www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Super Digital Video TV Tuner Card W/FM software - Pomoc
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~
::  
Autor Poruka
PoweRS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 14 Sep 2006
Mesto: Sverige

sweden.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 19, 2007 12:38 am    Naslov poruke: Super Digital Video TV Tuner Card W/FM software - Pomoc Na vrh strane Na dno strane

Posto vec duze vreme imam TV kartu:Super Digital Video [Tv Tuner Card W/FM]....

TV karta moze da snima kada gledam neki program ili film itd... ali nemoze da mi snima zvuk samo sliku snima..

Kada pres..Rec izzbaci mi "Can not capture Audio Sound"...

Da li neko zna neki Software preko kojeg mogu da snimam Filmove ili TV program sa TV karte..

Pa tako posle da mogu da ga konvertujem u .avi or.mpeg da bih ga snimio kao FILm ili neki TV program..

Unapred zahvalan PoweRS Rolling Eyes Question Surprised

(naslov korigiran by aureliano)

nenadmorpheus
Just me
Just me

Godine: 36

Datum registracije: 23 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 19, 2007 1:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesi li definisao koji ulaz sluzi za zvuk kod TV karte?
Uglavnom ide sa TV karticce u Line in ulaz (Zeleni u plavi) radice i ako ubacis i u ulaz za mikrofon ali to mu nije namena...

We walk around just playin' the violin behind you

PoweRS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 14 Sep 2006
Mesto: Sverige

sweden.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 19, 2007 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mozes li detaljnije da mi objasnis...

Unapred Zahvalan PoweRS

nenadmorpheus
Just me
Just me

Godine: 36

Datum registracije: 23 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 19, 2007 6:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uz karticu morao si da dobijes i jedan kablic koji ima dva ulaza jedan ulaz ubacis u TV karticu a drugi u zvucnu karticu ili na izlaz na maticnoj ploci ako je zvucna integrisana. Ako ovo predhodno nisi uradio ne znam kako si uopste mogao da cujes zvuk sa TV karticom.
Jos jedna stvar je da u softveru koji si dobio uz karticu podesis da prima zvuk sa odabranog kanala (Line in) a prvo proveri da li je zaista tako.

We walk around just playin' the violin behind you

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~ -> Super Digital Video TV Tuner Card W/FM software - Pomoc Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon