:: |
Autor |
Poruka |
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Zloky ne *edi znas sta. Partizan je otresao Zrinjski i dokazao da treba da bude u kupu Uefa. To sto su navijaci divljali nije Partizan kriv.
|
|
|
ice_baby_ice >Полицајац<
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Jul 2007 Poruke: 1796 Mesto: Svuda po malo...
|
|
e pa jbg.
|
_________________ UDRI NARODNA M I L I C I J O ! ! !
|
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
Zbogom Srbija i Crna Gora osta vam samo Zvezda još a ni oni neće dugo!!!
Bojan_kralj je napisao/la sledeće: | Zloky ne *edi znas sta. Partizan je otresao Zrinjski i dokazao da treba da bude u kupu Uefa. To sto su navijaci divljali nije Partizan kriv. |
Nije sve u parama nešto je u zlatu!!
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Zloky aj reci mi sta vam osta majke ti. Partizan je trebao da prodje zasluzio je ali nazalost nije prosao.
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
Ne osta ništa ostaše samo razočarani navijači nada u bolje sutra samo nek se goni ima još europe
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
makaveli_blok70 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
|
|
Dobio sam upozorejne sto sam komentarisao na iskren nacin!Dzabe se trudite!Videlo se ko je bolji!!11:1 pa toliku gol razliku partizan nije imao protiv Koma kada je igrao u prvoj ligi!Ali nama Grobarima uvek ostaje Evroliga u basketu (o cemu sanjaju svi ali nisu dovoljno dobri da tamo zaigraju)!
I ako ne budes novi prvak ti u nasem srcu tuge ce bti oooo Partizane oprosticemo ti!
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
A sada [lock]
EDIT: Ipak sam otljuchao i molim josh jednom sve navijache da na dostojanstven i kultivisan nachin vode diskusiju, bez provociranja i sl.
Ovde smo da bi razmenili mishljenja o igrachima, deshavanjim na terenu ..., a ne da bi jadni druge "podgrejavali".
|
|
|
|
sove Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Jul 2007 Poruke: 26 Mesto: Sam sever Srbije
|
|
Trebalo bi baciti jedan molotovljev koktel na onu gamad iz UEFA samo su cekali priliku da nas izbace mamicu im j....
|
_________________ NE(NORMALAN) |
|
|
|
|
kralj_knindza Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 21 Jun 2004 Poruke: 39 Mesto: Republika Srpska
|
|
izbacivanje partizana, je jos jedna prilika od sveta da dokazu koliko su ljubomorni na nasu zemlju............Partizan se voli.................
navijam za partizan od rodjenja, al se nikada necu sloziti sa onim seljacima sto prave incidente na stadionu... ma za bilo koga oni navijali....ako neznas da voli9s i bodris svoj klub civilizovano, onda sedi kuci i bacaj baklje u njoj.....postuj drugog i zahtevaj postovanje..........
|
_________________ Obozavam fudbal, brza auta i motore nocni zivot i devojke |
|
|
|
|
|
|
|
Mislim da to nije bilo u redu!PArtizan je za Srpski fudbal u protekle tri godine sakupio vise od pola bodova...Trebali su i to da uzmu u obzir!Ovaj zakon sto hoce kod nas da uvedu je apsurdan za bacanje baklji na teren moze da se dobije 5 godina, a neko ko ubije coveka moze da se izvuce sa 3,4 godine!
Ti si moja sudbina,moja sreca jedina!Godina za godinom sve ludji sam za tobom!Ale,ale,aleooo Partizan je sampion!
|
|
|
|
|
kralj_knindza Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 21 Jun 2004 Poruke: 39 Mesto: Republika Srpska
|
|
ja se slazem sa zakonom......ja idem da glrdam utakmice gdje bude 80000gledalaca i nikakvog incidenta.......a oni nasi seljaci sa 5000 prave guzvu............uostalom to nisu navijaci jer samo stete Partizano(izbacivanje i kupa uefa) to su samo nevaspitana bagra.......
|
_________________ Obozavam fudbal, brza auta i motore nocni zivot i devojke |
|
|
|
|
|
|
|
Ma daj ne mozes da mi komentarise da smo mi krivi, ako uopste nisi bio na utakmici!To sto su novinari preneli 70% nije tacno!Jesmo mi krivi i ispastamo zbog toga ali su nas prestavili kao olos najgori...Sta mislis da smo isli u Mostar da bi se tukli sa hrvatima, mislis da je to bio cilj putovanja?Da napravimo glupost tamo i da bacamo kamenice na njih?Ne pitam se puno ali ovo pismo bi poslao UEFI:zaberi Humsku 1 •izaberi nepokrivene tribine •izaberi prastare reflektore i semafor •izaberi stolice u pogresnoj boji •izaberi huk sa juga •izaberi stadion JNA •izaberi 04.oktobar 1945 •izaberi 7-1 •izaberi "plavu cigru" •izaberi prvi srpski tim koji je igrao u kupu i ligi sampiona •izaberi HEJSEL 1966 •izaberi 6 komada to je nasa nada •izaberi Bjekovicev gol u LJubljani •izaberi Trifunovic-Stojkovic-Hatunic •izaberi setno podsecanje na 80-e i kaznenu ekspediciju •izaberi "parni valjak" •izaberi crno-belo •izaberi Terazijsku cesmu •izaberi Mocu •izaberi stajgu u Sidu •izaberi Parangala+kondom •izaberi 2-6/4-0 •izaberi evri go •izaberi sajbera •izaberi Fljamurtari •izaberi Petra Borotu,Gorana Grbovica,Dragana Mancea •izaberi da si crna ovca u drustvu •izaberi da te sudije kradu •izaberi odlazak na tekmu o svom trosku •izaberi bastu restorana •izaberi Misu Tumbasa •izaberi komsije iskompleksirane debile •izaberi"Uzbunu" •izaberi da si uvek glasniji u derbiju •izaberi"manastirku"za oficijelno pice •izaberi Bajru supica •izaberi cinjenicu da sa godinama postajes ludi i ludi i da zanemarujes porodicne obaveze •izaberi Halu Sportova na Novom Beogradu •izaberi Istambul 1992 •izaberi bakljadu na sahu •izaberi Duska Radovica,Miju Aleksica,Rasu Andrica •izaberi avangardu •izaberi grlo i dlanove,a ne razglas i "koreografije" •izaberi prskalice i bubnjeve busne •izaberi skraceni jug •izaberi da pri razvodu uzimas:sina,sal i televizor •izaberi da ne jedes paradajz,jagode,lubenice •izaberi da se ulice u Beogradu zovu po tvojim fudbalerima •izaberi Darka Tesovica •izaberi upravu koja ce ti svake godine prodati najboljeg igraca •izaberi Njukasl 2003 •izaberi prolece 2005 •IZABERI MOSTAR 2007 •izaberi BOZE PRAVDE •izaberi SRBIJU •izaberi urbani duh Beograda •izaberi GROBARE •izaberi pametno •izaberi sudbinu •izaberi ponos i stav •izaberi SAMO JEDAN KLUB NA SVETU CELOM •Izaberi PARTIZAN!!!
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|