www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Colin McRae - DiRT
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~
::  
Autor Poruka
Soomi
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 03 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 29, 2007 9:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja sam mislio da je do DVD citaca.....mada danas je nedelja pa ne mogu nista da uradim Sad Sad

da znam nacin ja bih prebacio,ali ga ne znam! Smile

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 29, 2007 8:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Do citaca je 100%...

Pa, ne znam...postoje razni nacini. Najlaksi i najefikasniji ti je da igru prekopiras na neki eksterni HDD i posle kod sebe na racunar (a mozes i direktno sa tog eksternog HDD-a da je instaliras).

Soomi
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 03 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 04, 2007 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije bio problem do citaca,vec do kabla..ali to sad nie bitno...bitno je da sam ja ponovo instalirao igru i da mogu da je igram! Very Happy Very Happy

P_r_e_d_a_t_o_r
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 32

Datum registracije: 05 Mar 2007
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 05, 2007 1:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeeeedva cekam da je uzmem
Odigrao sam sve cmr-alijeve..
Extraaaa

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 11, 2007 4:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

----------------------
Code:
Minimum Specifications
----------------------

- Windows XP
- DirectX 9.0c
- Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
- 1GB RAM.
- Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
- DirectX Compatible Sound Card
- Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
- 12.5 Gb Hard Drive Space

--------------------------
Recommended Specifications
--------------------------

- Windows XP/Vista.
- DirectX 9.0c
- Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
- 2GB RAM.
- Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
- Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
- Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
- 12.5 Gb Hard Drive Space

------------------------
Supported Graphics Cards
------------------------

- ATi Radeon x1300, x1600, x1800, x1900, x1950

- nVidia Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800

Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (inc.Laptops)

Eto ako nekoga zanima tacna zahtevnost to bi bilo to. Inace igra je extra ali trazi izuzetno jak komp da bi se igrala na visokoj rezuliciji sa jakim detaljima...

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 11, 2007 10:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Igra jeste jeste zahtevna, mozda cak i previse, ali ne mora se igrati na najvecoj rezoluciji i na najkvalitetnijim detaljima da bi uzitak bio potpun. Ako igra radi bez seckanja, bez usporavanja onda je to to Wink Meni, licno, je najbitnije kako su odradjeni fizika i kompletna simulacija kada su ovakve igre u pitanju. Bitna je i grafika, naravno, ali ona je tu cisto zbog sminke, zbog nekog smeka Smile

-=micky=-
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 16 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 13, 2007 11:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rile_Master je napisao/la sledeće:
Igra jeste jeste zahtevna

Nije previse...

Ja imam Core2Duo 3.6 GHz, 4 GB RAM-a i grafichku ASUS nVidia EN8800GTS igra stvarno super izgleda.

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 14, 2007 12:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

-=micky=- je napisao/la sledeće:
Rile_Master je napisao/la sledeće:
Igra jeste jeste zahtevna

Nije previse...

Ja imam Core2Duo 3.6 GHz, 4 GB RAM-a i grafichku ASUS nVidia EN8800GTS igra stvarno super izgleda.

Daj, micky, molim te... Smile Pa, na toj konfiguraciji igra treba da leti, da shljaka samo tako Very Happy Ne sme da secne ni malo u najvecoj rezoluciji i sa full detaljima! Na kakvim podesavanjima ti igras?
Ali, malo ko danas ima takav racunar...ne mogu svi da uzivaju u ovoj igru u potpunosti... Wink

nellement
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Avg 2007

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 21, 2007 3:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja konfiguracija je P4 3.2 ,8600GT 512 DDR3 ,3GB Ram ddr2 i radi na ultra high 1280x1024 bez ikakvog seckanja!1

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 14, 2007 11:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se sifre tice pretpostavljam da je CD key Smile Posto je piraterija ovde zabranjena zamolio bih clanove da NE ostavljaju CD key ovde vec ... pa mislim imate druge nacine komuniciranja Very Happy

hubclub
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 23 Avg 2004
Mesto: cacak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 4:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Igra je extra ali bre treba nasin komp da bi je pokrenuo Smile

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 03 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 21, 2007 9:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Igra je fenomenalna i odlicna imam Amd Athlon 64 X2 duo core Processor 4200, 2,21 Ghz, 4 giga rama, graficka Nvida Geforce 8600 Gt.

Ne da leti vec ono, nesto predobro.

Odusevljena sam igricom.

E sad jos jedno pitanje sto je potrebno da mogu igrati igricu online.
Na kojoj stranici se moram registrirati.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~ -> Colin McRae - DiRT Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon