:: |
Autor |
Poruka |
banelazic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Mar 2005 Poruke: 167 Mesto: Belgrade
|
|
imam veliku kolekciju starije narodne muzike, pa ako treba nekome nešto neka mi pošalje šta želi pa ako imam rado ću poslati
|
|
|
|
|
|
skroba Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 02 Nov 2005 Poruke: 76
|
|
Da li imas nesto od Serifa Konjevica iz perioda 1975-80 samo mi fale te pesme kazu da su to singlice ja imam sve ostale albume od 1980-2005 i to izuzetno kvalitetno 80% sa ploca koje su kao nove odnosno preslusane su svega 5-6 puta.Pozdrav
|
|
|
|
|
|
redut Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 10 Nov 2005 Poruke: 15 Mesto: düsseldorf
|
|
skroba je napisao/la sledeće: | Da li imas nesto od Serifa Konjevica iz perioda 1975-80 samo mi fale te pesme kazu da su to singlice ja imam sve ostale albume od 1980-2005 i to izuzetno kvalitetno 80% sa ploca koje su kao nove odnosno preslusane su svega 5-6 puta.Pozdrav |
imam ja od Šerifa Konjevića prvu singl ploču sa slikama sa omota i takođe od 79-e.ako hoćeš javi se
|
|
|
skroba Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 02 Nov 2005 Poruke: 76
|
|
Hocu ite kako to su pesme koje nisam nikad cuo a nisam ni znao da postoje dok nisam posetio ovaj sajt.Inace Serif Konjevic je za mene pevac No.1.Zato ako neko poseduje te pesme od 1975-80 kao i album iz 1996 cak i laz ima draz neka mi posalje na E-mail skrobic@ptt.yu
Uskoro cu na ovaj sajt poslati pesme Seriove koje nedostaju i trudicu se da posaljem kompletnu diskografiju koju imam od njega.Pozdrav svima
|
|
|
|
|
|
ufo1 Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Maj 2005 Poruke: 1307 Mesto: zagreb
|
|
Imam vam oko 10000 narodnjaka,novije,starije,zabeavne,ne zabavne,ako netko treba nešto...neka pošalje emajl na ufo1@net.hr ...rado ću vam pomoć 8)
|
|
|
Grim™ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 133 Mesto: Zagreb, trenutno
|
|
ej ako imas pjesmu od zakline ilic - sin, aj mi posalji....
i tako sta god imas od tih slavljenickih, svadbe, rodjenja, slave, oprostajne, ....
aj boga ti, imas dole email, salji na yahoo mail
hvala )))))
|
|
|
|
|
|
banelazic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Mar 2005 Poruke: 167 Mesto: Belgrade
|
|
nemam od te zakline ništa, ali mogu da ti posaljem uživo neke stvari, ima i svadbarskih. pošalji mi privatnu poruku samo da znam šta rditi dalje.
|
_________________ mislim, dakle postojim |
|
|
|
|
woste1 Upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Apr 2005 Poruke: 364 Mesto: Beograd
|
|
Meni bi trebalo 3 pesme i to: 1) Dragana Mirkovic - Hajdemo negde; 2) Miroslav Ilic - Sviraj gitaro i 3) Dzej - Da sam kralj (ali original verzija posto uzivo imam). Sve su stare preko 10 godina pa ako imas neku posalji mi na: woste1@yahoo.com
|
_________________ STEVA |
|
|
|
|
veja_001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 04 Jan 2006 Poruke: 25
|
|
Imas li mozda starije pjesme od Lepe Brene:
beli se golubovi vraćaju,
volim te sve ludje,
pesma naroda,
rodiše me njeznu i sirotu,
neka ljubav pobjedi,
zaljubiska.
ako imas koju bio bi ti zahvalan da mi posaljes na mail ripcurl_v@yahoo.com
|
|
|
|
|
|
Henry14 Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Mar 2006 Poruke: 131 Mesto: bijeljina
|
|
|
|
|
miki37 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 11 Apr 2007 Poruke: 10
|
|
meni trebaju stare pesme od mitra, zorice brunclik,dobrivoja topalovic pa ako imas nesto od toga ti me kontaktiraj na mail: andric1970@yahoo.de
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Miroljub Brzakovic Brzi imas li sta? naravno osim zadnjeg albuma
poison000*@*gmail.com (zvijezdice izbaci jer su tu samo da mi ne nalaze adresu preko neta)
|
|
|
|