:: |
Autor |
Poruka |
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
E pa ovako.Sve je pocelo pronalazenjem jedne extra firme preko neta koja placa postavljanje bannera na vas sajt (necu da je reklamiram). Lepo je to zarada je cista 5 funti britanskih mesecno, a nista neradis.Problem je sto mi se placanje vrsi u vidu amazon.co.uk poklona. E sad oni nesalju nista sem cd i DVD i knjiga van UK. Da nema neko nacin da se ovi pokloni konvertuju u neki drugi vid novca, ili da nema neko dobar u UK da mi samo primi posiljku i posalje je za Serbia?!!!
Unapred hvala svima koji probaju da pomognu.
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
mislis da je to stvarno tacno? ja bas u to ne verujem, da je tako oni bi sve to sredili i poslali ti
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Meni to deluje kao neka navlakusha i prevara, ali ajde...
Mozesh da probash sledece...
1) Skupi para za neki poklon koji stvarno neshto vredi, prodaj taj poklon na ebay-u i podigni pare.
Samo, na ebay-u prihvataj samo kupce iz UK, pa neka onda amazon prosledi to kupcu!
2) Upoznash nekog iz uk, pa neka njemu ili njoj shalju te poklone, a ti posle kontaj shta ili kako cesh sa tim...
Ako ich od ovoga ne ide - 100% prevara!
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Smrdi ovo na prevaru...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
Aman ljudi...hvala na brizi, al stvarno radi...vec sam porucio jedan dvd iz britanije i stigao je, problem je sto nema interesantnih dvd vise na amazonu, a ja ima vec sad 18 funti na racunu tamo i nemogu da ih potosim na stvari koje mi stvrano trebaju. Ova fora sa prodajim je za mene novost, mada mi je malo zamrsena, a znaci najbolja opcija je da mi neko kupi to tamo i prosledi.Sad moram da nadjem nekoga ko tamo zivi, najbolje da je na domacem.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|