:: |
Autor |
Poruka |
ivanadel Najdan
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Maj 2007 Poruke: 3602 Mesto: U srcu moga Srca
|
|
Da budem sve što on hoće...nikako!
Neke navike bih mogla da promenim za dobrobit nas i naše veze,
ali zbog nekih njegovih hirova i ne znam ti ni ja,neke fore...ni na primer!!!
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Biću ono što i jesam, ako me zaista voli, i ako je on osoba za koju ja mislim da jeste, ona prava za mene, poštovaće moju ličnost kao i ja njegovu... Mnogi ljudi kada vole zaboravljaju da u ljubavi, mora imati i poštovanja...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
uncle binho Odomaćeni član
|
Datum registracije: 14 Jun 2007 Poruke: 1975
|
|
prodao bih dusu vragu svome !!!!! sala mala !! mozda malo al nebih uglavnom sve ! jer to vise ne bih bio ja!!!!!
|
_________________ SAMO SU SELA,
CRVENO BELA!!!!! |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Ako se ne menjamo u vezi? Gde je onda teznja ka savrsenstvu?
Kako to necu da mu/joj dozvolim da me menja?
Uopste nije stvar da neko zbog nekog menja. Stvar je u tome da se oboje menjaju zarad visih ciljeva i napretka veze. Ako ne postoji nikakva promena.... kako veza onda moze da napreduje?
Ja kada kazem da neku volim onakvu kakva jeste. Mislim iskljucivo na karakter.
Volim ono sto je cini jedinstvenom... one stvari koje poseduje i sto ni jedna vise nema.
Nikada mi nece biti problem da se menjam i usavrsavam zbog 'nas'...
A samo da se ja menjam a ona da ostane ista kao prvog dana veze.... to mogu da probam i da vremenom prestanem.
I stalno cu se menjati... jer to zelim.
Razgovor... tolerancija... iskrenost... pomaze u tom napretku.... bez ovoga promena je nemoguca.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Citat: | I stalno cu se menjati... jer to zelim.
Razgovor... tolerancija... iskrenost... pomaze u tom napretku.... bez ovoga promena je nemoguca.
|
Slazem se da se treba mijenjati. Naravno necu promijeniti sebe iz korijena, nit to hocu niti to zelim. Ali normalno je da cu neke stvari koje njemu idu na zivce pokusati da izbaciim (nekome sitnica, a nekome krupna stvari). Takodje, isto tako ocekujem i od njega da ne radi ono sto mene nervira i sto mi smeta. Pa to je sastavni dio zivota - prilagodjavanje.
|
|
|
shaketalo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 56
|
|
Necu da se menjam ... bicu ono sto jesam, ili me volis takvog ili ne -mozda i samo mozda bih pokusao da promenim neke stvari koje ja smatram svojim manama a smetaju i njoj
|
_________________ Samo dve stvari nemaju granicu :
1. ljudska glupost
2. svemir
(za svemir i nisam bas siguran) |
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Ako me stwarno woli...
Mozda bi nesto i uradio po tom pitanju ako ne
Sta da kazem
|
|
|
|
|
|
nina21 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Jul 2007 Poruke: 1
|
|
NE bi, jer ako mu nisam dobra ovakva kakva jesam onda me i ne zaslužuje
|
_________________ Zavedi me! |
|
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
Ne bih se menjala ni zbog koga, ako neko hoce da me prihvati, prihvatice me kakva god da je sam! Ako se nekom ne svidjam moze slobodno da okrene glavu na drugu stranu!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
uncle binho Odomaćeni član
|
Datum registracije: 14 Jun 2007 Poruke: 1975
|
|
bicu sve sto hoces prodat cu dusu vragu svome !!!!!
|
_________________ SAMO SU SELA,
CRVENO BELA!!!!! |
|
|
|
|
.::CipiRipi::. divlja macka
|
Godine: 46
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....
|
|
Zasto da se menjam kad me je takvu upoznao kakva sam nemam razloga da se menjam!
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
ako sam mu se svidela ovakva zasto bih se menjala...zna kakva sam i to mu se svidja da nije tako ne bismo ni bili zajedno
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|