www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Decki, jeste li se ikad....
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  

Da li ste ikad obukli deo zenske odece??
pre bih umro
65%
 65%  [ 139 ]
pomisljao sam, ali nisam se usudio
7%
 7%  [ 16 ]
samo u pubertetu, onda sam prestao
10%
 10%  [ 22 ]
redovno to radim
1%
 1%  [ 3 ]
uhvatili su me i prebili pa sam prestao
0%
 0%  [ 0 ]
pomisao me uzbudjuje,ali se sam sebi gadim zbog toga
0%
 0%  [ 2 ]
bih, ali moja cura ne nosi moj broj
8%
 8%  [ 18 ]
jesam, i silno me uzbudilo
5%
 5%  [ 11 ]
Ukupno glasova : 211

Autor Poruka
sove
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 02 Jul 2007
Mesto: Sam sever Srbije

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 12, 2007 8:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da obucem nesto zensko ??ALo bre,kakva su to pitanja??

malizec
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 12 Avg 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 14, 2007 10:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesam, evo priče ukratko...
Ulazim u šalter salu banke i na ulazu me zaustavlja lik, kao neprikladno sam obučen i ne mogu da uđem. Ja sam imao 3/4 pantalone, bilo leto. Pritom žene razgolićene totalno, nepristojnije od mene. On meni kaže suknja može, al ovo što ja imam ne. I da ne dužim, ja njemu kažem da ću doći u suknji, on se smeje. Odem kući uzmem kevinu suknju i dođem u banku ponovo, on kao "ne možeš tako da uđeš" nije mi ni prepoznao odmah. Ja se okrenem i kažem mu, " mislim da je sada uredu" on dodaje " e svaka ti čast" i ja uđem bez problema i završim posao.
Meni je to sve smešno što se tako glupiraju iz obezbeđenja, sad sam ja ispao pristojniji u suknji, al opet bih je obukao kad se prave pametni!!! Very Happy

Poslednja prepravka: malizec datum Pet Avg 17, 2007 9:51 pm; ukupno izmenjena 1 put

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 4:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

malizec je napisao/la sledeće:
Ulazim u šalter salu banke i na ulazu me zaustavlja lik, kao neprikladno sam obučen i ne mogu da uđem. Ja sam imao 3/4 pantalone, bilo leto. Pritom žene razgolićene totalno, nepristojnije od mene.

Dobro si uradio.
Svuda je isti problem - ne daju muškarcima u bermudama i papučama, a žene mogu. To je, koliko se razumem, polna diskriminacija. Wink

Da ne bežim od teme - jedino ako je neka ekstra zezancija i zdrav humor, kao što je na slici u ovom postu:
http://www.domaci.de/viewtopic.php?p=1924273#1924273

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 1:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@malizec
hahaha Surprised extra! svaka cast na ideji,hrabrosti itd. meni je to totalno simpa Wink

MakedonecSk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 19 Nov 2006

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 11:13 pm    Naslov poruke: hehe Na vrh strane Na dno strane

Umiju ljudi da me nasmeju na ovaj sajt,
Pa dobro bre jer moze neko da se nazove normalnim sto vili da proba zensku odjecu, a da je muskarac. to mi stvarno nikako ne ulazi u glavu.
Ja sam za sve one muskarce sto vole da se obukuju kao zene da se postave ispred nekog zida i sve da ih pokose. Oce naciju da nam pokvare. Sramota!

Sloba83
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Apr 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 11:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam do sad, mozda jednom, ko zna..........................!
Zar cure i ovde!!!

malizec
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Avg 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 17, 2007 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

coco_bill je napisao/la sledeće:
malizec je napisao/la sledeće:
Ulazim u šalter salu banke i na ulazu me zaustavlja lik, kao neprikladno sam obučen i ne mogu da uđem. Ja sam imao 3/4 pantalone, bilo leto. Pritom žene razgolićene totalno, nepristojnije od mene.

Dobro si uradio.
Svuda je isti problem - ne daju muškarcima u bermudama i papučama, a žene mogu. To je, koliko se razumem, polna diskriminacija. Wink

Totalno si u pravu, baš je polna diskriminacija prava reč, ali više je to zato što je neko tom iz obezbeđenja preneo da ne može u šorcevima, a pritom devojke u šorcevima i onda on sa dva ratreda osnovne škole i ne razmišlja nego pametuje, kao takva su pravila-drugo je kada se definiše, žene tako, muški tako....

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 17, 2007 9:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neka fala nisam niti cu.

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 17, 2007 10:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

muskarci su stvoreni da se setaju u koznim pantalonama
i macevima Laughing

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 19, 2007 3:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

please to govoris iz iskustva?

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 19, 2007 4:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dreamwalker je napisao/la sledeće:

pa nego Very Happy gde ti je mac?

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 20, 2007 5:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

please je napisao/la sledeće:
dreamwalker je napisao/la sledeće:

pa nego Very Happy gde ti je mac?

Bez prepirki i svađa, moliću lepo! Very Happy Razz

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Decki, jeste li se ikad.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  sledeća
Strana 14 od 15

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon