozenit, pa kad izadjem sa njom na ulicu, svaki drugi muskarac da kaze:"al' sam je razvalio", "u kakva je bila"...

To je samo moje misljenje, vidim da nitko ne razmislja kao ja... Mozda jesam konzervativna i sve to, ali imam svoj mozak kojim razmisljam, i uopce me nije briga da budem kao druge, zelim da zivim svoj zivot po standardima koje sama kreiram...

~ Banetova Žena ~

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Da li bi ozenili devojku koja ima mnogo sexualnog iskustva? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 1 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon