:: |
Autor |
Poruka |
*Jovana* *Jugovićeva sekica*
|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 3088 Mesto: Nis
|
|
Emisija je super,dobro osmisljena,ali se ja nikad ne bih prijavila,zato sto ne volim da radim bilo sta pod pritiskom,u zurbi,pogotovo ne bih mogla tako vazan dogadjaj da organizujem tako
|
_________________ Voli me iz inata,voli me bez ostatka,voli me bilo gde sam,bas takvu kakva jesam,voli me kad me nema,voli me pored svega,voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas!
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Super emisija, volim da je gledam...Lepo je kada se na taj nacin pomaze prvenstveno omladini u ovom vremenu nemastine...Pored toga, upoznajemo i mi gledaoci razne gradove, njihova obelezja, tradiciju, obicaje...
Cini mi se da su se iz pocetka javljali samo neki seljaci i debilni parovi ali kasnije, kada je emisija dobila na popularnosti, svi su poceli da se prijavljuju...Svaka cast onome ko je dosao na ovu ideju...
Samo jos nesto...oduvek sam se pitala zasto mlade, kada odu da kupuju vencanicu, uvek izaberu najruzniju... bar po meni...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
Malaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 154
|
|
Da super emisija ... samo mi zadnje vreme nemozemo da vatamo RTS tako da vec dugo nisam gledala tu emisiju
|
|
|
|
|
|
zvezdaza Dobro upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Mar 2006 Poruke: 525 Mesto: Zajecar
|
|
Emisija je super, samo sto je ja ne gledam. Nemam naviku da gledam RTS.
Znate ja sam bio u emisiji, moj komsija se zenio a nije bio tu onda je ekipa dosla kod mene kuci i onda sam poso s njima da trazimo mog komsiju.
zvezdaza(Stefan) poznata faca
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
emisija je teska glupost a zadnje vreme sve neki cigani.......
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Posto imam rts na satelit onda redovno gledam 48 svadba,volim da vidim kako se situacija odvija,na koje mesto se desava,koji je par i tako dalje...bas ok emisija...
|
|
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Emsija mi je bljak. Uopste ne razumem ljude koji se prijavljuju za tu emisiju.
Ne mozes nesto sto traje 2 meseca da strpas i organizujes za dva dana.
Ja se nikad ne bi prijavila, niti delila svoju intimu sa sirokim narodnim masama.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Emisija je super, ali puno puta ima i odvratnih parova...
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
odgledala sam jednu epizodu, baš je sladak neki par bio, mladi i veseli
i skroz uplašeni.
ali ja se ne bih prijavila, prvo jer se ja neću udavat a drugo ne bih mogla za 48sati sve obaviti sigurno. ma no way 8)
|
|
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
ma emisija mi je super, mada u zadnje vreme je i ne pratim cesto
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396
|
|
Citat: | Generalno mi se ne dopadaju takve i slicne emisije. |
Potpisujem
Samo jos da dodam oni kada dodju kod njih govore Ijaoooo,nismo Vas ocekivali i slicna sr**a
ili ujutru :Jeste li se naspavali ?
Totalna glupost
Culo se i da posle toga imaju 5 god. da vrate taj novac
|
|
|
|
|
|
pop26 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 1
|
|
Pravo da Vam kazem, ja sam cuo da je 48 sati svadba zesci zajeb. Kao sve ti plate, a ustvari sve to moras da otplacujes na 3 ili 5 godina, ne znam tacno. Cuo sam za jedan slucaj kao dosli im pred vrata, predstavili se i saopstili im uslove, a ovi se frapirali, pa kao necemo da se blamiramo pred kamerama pa ajd prihvatamo. E sada BiiiiP li ga, i to mi je malo cudno, jer svi oni idu na kasting, pa valjda im tamo saopste tuznu vest.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|