www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako znate da je vasa ljubav prava?
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
imad
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 11 Jul 2007
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 01, 2007 7:28 pm    Naslov poruke: Kako znate da je vasa ljubav prava? Na vrh strane Na dno strane

Kako znate da je vasa ljubav prava?
Da li po tome sto se osecate svakim danom ispunjenim srecnim uvek ste optimisticni ili....?
Kako vi vidite ljubav...?
Kako osetite da je to to i da zelite da sa tom osobom ostanete do kraja zivota?

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 02, 2007 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm.... nema matematicka jednacina koja potvrdjuje tu tvrdnju... da je TA ljubav prava.
individualno je.
ono sto znam po sebi... jednom sam dosao u tu fazu.... da mi osoba koju neizmerno volim, postane vaznija od mene samog... prvi put sam sebi apsolutno bio nebitan... od zelje da uspemo zajedno, bilo mi je vaznije da ona bude dobro i da bude srecna.
da ne razglabam sada kako sam dosao u tu fazu, koliko vremena mi je bilo potrebno da dodjem do nekakvih zakljucaka, sta sam sve radio, pricao, o cemu sam razmisljao, kako sam se osecao.... ali je sigurno da sam se dobro preispitao i da sam se prokleto dobro borio sa sobom.

malo glupo zvuci.... da je neko (recimo djavo) dosao i ponudi mi da potpisem ugovor u kome se odricem svoje duse zarad zivota provedenog sa njom.... ne mogu za sigurno da tvrdim... ali bi verovatno potpisao.

bas me ova pesma podseti...
"Sto bih ja,
kad bi Bog posle svega
u snove dosao,
da mi vrati vid i sluh,
ali tebe da sa sobom pozove,
dal bih ustao, odustao,
kad bi bez tebe ostao...
Ja ne bih pristao."

tako nekako ide moja prica vezana za ovu temu.

imad
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 02, 2007 4:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mogu da pretpostavim kako je tebi jer se ponekad slicno osecam.Uvezi sam 2 i po godine mada je moglo da i ne bude toliko.Ne znam,i kada razmisljam o tome ne mogu da kazem da znam kada sam pocela da iskreno volim tu osobu. Kao i ti sto kazes nekad gledam tu osobu vise od sebe pa cak i od svoje porodice.

LJubav nema granica i treba uzivati u ljubavi Laughing

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 02, 2007 6:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije vazno ni vreme ni mesto... niko i nista nam ne moze reci kada je to to. niti po osecajima mozemo proceniti sta se desava.
i nikada necemo znati kada i gde.
samo... se desi... uhvatis trenutak... i svet (za tebe) pocinje drugacije da izgleda Smile

Citat:
Kao i ti sto kazes nekad gledam tu osobu vise od sebe pa cak i od svoje porodice.

Smile ona i jeste moja porodica... a za porodicu... sve...

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 02, 2007 7:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prava ljubav... Osećam je, a premalo reči postoji da bih je mogla verno opisati. Ispunjava me svaki dan, svaku poru moje kože, svaki delić mog uma i tela.
Kako znam? Najviše po malim stvarima koje su ustvari strašno krupne... Znam po tome da već godinama svako jutro prva moja pomisao leti njemu, kao i poslednja pred spavanje... Znam po noćima koje je probdeo kraj mene kada mi je bilo loše, i mojim noćima probdevenim kraj njega u istoj situaciji... Znam po našem trudu da održimo vezu na daljinu, što uspešno činimo već jako dugo vremena, jer znamo da je naša ljubav vredna svih odricanja na koje smo prinuđeni...
Duboko u sebi, znam, i da sutra umrem, čuvala bih ga sa svog oblaka i bila uz njega zauvek....

imad
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 03, 2007 5:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljubav je jedina najvrednija stvar u zivotu.i jedina koja se ne moze kupiti novcem.jeste da postoje sponzori i sponzoruse mada mislim da su i oni svesni toga da se za njih lepe samo zbog novca i da ko zna da li ce ikada sresti pravu ljubav ali da bude obostrana.mada cujem od mnogih devojaka koje vole svoje momke da se hvale kako ih oni obasipaju poklonima svaki dan a nekome nabijaju na nos u fazonu kada je on tebi tako nesto kupio.

nije sve u poklonima vaznija je ljubav strast neznost... Rolling Eyes

NemanjaSO
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Apr 2007
Mesto: Sombor

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 04, 2007 11:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neznam sta da ti kazem, jednostavno znas po sebi, mozda neznam stvarno ljubav je za mene malo cudna rec!

imad
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 06, 2007 9:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljubav i jeste cudna stvar.ne znas sta je gore da kazemo tako ako se zaljubis zavolis plasis se da budes ostavljena jer ako se to desi patis a ako nisi zaljubljena to jedva cekas i nije bitno sta ce ti se desiti

pricajte mi vi o vasim ljubavima i kako su pocele?

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 08, 2007 11:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

" Dok god volimo nekoga zbog njegovih vrlina , to nije ozbiljno.
Ali kada ga počnemo ljubiti zbog njegovih mana , onda je to ljubav."
_ S. Gitri _

Kada doživiš da sjediš pored nekoga i jednostavno ćutite oboje , a osjetiš se kao da si na sedmom nebu i da ti ništa u životu više ne treba , kada osjetiš da ti nešto od radosti steže grudi dok sjediš pored te osobe , kada ti ne smeta ni miris njegovih noga nakon što je cijeli dan nosio patike , kada ležiš pored njega i s osmijehom na licu upijaš podizanje njegovog grudnog koša dok mirno spava pokraj tebe/mogla bih nabrojati još stvari ali dosta/.....e tada je to prava ljubav Very Happy

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 10, 2007 9:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema tu velikih reči, one ovde gube na snazi spram osećanja, ali recimo da je prava ona koja je jedina, posebna, larger than life, spokojna, istrajna, ona kojoj reči nisu potrebne Wink

sove
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 02 Jul 2007
Mesto: Sam sever Srbije

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 12, 2007 8:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada ne mozete nista da radite da jedete,mislite osim na nju:))

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 14, 2007 3:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam, jednostavno to osetis, da ti odgovara u svemu, gledas ga i kao druga i kao decka i kao ljubavnika. Tu je kad god ti zatreba, kad te iznervira pa se brzo odljutis, kad te zove u 3 ujutru pa te probudi a tebi to ne smeta....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Kako znate da je vasa ljubav prava? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon