:: |
Autor |
Poruka |
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Džavole , ti uvek teraš po svome, uvek...
Uglavnom , treba se zbog partnera promeniti. Hteo ne hteo , moraš da se promeniš, jer...
Kad se dve osobe sretnu i počnu da provode dosta vremena zajedno onda se prilagodjavaju jedna drugoj. Prilagodjavaju = menjaju ( izmedju ostalog).
|
|
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
pa normalno do odredjene granice - samo da ne pretera meru
|
|
|
|
|
|
MakedonecSk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 45
|
|
To nesmijes sama sebi dozvoliti da se promenis pa neznam kakva i da je to ljubav ako je prava ljubav treba da te voli takvu kakva si a ne da izmislja i da trazi radikalne promene od tebe. tako da najbolji nacin je da saznas koliko te momak ili za muskarce devojka ih voli to dali moze on ili ona da prihvati to kakav covjek si ti. ako se zeli i nesto da se promeni to moze da budu neke sitnije stvari ali ne sve. Jer znamo svi da ljubav ponekad moze da izgleda najbolje na svjetu ali trebamo isto da nikad nemozemo sto posto da budemo sigurni da i druga strana je 100%Zaljubljena u nas.
Znaci moj stav na toj temi je budi svoj jer ako dozvolis da te neko natjera da se prominis onda fakat nesto nije u redu sa tobom. POzDraV
|
|
|
|
|
|
Alexxxxandra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 175
|
|
Ni slucajno!Takva sam kakva sam...Mogu da menjam neke sitnice kod sebe,ako smatram da ce tako meni biti bolje,ali da se povinujem tudjim zeljama...
|
|
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Ne, jer to onda ne bih bila Ja! Niti želim, niti pokušavam da nekoga menjam, pa isto očekujem i od druge strane, tj. Njega. Ili će me prihvatiti ovakvu, kakva jesam, ili može krenuti dalje.
|
|
|
svobodan Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt
|
|
never forever
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
ja ga prvo nisam mnogo slusala, a sada su se stvari malo promjenile...
stalo mi je mnogo do njegovog misljenja i slusam ga za vecinu stvari jer sam shvatila da je u pravu za vecinu stvari koje kaze...
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
NIKADA!!! ja sam ja i necu da se menjam zbog nikoga!!!
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Citat: | pa normalno do odredjene granice - samo da ne pretera meru |
slazem se sa tobom...
|
|
|
jovana_88_nis Iskusni član
|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 913
|
|
Naravno do neke mere,ali ocekujem da i on promeni kod sebe nesto sto meni smeta.Glasam za kompromise
|
|
|
|
|
|
dev0jcice Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Sep 2007 Poruke: 12 Mesto: Amsterdam
|
|
Da li bi promenili sebe, svoj nacin zivota, svoje snove, tkr. SVE, radi voljene osobe?
sebe nebi nikad promenila jer takva sam kakva jesam ..... a mislim da nacin zivot kad si slobodna nemoze biti isti kao kad imas vezu
|
_________________ I can love y0u better (L) |
|
|
|
|
čekalica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun
|
|
Proces je u toku,nabolje!
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|