:: |
Autor |
Poruka |
drazapn Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 24
|
|
Kupio sam u "Gigatron"-u ovlašćenom prodavcu original Softwin BitDefender Internet Security v10 OEM za 1050 dinara odnosno 13 EURA.
Ekstra je!!!
|
_________________ high energy |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Zaratustra je napisao/la sledeće: | Mr. Bond je napisao/la sledeće: | @Zaratustra
Khm, ajde kad si vec rekao da je BitDefender bolji molim te objasni mi ZASTO? Znaci to ono - lepsi mu interfejs, pali se na levi klik a ne na desni i ostalo batali. Daj konkretne razloge? |
Vidi, nisam od tih win usera, koji se loze na takva sranja, ako sam reko nesto, onda znaci da je to s razlogom i argumentovano! A to sto je bolji, potrudi se ti da saznas, istrazuj malo
Ima bolji skener npr. pa cak i registre odskenira, deep scaning, itd itd, to je samo jedan od razloga, a ima ih jos!
Zatim, cijena!
Evo ti pa istrazuj
http://www.pcworld.com/article/id,124475-page,1/article.html
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
Na mnogim testovima, bolji je bitDef, i mnoge nagrade je pokupio, mada to nije jedini razlog, razlog je u cinjenicama i testovima, koji se pokazo boljim, naravno da je i kaspersky oke, ali bitdef vec odavno je no.1!
p.s.
inace ako dosad vec nisi naucio, svaka app, se moze i lijevim i desnik klikom paliti | I ja podrzavam KIS i Mr.Bonda....
razne av sam probao i kis mi je najbolje radio posao jedino problem je zadnje vreme sto menjaju cesto kljuc ali ja ga brzo nabavim...
Sto se tice deep scana njega ima i kis 6 i najnoviji kis7,a kao sto sam rekao probao sam razne av izmedjuostalog i bitdef. i nije mi se svideo...
Tacno kis malo vise smara komp ali to se moze podesiti tako da ako je covek malo upucen moze imati dobar av a da mu ne smara puno komp...
a ti av koji uopste ne uticcu na performanse kompa kad su upaljeni poput nortona i noda,video sam ih na delu i to necud a komentarisem...
Sto se tice testova da tacno testovi koje si dao mozda pokazuju da je bit bolji od kis-a ,ali gomila testova koje rade po sajtovima po meni moze da se baci u vodu,tako da mi je moje iskustvo veca vodilja nego li test tamo nekih koji polu subjektivno testiraju i objavljuju rezultate.....
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Ne zaboravimo da uvek postoji mogucnost da plate da bi bili prvi...
Kaspersky je tata!
Chak sam ga uzeo legalno, za svoju jedinu windows mashinu...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|