:: |
Ako Zvezda udje u grupe LS za jednog od protinika bih zeleo.... |
Liverpool |
|
25% |
[ 1 ] |
Barcelona |
|
50% |
[ 2 ] |
Man. Utd. |
|
25% |
[ 1 ] |
Milan |
|
0% |
[ 0 ] |
Chelsea |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno glasova : 4 |
|
Autor |
Poruka |
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Iskreno voleo bih da Zvezda prodje jer da ne bi gubili bodove pa dogodine manje nasih timova u evropi.
|
|
|
makaveli_blok70 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
|
|
Ma sve to ti je isto!Bolje i da igra majne timova neko da nas brukaju ko Bezanija protiv Bese!Ja jos ne verujem da su oni izgubili!
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
|
n1dz4 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Maj 2007 Poruke: 14 Mesto: Beograd
|
|
Pa covece da li si ti citao bilo je u novinama (bilo je i na tv-u) da je od 10 najvecih bruka naseg fudbala 7 delo partizana. Ipak bi mi da udjemo najgori kao sto vidis ne mozemo biti jer je konkurencija prejaka.
|
|
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
n1dz4 a pise li u tim novinama ko je poslednjih godina osvajao najvise bodova za Srbiju. Ako ne pise ja cu ti reci Partizan a ne Zvezda.
|
|
|
n1dz4 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Maj 2007 Poruke: 14 Mesto: Beograd
|
|
Makabi Tikva i ovo sad izbacivanje su odnele sve te bodove....
|
|
|
|
|
|
bobosmrad Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 02 Jul 2007 Poruke: 53
|
|
Ovo izbacivanje je najvise kumovalo gubitku bodova.
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
15. avgust 2007. | Izvor: B92 | ZP VN
Kosanović: "Moraćemo da damo gol"
Trener Crvene zvezde Milorad Kosanović žali zbog poraza u Glazgovu, ali smatra da rezultat (1:0 za Rendžers) ostavlja Zvezdi dobre izglede pred revanš na Marakani. "Hvala Rendžersu na interesantnoj utakmici, našim navijačima i, iznad svega, mojim igračima na otporu, koji je iznad mojih očekivanja u ovom trenutku. Žao mi je što nije bio remi. U revanšu ne bi bilo lakše, ali bi raspoloženje bilo bolje u naredne dve nedelje."
Kosanović nije iznenađen igrom škotske ekipe, i smatra da je Zvezda i u Glazgovu mogla da pobedi.
"Očekivao sam ovakvu igru Rendžersa. Što se tiče mojih igrača, da su imali malo više samopouzdanja, možda bismo dobili ovu utakmicu."
Na pitanje novinara B92 da li očekuje opasniji Rendžers u Beogradu, Kosanović kaže da promena u pristupu neće biti.
"Biće jednako opasni kao i na ovom meču. Odigrali bi isto i da je bilo 0:0. Mi moramo da odigramo u revanšu kao da je 0:0. Mi nismo u poziciji da ikome pretio, ali moramo da cenimo sebe. Moramo da damo gol, a onda do kraja meča odigramo, koliko bude vremena."
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
|
|
|
E Partizan je doprineo vise od polovini bodova!To znaci da zvezda,ofka,vojvodina nisu skupili koliko i Partizan!A umalo da zaboramvim sad ce godisnjica!!!Ko zna shvatio je!
[P]artizan
[S]se
[V]oli
|
|
|
|
|
Plesni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Avg 2007 Poruke: 20
|
|
Na Marakani ce biti tesko, ali mislim da mozemo da prodjemo!!!
Jel bio neko od vas na Zvezda-Milan prosle godine???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E sinoc sam cuo od ortaka pesmicu koju su zvezdini navijaci pevali posle poraza od Levadije: I nema veze,sto zvezda nema veze,i nema veze sto zvezda nema veze!!
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
17. avgust 2007. | Izvor: B92 | Željko Čačija
Srpski košarkaši uz Crvenu zvezdu
Navijači fudbalskog kluba Crvena zvezda biće "pojačani" na revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona sa glazgovskim Rendžersom. Košarkaški reprezentativci Srbije Milan Gurović, Darko Miličić, Mile Ilić i Nemanja Aleksandrov biće na severu i bodriće cvreno-bele u pokušaju da se plasiraju u elitno evropsko takmičenje. Gurović i Aleksandrov već su nosili dres Crvena zvezde, a ovoga puta će sva četvorica biti u fudbalskoj opremi sa imenima i svojim brojevima sa reprezenativnih dresova.
Pominje se mogućnost da još nekoliko reprezentativaca podrži našeg šampiona, a na meču će biti i jedan od najvećih navijača tog kluba, selektor nacionalne košarkaške selekcije Zoran Slavnić.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
|
|
|