www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najbolje "Startovanje"
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
n1dz4
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Maj 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 13, 2007 12:03 pm    Naslov poruke: Najbolje "Startovanje" Na vrh strane Na dno strane

Za Muskarce: Priica (fazon ili sta vec) na koju sam samuvao devjku
Za Devojke: Nacin na koji me je startovao (smuvao)...
Ili nacin na koji volite da vam pridje osoba

Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 13, 2007 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a sta ja znam.. devojke uvek privucem na moj sarm. mada ja nisam bas zenskaros, volim da sebi nadjem jednu pa da sa njom budem duze. sadasnju devojku sam upoznao na jednom forumu Very Happy vidio sam joj sliku i odmah se zapalio. posle toga sam joj poslao privatnu poruku : "Udaj se za mene", ona je pristala Very Happy i eto, upoznali smo se, smuvali i evo nas 2 godine zajedno.

Vampirela
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 31 Avg 2006
Mesto: Tamo gdje je on...

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 13, 2007 10:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uh...prisao mi je pun samopouzdanja, tako me pogledao u oci da sam zadrhtala i oborila pogled...nasmijao se i pitao da li bi mogli sutra popiti kafu...sljedece sto se sjecam je bilo da sam tipkala svoj br.telefona u njegov mobitel. bili smo 4 mjeseca skupa i bilo je lijepo dok je trajalo...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 14, 2007 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mozda malo skrecem sa teme, ali drugarica je prisla decku dala mu onu malu slatku mirisljavu svecicu uz reci: da ti osvetli put do mog srca Very Happy Very Happy Very Happy
(thats soo sweet)

Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 14, 2007 11:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^ daa Very Happy bas je kjutt Mr. Green Mr. Green

alexandar1602
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 18 Maj 2006
Mesto: le

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 14, 2007 7:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema tu pravila...uvek je razlicito...

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 6:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema tu pravila. Sve zavisi od prilike, maštovitosti i inspiracije. Wink

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 6:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm, pa nekih pravila ipak ima... budi različit + pozitivno bezobrazan i uporan.

nekih pravila ipak ima, a ostalo.... Embarassed

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 7:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo masta i volja koki je u pravu Wink

Landser
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 27 Jul 2006
Mesto: nedostizno

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 9:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskren da budem,ja nisam smuvao nijednu svoju devojku,uvek su one bile te koje su me izcimale i prve startovale,cak i u vecini slucaja prve poljubile, jbg ja i nisam bas neki tip koji prvi startuje ribe Embarassed
Al zato imam ortaka koji je pre 10ak dana odradio takvu foru da sam se odusevio Very Happy Lik je upoznao neku devojcicu preko mladje sestre. E sad..ona je trebala da ide na more sa drugaricama ali ih je pustila da odu bez nje jer je htela da ostane dan duze u BG-u da bi se videla sa mojim drugarom. On je taj dan prati na voz za Crnu Goru,dok je riba ulazila on je nakratko bacio pogled u novcanik i skapirao da ima oko 50-100 jevreja. Voz je polako kretao,ona mu mahala,a on... on se zaleteo,uskocio u voz i sta ce drugo,zapalio na more sa njom Very Happy Very Happy Very Happy tu u vagonu su se i prvi put poljubili he he Cool
mene je prica odusevila i bas mi se svidela,nadam se i vama Laughing
pozzz Cool

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^soo sweet Smile bas je romanticno i odvazno i sve tako superiska. nadam se da ce mi biti jako lepo Smile

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 10:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Lik je upoznao neku devojcicu preko mladje sestre. E sad..ona je trebala da ide na more sa drugaricama ali ih je pustila da odu bez nje jer je htela da ostane dan duze u BG-u da bi se videla sa mojim drugarom. On je taj dan prati na voz za Crnu Goru,dok je riba ulazila on je nakratko bacio pogled u novcanik i skapirao da ima oko 50-100 jevreja. Voz je polako kretao,ona mu mahala,a on... on se zaleteo,uskocio u voz i sta ce drugo,zapalio na more sa njom tu u vagonu su se i prvi put poljubili he he

Predivno... Eto sta se sve cini za ljubav... Jako simpaticna prica Wink

~ Banetova Žena ~

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Najbolje "Startovanje" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon