:: |
Autor |
Poruka |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
od kad sam sa njim... retko....
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Svakodnevno se vidjam s odredjenim osobama, pa makar to bilo i na 15 minuta, ali smatram da su upravo te osobe moje najvece bogatstvo i nikada ih ne bi menjala. Imamo dane kada se nadjemo ujutro na jutarnjoj kafici, a rastanemo tek uvece... Prijatelji su oduvek imali posebno mesto u mom zivotu i tako ce uvek biti
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
Poslednja prepravka: škorpijica datum Čet Avg 23, 2007 1:57 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
lazaruzic Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar
|
|
svakodnevno,prijatelji na prvom mestu,ako slucajno nekoj mojoj devojci smetaju moji prijatelji ili to sto se ja sa njima vidjam svakog dana,ta veza se veoma brzo zavrsava
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
tacno kao sto skorpijica kaze, moji su prijatelji naravno deo mene i nikad ih ne bih zapostavila zbog veze
na zalost sve je vise takvih osoba oko mene, koje ne misle kao ja
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | tacno kao sto skorpijica kaze, moji su prijatelji naravno deo mene i nikad ih ne bih zapostavila zbog veze
na zalost sve je vise takvih osoba oko mene, koje ne misle kao ja |
ja sam ih zapostavila jer su to zasluzili, sto nije tema...
nema ni veze, vidjam se sa 2 drugarice i 2 druga na kratko i to je swe
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
trenutno ne toliko koliko bih zelela. svi su u nekim obavezama, ili su udaljeni ili ... prosto mi nedostaju. bojim se da se ipak ja ne trudim dovoljno.
poradicu na tome dugujem to sebi oni su moji
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Za prijatelje uvek imam vremena... U toku dana bar jednom... Što se ostatka društva tiče, pa u poslednje vreme, moram priznati, redje... zbog silnih obaveza... Ali nadje se vreme i za veća okupljanja...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
meni je malo problem, shto sve moje prave drugarice, odnosno drugarice s kojima najvishe volim da provodim vreme imaju vetj duzhe i ozbiljne veze
imam i ja, pa se ne bunim
sa jednom idem redovno na bazen, jer se i ona kao i ja vidjamo sa mushkima tek uveche ili ujutru
ali zato kad se jednom mesechno sretnemo sve! bude svega
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Prijatelji moji su moje kolege, stare prijetelje ne vidjam jer sam mnogo daleko.
|
|
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Pa ja prvodim svaki svoj dan i u njemu svaki slobodan trenutak sa njima....u skoli smo zajedno na svakom casu i svakom odmoru,preko vikenda izlazimo,a preko raspusta po cele dane zajedno otpadamo kod neke od nas i zezamo se do iznemoglosti..... Kada smo zajedno uglavnom brbljamo,smejemo se i glupiramo,a retko se malkice i zakacimo......mada stvarno retko....i posle toga se samo jos vise zblizimo
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
u zadnje vreme jako retko, svi su nešto pretrpani obavezama...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
sve me bilo frka kad sam sad vidjela svoju ekipicu manijake moje tamo u zagrebu, obradovali smo se jedni drugima kao dijete slincima ne mogu vjerovati da se tako dugo nismo vidjeli i da smo se tako fino ispričali, popili, saslušali i opet kao da ni nisam daleko od njih. obožavam ih i nikad ih ne bih zapostavila niti zbog jednog muškarca!
ništa se ne može mjenjati sa našim kavama i ručkovima i izlascima svud po malo
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|