:: |
Autor |
Poruka |
apokalipso Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 04 Dec 2004 Poruke: 3
|
|
Da pitam ima li kakve sanse da mi posaljes one kosavine mixove sto si rekao da ces mi poslati?
Nadam se da cu ih dobiti
|
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Nesto mi se komp. pokvario, pa su mi ostale samo pesme, a izgubio sam spiskove albuma, posalji mi spisak pesama pa cu ti poslati, ako ti tako odgovara!!!
|
|
|
|
|
|
woste1 Upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Apr 2005 Poruke: 364 Mesto: Beograd
|
|
Meni bi trebalo ako imas od Dee Monka - Sexy bomba, ne mogu pesmu nigde da nadjem.
Moj mejl je: woste1@yahoo.com
Hvala unapred
STEVA
|
_________________ STEVA |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
Nemam tu pesmu probaj u fontani zelja
|
|
|
|
|
|
Ljubaa3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 06 Apr 2006 Poruke: 118 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
losmi200 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709
|
|
Lekic je napisao/la sledeće: | mogao bih da ponudim veliku muzicku kolekciju domace dance muzike 90-ih.
b3, beat street, dee monk, dr. iggy, ivan, non+ultra, power team, gala,moby dick, may day, e.t. , energija, twins, vana, k2, code...
pa ako nekom nesto treba neka kaze, rado cu pomoci! |
Koliko je to sve kad ti zipujes? koliko je velik fajl i koju konekciju imas?
poz
losmi200
|
|
|
|
|
|
Rsk_Dalmatinka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 163
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
Citat: | Koliko je to sve kad ti zipujes? koliko je velik fajl Very Happy i koju konekciju imas?
poz
losmi200
|
Oko 5 GB 8)
Sta od B3 i Moby Dick, koje pesme???
|
|
|
|
|
|
DJOLENZI Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 308 Mesto: Beograd
|
|
Imas li Fokus - Nisam trebala to!!Hitno je...Inace ako treba jos nesto od dens muzike imam ogromnu kolekciju poz
|
|
|
|
|
|
Marko Denser Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Jun 2007 Poruke: 30 Mesto: Surcin
|
|
Brate,treba mi od dee monka sve osim samo zelim da znam,sutra novi je dan,dok tonem u mrak,te pesme imam,a ove ostale nemam.unapred hvala,ti mi napisi ako ti treba neka pesma sto se tice densa,mozda je imam,ti napravi spisak,pa cu ti poslati ono sto imam.
|
_________________ Dens je,dens je uvek u fazonu,dens je uvek bio cool,na prekookeanskom brodu ili avionu,DENS JEA |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|