:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Za one koji paze šta jedu slede rezultati istraživanja o zdravoj hrani. Istina prija posle teških istraživanja:
1. Japanci jedu veoma malo masnog i dožive u proseku manje srčanih napada nego Amerikanci.
2. Meksikanci jedu dosta masnog i dožive u proseku manje srčanih napada nego Amerikanci.
3. Kinezi piju veoma malo crnog vina i dožive u proseku manje srčanih napada nego Amerikanci.
4. Italijani piju i previše crnog vina i dožive u proseku manje srčanih napada nego Amerikanci.
5. Nemci piju dosta piva i jedu puno kobasica i dožive u proseku manje srčanih napada nego Amerikanci.
Zakljucak:
Jedi i pij šta god voliš. Engleski jezik je ono što izaziva srčani udar!
|
Poslednja prepravka: coco_bill datum Pet Jun 22, 2007 5:55 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
komina Upozorenja: 4 od 3

|
Godine: 116
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

|
|
Za to ne znam ali jedi sta god hoces ili biraj svejedno je ...........od neceg se mora umrijeti......a zasto da zivim gladan, bolje da umrem sit........
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Citat: | Engleski jezik je ono što izaziva srčani udar! |
Sad mi je jasno zašto imam slabo srce
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Bogami koleginice Annabel_Lee, i moja trošna srčka nešto preskače... srećom sada znam šta je uzrok ali ja ću i dalje nastaviti da se drogiram engleskim jezikom, pa kud puklo
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
idaaaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jul 2007 Poruke: 110 Mesto: Sarajevo

|
|
ko voli nek izvoli, ha ya!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|