:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
kada ti je svaki put, sve sto radite, kao prvi put, kada osetis leptirice u stomaku pri svakom susretu, kada vidis sebe u buducnosti sa voljenom osobom, i kada osetis da je ceo svet tvoj...jer volis ....i voljen/a si......
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
po boji glasa
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
hm...
a sta ako neki decko mutira?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
hm
znaci da se zaljubio preko usiju
|
|
|
|
|
|
MakedonecSk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 45
|
|
Moje misljenje je da ljubav dolazi sama po sebi posle nekog vremena dok ste za partnerom/partnericom, Jer nemoze niko da kaze da je 100%zaljubljen kada zapocne vezu to dolazi malo kasnije jer kad upoznajes curu ili momka ti se prvo vatas na izgled ili karakter i tada mislis da ga volis ali nisi potpuno siguran u tome. a mozda si i siguran ali druga strana nije. Ljubav se najbolje oseti malo kasnije u vezi. Bar to je moje misljenje.
pozdrav
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | " Dok god volimo nekoga zbog njegovih vrlina , to nije ozbiljno.
Ali kada ga počnemo ljubiti zbog njegovih mana , onda je to ljubav."
_ S. Gitri _
Kada doživiš da sjediš pored nekoga i jednostavno ćutite oboje , a osjetiš se kao da si na sedmom nebu i da ti ništa u životu više ne treba , kada osjetiš da ti nešto od radosti steže grudi dok sjediš pored te osobe , kada ti ne smeta ni miris njegovih noga nakon što je cijeli dan nosio patike , kada ležiš pored njega i s osmijehom na licu upijaš podizanje njegovog grudnog koša dok mirno spava pokraj tebe/mogla bih nabrojati još stvari ali dosta/.....e tada je to prava ljubav |
U potpunosti se slazem sa ovim... Uzivam dok lezim kraj njega, osecam da me voli, u tom trenutku reci bi bile suvisne...
|
|
|
čekalica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun
|
|
Kako znati da je ljubav prava?Kada dišemo kao jedno,srećni smo zajedno,progovorimo iste stvari u isto vreme,kada nam je svaki poljubac kao prvi,kada me hvata jeza dok mi ljubi vrat,kada se ogleda u mojim očima...uglavnom je vreme najbolji pokazatelj.
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Kao sto znam kad ljubav nije prava, tako znam i kad jest prava. Lako je to osjetiti, to je najmanji problem
|
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | " Dok god volimo nekoga zbog njegovih vrlina , to nije ozbiljno.
_ S. Gitri _
Kada doživiš da sjediš pored nekoga i jednostavno ćutite oboje , a osjetiš se kao da si na sedmom nebu i da ti ništa u životu više ne treba , kada osjetiš da ti nešto od radosti steže grudi dok sjediš pored te osobe , kada ti ne smeta ni miris njegovih noga nakon što je cijeli dan nosio patike , kada ležiš pored njega i s osmijehom na licu upijaš podizanje njegovog grudnog koša dok mirno spava pokraj tebe/mogla bih nabrojati još stvari ali dosta/.....e tada je to prava ljubav |
Moram i ja da se slozim, i da dodam par stvari...
Kada u pola noci on prebaci ruku u oko tvoga struka pa se privije uz tebe, kad isto u pola noci on se okrene na drugu stranu, al te poljubi u rame, i ti se probudis i nasmejes. Kad se osecas najruznijom, on ti kaze kako si najlepsa na svetu. Kad se on u pola noci probudi da ide u wc, pa ti na uvo sapne "volim te" i poljubi te u obraz, misleci da spavas. Kad te golica na krevet do suza...
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Onoga trenutka kada se zapitas da li je vasa ljubav prava i makar na tren ako se dvoumis oko odgovora, bezi sto pre!
|
|
|
|
|
|
stefan80 $$ Ђавољи адвокат $$
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 3261 Mesto: $$ DEVIL LAND $$
|
|
Nazalost najvece prokletstvo coveka je to da sazna sta voli kad to vec izgubi tako da.....
|
|
|
|
♥ Banetova Žena ♥ Banovan! ★ U Srećnom Braku ★
|
Datum registracije: 11 Jan 2008 Poruke: 1597
|
|
Citat: | Nazalost najvece prokletstvo coveka je to da sazna sta voli kad to vec izgubi tako da..... |
ja se ne slazem sa tobom. ja sam otkrivala postepeno sto volim kod mog najdrazeg...
i jednostavno... ne mogu da ne citiram crni biser...
Citat: | " Dok god volimo nekoga zbog njegovih vrlina , to nije ozbiljno.
_ S. Gitri _
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|