www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tom Clancy's Splinter Cell - Double Agent
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~
::  
Autor Poruka
^pedja^
Krajišnik iz Like
Krajišnik iz Like

Godine: 38

Datum registracije: 10 Mar 2005
Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 05, 2007 9:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...ono kao nalazi se na dual layer cd-u,ali svi mi znamo da kod nas ovde jos uvek ima "zanimljivih ljudi" koji nude razne igre i filmove....a i ako imate adsl sve mozete skinuti......

e sad malo o igri,prosto je neverovatna,jedinstvena,sve deluje nekako nestvarno ali realno....e sad zahtevna je strasno,ali ako imate dobar komp kupite igru necete se pokajati.......

Rile_Master
*Master*
*Master*

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 05, 2007 10:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da ali cinjenica da se igra nalazi na Dual Layer DVD-u ne menja nista bitno, igra ostaje ista pa cak i njen "nacin nabavljanja".

markozutic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 15 Mar 2007
Mesto: Pancevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 12:10 am    Naslov poruke: najaci deo Na vrh strane Na dno strane

Igrao sam sve delove sprintel cell-a i ovaj me je izuzetno odusevio, eXtra grafika , nivoi , oruzija , mogucnosti , prica, sve u svemu igra je super

Jonny kralj
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 23, 2007 11:37 pm    Naslov poruke: Oskudacija Na vrh strane Na dno strane

Igra je prezahtevna za moj komp,tako da je necu skoro igrati.

Mladen001
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 14 Maj 2007
Mesto: Vranje, Srbija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 14, 2007 9:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jooj jel verujete da sam ja prva tri dela sa radoscu igrao.ovaj sam jedva docekao i kad sam ga dobio preso 2 staze i vise jednostavno nisam hteo, ne znam zasto. srecom uvek sacuvam savegames pa mogu da nastavim Very Happy

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 10, 2007 10:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eo ja sam veceras prvi put igrao SP DA i mogu vam reci da je igrica EXTRAAAAAAAAAA! Opet sam se zaljubio Wink Sto se zahtevnosti tiche ... Minimum je 3000 MHz, 128bitna graficka, 1GB ram-a, DirectX 9 Sound and Graphical i to je to Smile Preporuceno je da imate 3500MHz i 256bitnu graficku ali ja sam igrao sa ovom minimalnom na 1024x768 4:3 mod i sasvim je pristojna, tj. odlicna je Smile

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 11, 2007 12:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmm.. Vidis, Nemke, ja ovu igru nisam mogao da pokrenem kod mene na racunaru. Imam sve uslove da je pokrenem (Intel Core 2 Duo 3.6 GHz, 7600GT 256 MB, 2 GB RAM), ali imam neki problem sa monitorom... Jel znas mozda u cemu moze biti problem?

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 11, 2007 4:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesi instalirao drivere za monitor (npr. ja za moj Samsung 793s imam drivere na disku i instalirao sam ih)... Takodje je bitno da nakon instalacije pokrenes i instalaciju DirectX-a koji se nalazi na CDu zajedno sa igricom. Meni je to pravilo problem ne samo sa DA-om nego i sa NFS MW i TD Unlimited...

Na toj konfiguraciji MORA da pokrene igru i igra mora da ide ko podmazana....

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 11, 2007 10:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma, jesam... Imam sve instalirano, ali opet nece... Sad Iz onog sto sam video cini mi se da je problem oko "hercaze" monitora (da se tako izrazim Smile). Inace, moj monitor je Samsung SyncMaster 713n.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~ -> Tom Clancy's Splinter Cell - Double Agent Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon