www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

40 grešaka koje muškarci naprave ženama za vrijeme seksa
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2007 1:55 am    Naslov poruke: Re: 40 grešaka koje muškarci naprave ženama za vrijeme se Na vrh strane Na dno strane

crnibiser je napisao/la sledeće:

3) OBRIJATI SE
Često se zaboravite obrijati i ostanu vam tvrde i oštre dlake na bradi s kojom prelazite po njenim bedrima, vratu, erogenim zonama...Kada ona okreće glavu lijevo-desno, to nije užitak već cura MRAČI! Obrijte se uvijek!

39) NEMOJTE JU ZDROBITI
Muškarci su općenito teži od žena, pa pazite kako ležite na njoj. Koristite laktove kao oslonce.

mužiću samo ovo trebam pročitati, za ono ostalo, hvala Bogu, nemam problema Very Happy

svobodan
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Maj 2007
Mesto: iz bgd jbt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2007 11:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jbt jel ima jos dodataka, izgleda da su muskarci najveci gresnici ovoga sveta Laughing

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 29, 2007 11:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svobodan je napisao/la sledeće:
jbt jel ima jos dodataka, izgleda da su muskarci najveci gresnici ovoga sveta Laughing

nisu, samo su nepazljivi... Laughing

~ Banetova Žena ~

svobodan
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Maj 2007
Mesto: iz bgd jbt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 30, 2007 11:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ajmo dalje znaci nepazljivi No 41 dodajte jos neki Twisted Evil

chrome8
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Avg 2007
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 09, 2007 8:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1000 ljudi - 1000 cudi... 1000 zena - 2000 grudi!
Ni jedna od mojih bivsih se ne uklapa u gorenavedena pravila. Jedna je cak volela da joj sta jace stezem sike. Meni bilo zao! Ali sta cu... Ako lutka zeli zeca, ima zeca i da dobije!

Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 09, 2007 10:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas sam sa devojkom pricao o ovome. Brojali smo greske koje sam ja napravio. Uradio sam 8 gresaka ali po jedan put i to pre godinu dana.. sada ne radim greske, uhodali smo se odlicno Smile

duca19
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 05 Avg 2008
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 05, 2008 3:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće:
da li ce muskarci moci zapamtiti ovoliko pravila? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Bice to vrlo tesko... Twisted Evil

Dama sa Balkana
¤ dišem za tebe ¤
<b>¤ dišem za tebe ¤</b>

Datum registracije: 07 Avg 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 09, 2008 5:02 pm    Naslov poruke: Re: 40 grešaka koje muškarci naprave ženama za vrijeme se Na vrh strane Na dno strane

6) ZAVRTANJE BRADAVICA
Prestanite zavrtati bradavice kao da želite naći radijsku postaju u nekoj pustari. Koncentrirajte se na cijelu sisu, ne samo vrhove.

A jbg, ova "greška" neke cure pali... Embarassed Što grublje - to mi je bolje. Mr. Green

30) SLIKANJE
Kada tip kaže "Mogu li te uslikati?", ona čuje riječi "...da bi ih pokazao svojim frendovima." Bar joj dopustite da zadrži slike.

Ovo mi se jednom dogodilo, da je tip postavio isto pitanje. I mogao mi je uslikati samo leđa dok odlazim od njega. Evil or Very Mad

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 09, 2008 5:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj muž pravi neke od ovih ''greškica'' , no, ne smeta ni meni ni njemu, jer uživamo i jednostavno se opustimo tada. Wink

Pinki.funclub
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 12 Sep 2008
Mesto: RS

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 13, 2008 6:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lakse bi bilo da je jednostavno opisala sta treba....

stevan-bn
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 30

Datum registracije: 02 Jan 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 13, 2008 1:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo pravila...Very Happy

deks90
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 21 Nov 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 22, 2008 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako neka hoce da mi pomognem da uvezbam sva ova pravila neka se javi Very Happy ... vidim ja da ce trebati dosta vezbanja dok sve nebude savrseno...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> 40 grešaka koje muškarci naprave ženama za vrijeme seksa Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon