www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako znate da je vasa ljubav prava?
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 14, 2007 3:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kada ti je svaki put, sve sto radite, kao prvi put, kada osetis leptirice u stomaku pri svakom susretu, kada vidis sebe u buducnosti sa voljenom osobom, i kada osetis da je ceo svet tvoj...jer volis ....i voljen/a si......

" I know the way to fuck them all...."

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 7:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

po boji glasa Laughing

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 8:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm... Confused

a sta ako neki decko mutira?

" I know the way to fuck them all...."

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 11:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm

znaci da se zaljubio preko usiju Laughing

MakedonecSk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 19 Nov 2006

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 11:29 pm    Naslov poruke: hmm ljubav Na vrh strane Na dno strane

Moje misljenje je da ljubav dolazi sama po sebi posle nekog vremena dok ste za partnerom/partnericom, Jer nemoze niko da kaze da je 100%zaljubljen kada zapocne vezu to dolazi malo kasnije jer kad upoznajes curu ili momka ti se prvo vatas na izgled ili karakter i tada mislis da ga volis ali nisi potpuno siguran u tome. a mozda si i siguran ali druga strana nije. Ljubav se najbolje oseti malo kasnije u vezi. Bar to je moje misljenje.
pozdrav

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 16, 2007 8:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

crnibiser je napisao/la sledeće:
" Dok god volimo nekoga zbog njegovih vrlina , to nije ozbiljno.
Ali kada ga počnemo ljubiti zbog njegovih mana , onda je to ljubav."
_ S. Gitri _

Kada doživiš da sjediš pored nekoga i jednostavno ćutite oboje , a osjetiš se kao da si na sedmom nebu i da ti ništa u životu više ne treba , kada osjetiš da ti nešto od radosti steže grudi dok sjediš pored te osobe , kada ti ne smeta ni miris njegovih noga nakon što je cijeli dan nosio patike , kada ležiš pored njega i s osmijehom na licu upijaš podizanje njegovog grudnog koša dok mirno spava pokraj tebe/mogla bih nabrojati još stvari ali dosta/.....e tada je to prava ljubav Very Happy

U potpunosti se slazem sa ovim... Uzivam dok lezim kraj njega, osecam da me voli, u tom trenutku reci bi bile suvisne... Wink

~ Banetova Žena ~

čekalica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 14 Nov 2007
Mesto: Zemun

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 22, 2007 8:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako znati da je ljubav prava?Kada dišemo kao jedno,srećni smo zajedno,progovorimo iste stvari u isto vreme,kada nam je svaki poljubac kao prvi,kada me hvata jeza dok mi ljubi vrat,kada se ogleda u mojim očima...uglavnom je vreme najbolji pokazatelj.

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 22, 2007 10:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao sto znam kad ljubav nije prava, tako znam i kad jest prava. Wink Lako je to osjetiti, to je najmanji problem Wink

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 23, 2007 9:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

crnibiser je napisao/la sledeće:
_ S. Gitri _

Kada doživiš da sjediš pored nekoga i jednostavno ćutite oboje , a osjetiš se kao da si na sedmom nebu i da ti ništa u životu više ne treba , kada osjetiš da ti nešto od radosti steže grudi dok sjediš pored te osobe , kada ti ne smeta ni miris njegovih noga nakon što je cijeli dan nosio patike , kada ležiš pored njega i s osmijehom na licu upijaš podizanje njegovog grudnog koša dok mirno spava pokraj tebe/mogla bih nabrojati još stvari ali dosta/.....e tada je to prava ljubav Very Happy

Moram i ja da se slozim, i da dodam par stvari...
Kada u pola noci on prebaci ruku u oko tvoga struka pa se privije uz tebe, kad isto u pola noci on se okrene na drugu stranu, al te poljubi u rame, i ti se probudis i nasmejes. Kad se osecas najruznijom, on ti kaze kako si najlepsa na svetu. Kad se on u pola noci probudi da ide u wc, pa ti na uvo sapne "volim te" i poljubi te u obraz, misleci da spavas. Kad te golica na krevet do suza...

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 11:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Onoga trenutka kada se zapitas da li je vasa ljubav prava i makar na tren ako se dvoumis oko odgovora, bezi sto pre!

stefan80
$$ Ђавољи адвокат $$
<b>$$ Ђавољи адвокат $$</b>

Godine: 44

Datum registracije: 06 Nov 2006
Mesto: $$ DEVIL LAND $$

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 12:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nazalost najvece prokletstvo coveka je to da sazna sta voli kad to vec izgubi tako da.....

I put od hiljadu milja mora poceti jednim korakom

♥ Banetova Žena ♥
Banovan!

★ U Srećnom Braku ★
<b>★ U Srećnom Braku ★</b>

Datum registracije: 11 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 12:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Nazalost najvece prokletstvo coveka je to da sazna sta voli kad to vec izgubi tako da.....

ja se ne slazem sa tobom. ja sam otkrivala postepeno sto volim kod mog najdrazeg... Rolling Eyes

i jednostavno... ne mogu da ne citiram crni biser... Wink

Citat:
_ S. Gitri _

Kada doživiš da sjediš pored nekoga i jednostavno ćutite oboje , a osjetiš se kao da si na sedmom nebu i da ti ništa u životu više ne treba , kada osjetiš da ti nešto od radosti steže grudi dok sjediš pored te osobe , kada ti ne smeta ni miris njegovih noga nakon što je cijeli dan nosio patike , kada ležiš pored njega i s osmijehom na licu upijaš podizanje njegovog grudnog koša dok mirno spava pokraj tebe/mogla bih nabrojati još stvari ali dosta/.....e tada je to prava ljubav

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Kako znate da je vasa ljubav prava? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon