:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | odosmo skroz u off topic, ali ajde sa nam se ovaj put progleda kroz prste jerbo ja ovakve postove dozivljavam kao svetogrdje najgore vrste...nepoznavanje HP sveta ne moze proci nekaznjeno
vile su, kao sto jkr kaze u gof, vestice koje krasi nadprirodna lepota i koje vecinu muskaraca ostavljaju u necemu slicnom transu...njihova se kosa moze koristiti kao jezgro za carobne stapice itd...one, dakle, jesu vestice sa 'posebnim karakteristikama' |
Dobro to, ali šta kaže o vešticama?
nastasenjka je napisao/la sledeće: | elem...da kazem koju vezano za temu...ja bih licno mogla biti sa carobnjakom pod uslovom da je od onih 'dobrih' koji ne praktikuju crnu magiju iliti mracne vestine...koliko je (ne)realno da ce se takva prilika ikada ukazati mislim da je suludo da objasnjavam |
A šta kaže o vorlocima?
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
o vesticama? pa da mogu biti i dobre i lose kao i carobnjaci
vorloci se kao kategorija kod jkr ne spominju
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Ma lepo Duško Dugouško kaže:''Sve su one pomalo veštice!''
I tačno je sve su one pomalo veštice.Dobre ili loše.
Šalu na stranu,devojka koja je postavila ovo pitanje ili se bavi bacanjem čini i ostalim ''stvarčicama'' ili je previše gledala ''Charmed''.
Dolazim iz kraja gde je vlaška magija(iako nije u pitanju Negotinska krajina ili Timočka Krajina,već Pomoravlje,gde ima dosta vlaških sela) jako zastupljena i to crna,jer je najčešće ljudi bave pravljenjem problema drugima.Oni koji se bave tzv. belom magijom gotovo da i ne postoje.Da se udaljim previše od teme,ali samo napomenem,da je postojanje magije dokazano.Neki američki parapsiholozi su to dokazali.
E,sad dali bih se zabaljao sa devojkom koja se bavi takvim stvarima?Pa,ne znam,ali ne bi mi bilo svejedno,jer bi možda takva devojka postala opsednuta mnome,da bi mi bacala čini da je nikad ne ostavim.
U osnovi,teško je baviti se belom magijom,jer beli mag(tj. dobar veštac ili veštica ili tačnije(po coco billu ):čarobnjak ili čarobnica)) radi isključivo zarad tudjeg dobra,a nikako svog.Tako da nisam siguran da bih voleo da se zabavljam sa takvom devojkom.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593
|
|
e pa ima ljudi koji se bave belom magijom...sad te devojke treba da ostanu ceo zivot same zbog toga
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Ne kažem da bi takve devojke trebale da ostanu same,ali znam da je teško odoleti iskušenju da se uradi nešto zarad lične koristi.Lakše je učiniti lošu stvar,nego dobru.Beli magovi bi trebali da budu izuzetno psihički jaki ljudi i koji moraju posao da odvoje od ličnog života.Šta ako se devojka koja je beli mag zaljubi nenormalno u nekog momka,koji ne spada u grupu onih koji su verni,tj. ne spada u grupu onih koji se lako zaljubljuju ili vezuju za neku devojku?Šta ako ona ne može da kontroliše svoje emocije i počne da,iz očaja,koristi svoje poznavanje magije da bi ga zadržala?
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
uh... ja sam ekstremno skeptican... mada bih voleo da te stvari postoje.
kako bih mogao da se uverim u suprotno... neki savet? neko? bilo ko?
kako da prepoznam vesticu kada je vidim?
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
idaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jul 2007 Poruke: 110 Mesto: Sarajevo
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Lele ljudi! Sto ste vi prsli!
Na cemu ste?
Dajte i meni malo...
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
To je jedina kategorija devojaka sa kojima nikad ne bih bio. To je nateža uvreda i epitet koji uputim nekoj osobi ženskog pola. K---a ili žena lakog morala je dečije obdanište u odnosu na ovu prvu.
NE, nikad ne bih bio sa takvom osobom. U gimnaziji sam imao najbolju drugaricu koja je volela da se petlja ezoterijom i sličnim stvarima.
A zašto ne? Smatram da ne postoje dobre i loše veštice, kao što ne postoji medjukategorija kod trudne žene ( malo i više trudna). To ti je ono ili jesi ili nisi...Veštica, dabome. Na njih mislim,a ne na reklamu jednog poznatog piva.
|
|
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Veshtice neznaju dugo da vole...
|
|
|
|
|
|
NemanjaSO Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Apr 2007 Poruke: 154 Mesto: Sombor
|
|
Da bio bih sto posto jer me takve devojke puno lepa, i jos jedan veliki razlog je... Salu na stranu ja volim vestice, pokusao sam da se bavim sa tim ali na moju nesrecu ipak sam morao uzeti alat u ruke, od magije leba nema a da postoji u to verujem jer niki "madjionicarski" trikovi mi ni dan danas nisu jasni.. ali od tog leba nema zato deco uzmite vi radite nesto korisno...
|
_________________ Kako rece NE zeni koja kaze DA? |
|
|
|
|
*LOLA* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 13 Avg 2007 Poruke: 121
|
|
...da postoji magija to se zna,najveca magija i naj opasnija po svetu je naprimer Voodoo.a i ima zene kao i muzkarci po celom svijetu koji se bave zas magiju -vecita od njih misle da imaju jako pojma ovesi toga ali varaju se.
Bela magija i crna magija postoje, ma da se granice lako izbrise.i to je to sto je ovesi toga opasno!!! I svako ko se bavi zas time mora imati jasnu pretstavu da mu se sve vratca na neki nacin dal ucinio drugome dobro ili lose.to i zvaka zena treba da zna koja se bavi zas time-zato bolje-ruke sebi !!!
nego cista ljubav je sve u zivotu...to je sto treba sto vise da ucinimo drugima !
|
_________________ *call me a sinner, call me a saint.Put me up on a pedestal-Or drag me down in the dirt.
Sticks and stones will break my bones-
But your names will never hurt!
Because:This is who I am-You can
Like it or not!Love me or leave me
cus I´m never gonna stop!*
Poslednja prepravka: *LOLA* datum Pon Avg 20, 2007 11:22 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|