:: |
Autor |
Poruka |
^pedja^ Krajišnik iz Like
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
...ono kao nalazi se na dual layer cd-u,ali svi mi znamo da kod nas ovde jos uvek ima "zanimljivih ljudi" koji nude razne igre i filmove....a i ako imate adsl sve mozete skinuti......
e sad malo o igri,prosto je neverovatna,jedinstvena,sve deluje nekako nestvarno ali realno....e sad zahtevna je strasno,ali ako imate dobar komp kupite igru necete se pokajati.......
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Da ali cinjenica da se igra nalazi na Dual Layer DVD-u ne menja nista bitno, igra ostaje ista pa cak i njen "nacin nabavljanja".
|
_________________ Master |
|
|
|
|
markozutic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 57 Mesto: Pancevo
|
|
Igrao sam sve delove sprintel cell-a i ovaj me je izuzetno odusevio, eXtra grafika , nivoi , oruzija , mogucnosti , prica, sve u svemu igra je super
|
_________________ Samo oni sa otvorenim umom primaju mudrost, samo oni sa otvorenim srce primaju ljubav, i samo oni sa dobrim dupetom primaju poruke od mene. ))) |
|
|
|
|
Jonny kralj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 8
|
|
Igra je prezahtevna za moj komp,tako da je necu skoro igrati.
|
|
|
|
|
|
Mladen001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 14 Maj 2007 Poruke: 43 Mesto: Vranje, Srbija
|
|
jooj jel verujete da sam ja prva tri dela sa radoscu igrao.ovaj sam jedva docekao i kad sam ga dobio preso 2 staze i vise jednostavno nisam hteo, ne znam zasto. srecom uvek sacuvam savegames pa mogu da nastavim
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Eo ja sam veceras prvi put igrao SP DA i mogu vam reci da je igrica EXTRAAAAAAAAAA! Opet sam se zaljubio Sto se zahtevnosti tiche ... Minimum je 3000 MHz, 128bitna graficka, 1GB ram-a, DirectX 9 Sound and Graphical i to je to Preporuceno je da imate 3500MHz i 256bitnu graficku ali ja sam igrao sa ovom minimalnom na 1024x768 4:3 mod i sasvim je pristojna, tj. odlicna je
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Hmm.. Vidis, Nemke, ja ovu igru nisam mogao da pokrenem kod mene na racunaru. Imam sve uslove da je pokrenem (Intel Core 2 Duo 3.6 GHz, 7600GT 256 MB, 2 GB RAM), ali imam neki problem sa monitorom... Jel znas mozda u cemu moze biti problem?
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Jesi instalirao drivere za monitor (npr. ja za moj Samsung 793s imam drivere na disku i instalirao sam ih)... Takodje je bitno da nakon instalacije pokrenes i instalaciju DirectX-a koji se nalazi na CDu zajedno sa igricom. Meni je to pravilo problem ne samo sa DA-om nego i sa NFS MW i TD Unlimited...
Na toj konfiguraciji MORA da pokrene igru i igra mora da ide ko podmazana....
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Ma, jesam... Imam sve instalirano, ali opet nece... Iz onog sto sam video cini mi se da je problem oko "hercaze" monitora (da se tako izrazim ). Inace, moj monitor je Samsung SyncMaster 713n.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|